Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Granáty,špeciálne itemy a pod.

Příspěvekod KuciJr » 20 srp 2014, 16:08

Čaute , ja hrám furien asi cca 2-3 roky a kým neboli tie sprostosti špeciálne itemy a tie granáty pre CT a portovacie granáty tak to bolo super .. Vtedy celý deň tam bolo 24-26 hráčov (plný server) teraz je tam max.20 hráčov , ja nechápem či to nevidíte , že to všetko server skazilo ? Strafy tiež , možno niekto ani netuší čo sú to strafy .... :shock: :( Ani wallhang by som nedal EVIP .... Podľa mňa ste úplne dodrbali normálny server , vkuse ste chceli robiť niečo nové , a je to zbytočné , mne osobne sa to vôbec nepáči. Napr. príde nejaký nováčik , prvý krát na server , kúpi si UMP a GLOCK (napr.) a teraz príde strafujúci furien a zabijeho (prvé kolo) na ďalšie kolo zase , potom zase ... a tak potom zo servera odíjde a pôjde do pryč (hosting) a tak prichádzate o hráčov na servery , vtedy sa hralo tak , že CT išli na T spawn a dierovali tam (vtedy to bola zábava) a teraz sa hrá furien iba na CT spawne (na dust mapách iba na A-čku , väčšinou).. Teraz to je obrovská nuda .... Predtým neboli žiadne strafy , žiadne sprosté portujúce granáty , žiadny wallhang , žiadny GRANÁT pre CT .....

Môj názor , podľa mňa by ste to mali zrušiť :)

Ďakujem :)
Nehraj sa na niečo viac.
KuciJr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Granáty,špeciálne itemy a pod.

od Rumcajz » 20 srp 2014, 16:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Granáty,špeciálne itemy a pod.

Příspěvekod SponErko » 20 srp 2014, 17:49 VIP

Také se mi zdá, že bez všech těch možnejch novinek to bylo takové zábavnější, ale na druhou stranu se mi líbí některé ty novinky, jako třeba itemy...
A k tomu úbytku hráčů.. Nemyslím si, že by to způsoboval update, podle mě to je spíš tím, že se prostě od těch 1.6 odstupuje, protože je spousta novějších her a ty 1.6 už prostě omrzeli..Sice jen už je to stará hra a je spíš zázrak, kolik má ještě nadšenců.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Granáty,špeciálne itemy a pod.

Příspěvekod HeRoY » 20 srp 2014, 17:58

Hodně lidí přechází od 1.6tky ke GOčku, lidé vyrostli a už je nebaví jen sedět za PC. Také je potřeba obměňovat staré věci. Nový update se rušit nebude. LOCK
HeRoY
Mistr
Mistr

Zpět na Furien Servery