• Stránka 1 z 1
WOT FPS HELP
Dobry den , na internete som nasiel navod ako zvysit FPS na World Of Tanks . Mám malý problém píšu že mám najsť program , postup je taký
C:/Users/<váš login>/AppData/Roaming/wargaming.net/WorldOfTanks
ja mam v slovenčine počítač a také príečinky tam neviem nájsť . Poradíte ako tie priečinky sa volajú s Slovenčine ?
Ďakujem
ja mam v slovenčine počítač a také príečinky tam neviem nájsť . Poradíte ako tie priečinky sa volajú s Slovenčine ?
Ďakujem
-
nepoviem - Kolemjdoucí
WOT FPS HELP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WOT FPS HELP
1.Zlá sekcia
2.Napíš mi PM.
2.Napíš mi PM.
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
nepoviem píše:Dobry den , na internete som nasiel navod ako zvysit FPS na World Of Tanks . Mám malý problém píšu že mám najsť program , postup je taký
Ďakujem
na zvýšení fps ve wot toho moc nefunguje,je to o tom mít dobrý,rychlý pc... bez něj si neškrtneš
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter
GTA Vedení akademie
MC Admin
CS:GO Admin
online since 2013
-
Kub1k - Profesionál
Čaute,mám problém z FPS..
Raz som si išiel kúpiť grafickú kartu(nVidia GeForce 430GT) tak mi ju tam taký jeden namontoval a skúsili sme ako ide WOT a dali sme najvyssie rozlíšenie a všetko na vysoké..išlo to na 50-70FPS
tak sme došli domov zapojili všetko a zrazu 20FPS ?!
No ta ksme išli za ným naspeť a našiel tam Virus..
Tak nám preinštaloval Windows dal na Windows 7 Ultimate 64-bit a znova sme stiahli WOT a stale 20-30 FPS..
Potom som našiel na internete take video podla ktoreho som si nastavil WOT a teraz mam 20-40 FPS na celkom špatných detailoch..
Prosim chcel by som vedeť kde je problem chcem naspäť tych 50-70FPS na vysokych detailoch.. :/
Raz som si išiel kúpiť grafickú kartu(nVidia GeForce 430GT) tak mi ju tam taký jeden namontoval a skúsili sme ako ide WOT a dali sme najvyssie rozlíšenie a všetko na vysoké..išlo to na 50-70FPS
tak sme došli domov zapojili všetko a zrazu 20FPS ?!
No ta ksme išli za ným naspeť a našiel tam Virus..
Tak nám preinštaloval Windows dal na Windows 7 Ultimate 64-bit a znova sme stiahli WOT a stale 20-30 FPS..
Potom som našiel na internete take video podla ktoreho som si nastavil WOT a teraz mam 20-40 FPS na celkom špatných detailoch..
Prosim chcel by som vedeť kde je problem chcem naspäť tych 50-70FPS na vysokych detailoch.. :/
- DJAdam
- Kolemjdoucí
1. spravne nastavit grafiku a aktualizovat ovladace
2. pouzit WoT tweaker
3. pokial mas stale male FPS, pouzi 25% textury (ale hra bude vyzerat ako minecraft)
btw, ta tvoja grafika nie je na hry... je to taka kancelarska sunka...
2. pouzit WoT tweaker
3. pokial mas stale male FPS, pouzi 25% textury (ale hra bude vyzerat ako minecraft)
btw, ta tvoja grafika nie je na hry... je to taka kancelarska sunka...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
poradiš please ako spravne nastavim grafiku ?
- DJAdam
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1