• Stránka 1 z 1
Tabuľka(TAB) Demo/Steam
Zdravím , takže vyskytol sa další problém .. Ked točím demo a počas dema stláčam tab (tabuľku) a pozerám sa na skóre a pod. tak v pohode , ale ked prehrávam demo tak vidím namiesto tabuľky len čierny obdlžnik .. Neviete čo s tým ? Na TS mi napísal Hoolder že to nevyrieším ale keby na to niekto vedel spôsob , alebo čo je zle , tak to sem napíšte.. Ďakujem 

-
Br0visT - Zkušený
Tabuľka(TAB) Demo/Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tabuľka(TAB) Demo/Steam
Zdravím, je to proste bug nijako sa nedá pri prehrávaní dema vyriešiť. Aspoň ja osobne neviem ten spôsob tiež ako ti radil hoolder.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Jak jsem ti psal já. Toto je bug od valve. Mě se někdy stane, že třeba nevidím nick. Nic stim neuděláš.
-
Hoolder - Spamer
Ale proste mne teraz už 2 hodiny najmenej su tie dema zbytočne ked nevidim tabuľku , skušal som všetko .. premenovať demo , reštart PC , reštart steam,CSko a furt to nejde.. Čo mám teraz robiť ?
Ked stiahnem NS a tam dám demo myslíte že to pôjde ?

-
Br0visT - Zkušený
Za zkoušku nic nedáš, ale na tohle jsme my supporti už krátcí. Možná tak se můžeš obrátit na Valve, ale pochybuji, že ti poskytnou nějaké informace. Také je důležité si uvědomit, že tato hra je z roku 1999.
-
Hoolder - Spamer
Ako píšu ostatní. Je to tak. Proste je to bug a neovplyvníš to. Aj mne sa niekedy stane , že napr. tí čo su za ct vidím ako keby boli u t a podobne.
-
Elwyn - Mistr Yoda
takže teraz mi ostáva len čakať, alebo čo robíte vy ked vám to robí ?
-
Br0visT - Zkušený
Na demu to nie je až podstatné. Proste sme si zvykli. Buď počkaj na nejaký uptade čo pochybujem, že na to nejaký bude alebo si na to zvykni.
LOCK
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1