• Stránka 1 z 1
Nethall
Dobrý deň,
Hráč menom Nethall dokáže byť za človeka neviditeľním! Neviem či to je bug alebo cheat ale ne raz som ho videl ako behá po mape ako neviditeľní človek..
Screen poskytnúť nemôžem ale ako ho budem mať hned ho nahodím.
S pozdravom N3mO.

Hráč menom Nethall dokáže byť za človeka neviditeľním! Neviem či to je bug alebo cheat ale ne raz som ho videl ako behá po mape ako neviditeľní človek..

S pozdravom N3mO.

-
N3mO - Mistr
Re: Nethall

-
AshCentaur - Amatér
Potvrdzujem, tiez som ho videl neviditelneho dokonca aj za ZM (nebol ghost) a pri firstovi alebo nemesisovi nebol taky zlty ale skor svietil ajk keby mal okolo seba ziaru 
Nevidel som to este u nikoho, neviem co to je ale nemyslim ze by to bolo nieco co ashik urobil zamerne. Nie vsak stale je taky, niekedy ho vidiet normalne.

Nevidel som to este u nikoho, neviem co to je ale nemyslim ze by to bolo nieco co ashik urobil zamerne. Nie vsak stale je taky, niekedy ho vidiet normalne.
-
Georgeton - Amatér
Už jsem na forko psal jestli se s tím nedá nic dělat, radili mi reinstall cska, což nepomohlo jak vidíte. A když jsem psal že to nejde, napsali mi že dají vědět Quickovi, no od té doby nic
Nikdy jsem cheaty nepoužíval a ani to nemám v plánu, samotného by mně zajímalo co to je

-
AshCentaur - Amatér
Quick tu "bude" až v záři.
Máme tu 2 další HLSA co takhle napsat jím?
Máme tu 2 další HLSA co takhle napsat jím?

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
Toto se odehrálo i na serveru Night 1 hráč byl neviditelný bohužel sem myslel že je to nějaký bug nebo chybu z mé strany ale jak vidím tak to asi nebude chyba u mě
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
STEAM: Crossik174
-
jaroslav1122 - Zkušený
Je to obyčejný bug o kterým se ví už minimálně půl roku, stejně jako o bugnutí SG a MG když jste vyvo atd. Bohužel náprava těchto "chybiček" není v dohledné době možná, jelikož se pracuje na mini-updatu. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Ano, viděl jsem to online. Je to zajímavé, ale jde vážně jen o bug. Bohužel, nemohu tušit, zda jde o záměrný bug pro dosažení výhody nebo se to děje automaticky.
Ale zajímalo by mě jedno - config. Nejde o to, že by to mělo být tím, ale o to, že bych ho chtěl prostě vidět. Pokud mi bude tedy poslán (samozřejmě bez setinfa), byl bych rád.
Ale zajímalo by mě jedno - config. Nejde o to, že by to mělo být tím, ale o to, že bych ho chtěl prostě vidět. Pokud mi bude tedy poslán (samozřejmě bez setinfa), byl bych rád.
-
Xter - Spamerův sluha
Už jsem asi přišel na to, jak ten bug vzniká
Rozhodně to nevyužívám proto abych měl výhodu. Často mi to dělá když si dám zombie typu Ghost a 3D pohled. Musím se přiznat že 3D pohled používám až moc a když ho máte zaplý , jste z vašeho pohledu téměř neviditelní tak nevím jestli to na to má nějaký vliv ale dělá mi to hodně při této kombinaci
Už se bojím používat ghost zombie protože číst to , jak mi tam polovina serveru píše že jsem cheater, že bych měl dostat ban apod. je fakt otravné 

-
AshCentaur - Amatér
3d pohled by na to neměl mít žádný vliv, každopádně v updatu se pokusím vyřešit všechny známé bugy
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1