• Stránka 1 z 1
návrh- Kemp meter
Zdravím chcel by som navrhnúť aby sa na serveri Ctf zaviedol Kemp meter z dôvodu že tých kemperov tam je xxx a len čo admin odíde (ak tam vôbec nieaký je) tak v tom momente začínajú kempiť u vlajky s Awp ... v mape De_dust 2 kempia vo vani a pod. a proste nedá sa to hrať keď človek ledva výnde zo spawnu a hned dostane hlavu a toto sa opaku xx krát zasebou myslím že vela ludí by ten Kemp meter uvítalo ... a nadávali by naň beztak len tý kemperi ktorým ide len o rank a nie o podstatu toho modu 

-
Crissis - Amatér
návrh- Kemp meter
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: návrh- Kemp meter
Kemp metr se řešil, ale bylo to zamítnuto. CTF mód je velmi specifický a snažíme se to zde řešit atypickými způsoby. Nějaké nápady máme. Uvidíme, jak s tím uspějeme. Celkově pro celý CTF mód je nachystán update, který by měl zatraktivnit hru a vychytat mouchy, jako je například kemp. Co se týká délky banů za kemp, tak nemáme v plánu časy měnit. Jde nám hlavně, aby byl hráč potrestán a jde o prvotní efekt (uvědomění), než aby čekal hodinu a více, aby mohl znovu na server.
Jedna z mála nevýhod CTF módu je v četnosti kemperů, proto ti můžu jen poradit ---> dívat se za každý roh a sledovat děj. Pokud mě kemper sestřelí, další kolo je můj. Lepší rada není.
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
som zvedavý nato ako to vyriešite -_- mám tam Evip a občas by som si tam aj rád zahral ale strašne to kazí chuť do hry viz aj teraz ... radšej som to vypol
bez šance si zahrať a divať sa za roh nemá úžitok
keď okrem toho jedného za tým rohom je ich tam dalších 5 

-
Crissis - Amatér
Letec sám hráš Ctf1
tak snaď vieš že prevažne to sú Evipkári ktorý tam kempia s tým Awom
myslím že to by nič neriešilo 

-
Crissis - Amatér
Zajímalo by mě, jak vyřešíte ten kemp metr..
1, Budu si doplňovat HP u vlajky..Jak to pozná, že nekempím, ale doplňuju HP
2, Budu mít vlajku a protivníci taky - nemůžeme je prostě donést na stanoviště dokud nezískáme zpět tu naši...Jak po zná kemp metr, že ji mám? Přece budu radši schovanej v rohu než abych běhal s vlajkou někde...
Možná se to něják udělat dá, nevím..Nevyznám se v tom nastavování serverů.

1, Budu si doplňovat HP u vlajky..Jak to pozná, že nekempím, ale doplňuju HP
2, Budu mít vlajku a protivníci taky - nemůžeme je prostě donést na stanoviště dokud nezískáme zpět tu naši...Jak po zná kemp metr, že ji mám? Přece budu radši schovanej v rohu než abych běhal s vlajkou někde...
Možná se to něják udělat dá, nevím..Nevyznám se v tom nastavování serverů.

„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
-
theANDY - Drbna
V okolí vlajok sa dajú zrobiť zóny, aby kemp meter nefungoval. Tak isto by to mohlo fungovať aj s vlajkonošičmi.
Tu dávam lock, diskusiu presuňte do príslušného vlákna, tomu určenému.
Tu dávam lock, diskusiu presuňte do príslušného vlákna, tomu určenému.

-
letec29 - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1