• Stránka 1 z 1
Itemy
Ahojte,
prosím Vás mohli by ste straviť, aby keď si chce niekto kúpiť nejaký Item napr. Regenerácia tak keby som na ňu klikol tak by mi ešte vyskočila otázka Naozaj chcete kúpiť Item Regeneráciu? (niečo v tom zmysle) bolo by to kvôli tomu, aby sa nestávalo, že sa niekto preklikne a nechtiac kúpi Item (aj mne sa to stalo)
R4j3C
prosím Vás mohli by ste straviť, aby keď si chce niekto kúpiť nejaký Item napr. Regenerácia tak keby som na ňu klikol tak by mi ešte vyskočila otázka Naozaj chcete kúpiť Item Regeneráciu? (niečo v tom zmysle) bolo by to kvôli tomu, aby sa nestávalo, že sa niekto preklikne a nechtiac kúpi Item (aj mne sa to stalo)

R4j3C
-
R4j3C - Zkušený
Re: Itemy
Nie je to zlý nápad a tak z druhého pohľadu ten multijump nie je taký zlý. Po pravde by som si kúpil radšej ten než regeneráciu. Pretože keď budeš taký pro furien hráč ako ja (joke) tak to lepšie využiješ. Ako furien budeš nastrafovaný vo veľkej rýchlosti tak ten tretí skok je suprový. Aj dvojskok u ct vyuzívam na rýchlejší move po mape. Skočím dva krát a pri tom strafujem a na plante som šup sem šup tam
+ ešte tretí skok , no hotové 
Ale ja hrám na rank takže nešetrím na itemy
Ja radšej SK SK SK

Ale ja hrám na rank takže nešetrím na itemy

Ja radšej SK SK SK

-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1