• Stránka 1 z 1
Soutěže
Ahoj,
Nechtěly by jste udělat nějaké soutěže na zombie mimo BB (Jako třeba CPL,Blood,Chronic,Mini)
Chápu,že je to těžké proto na Vás nechci tlačit..
Předem díky za odpověď.
Nechtěly by jste udělat nějaké soutěže na zombie mimo BB (Jako třeba CPL,Blood,Chronic,Mini)
Chápu,že je to těžké proto na Vás nechci tlačit..
Předem díky za odpověď.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Re: Soutěže
Něco se plánuje...
Kdyby jste měli nějaké rozumné nápady jak by mohl ZM turnaj probíhat, tak je sem napište...
Něco v hlavě mám, jen to ještě doladit..
Kdyby jste měli nějaké rozumné nápady jak by mohl ZM turnaj probíhat, tak je sem napište...
Něco v hlavě mám, jen to ještě doladit..
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
O turnaji na ZM sním už roky, pár konceptů jsem v hlavě taky měl jak by to mohlo probíhat ale pokaždé jsem stejně dospěl k názoru, že udělat turnaj v tomhle je nereálné, takže jsem zvědavý pokud se někdy něco takového objeví a realizuje. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Mali sme na zm už turnaj
síce to bolo len v rámci admin teamu, ale účast bola velká, a zúčastnili sa ho všetky vtedajšie zm elity
Take niečo sa už nedá zopakovať 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Mali sme na zm už turnajsíce to bolo len v rámci admin teamu, ale účast bola velká, a zúčastnili sa ho všetky vtedajšie zm elity
To byly časy...

-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:Niggas píše:Mali sme na zm už turnajsíce to bolo len v rámci admin teamu, ale účast bola velká, a zúčastnili sa ho všetky vtedajšie zm elity
To byly časy...![]()
Už na niečom s pár adminmi robím

[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
-
MeTeOr4z - Spamerův sluha
Mám jeden návrh, ktorý by mohol byť v pohode ohľadom Súťaže na zombie, je to síce jednoduché, a hráči s Vip/Extravip by mali svoje výhody, a obyčajní hráči by mali tak ako doteraz ( bez výhod ) je samozrejmé, že si môžu svojvoľne dokupovať výhody.. Alebo by bolo dobré aktivovať EVIP výhody pre všetkých po dobu turnaja
NO --> takže, mám 3 nápady.
1) Na začiatku kola by sa dalo jednému hráčovi body ( ak nebude VIP tak proste terminátora s gulometom ) a hrá sa ako normálne, ak ho nakazia, jeho smola, ak prežije, killy sa mu spočítajú v tabulke a zapíše sa, ak zabije zombie inak ako s gulometom, bude diskvalifikovaný)
2) Bude sa hrať na skóre, keďže Vip by mali všetci rovnako, nikdo by nemohol nikoho odsudzovať že mal výhodu a on nie, proste kto najvyššie skóre ten vyhrá, 1 mapu, ( skóre sa bude počítať Kills/Deaths napríklad 88/11 mu výjde 8
( ak by ste chceli zaujímavejšie, mohlo by to prebiehať tak, že je minimálna požiadavka 100 killov, ak budü mať viaceri nad 100killov, nebude záležať od smrtí, postupujü do ďalšieho kola, kde sa "pobijü znova"
3) Kto bude mať na konci kola najviac bodov a spirithov
spirity majú hodnotu 1 a body 0.1) napr. 24 spirithov a 205 bodov to je 44.5 bodov dokopy za mapu)
1) Na začiatku kola by sa dalo jednému hráčovi body ( ak nebude VIP tak proste terminátora s gulometom ) a hrá sa ako normálne, ak ho nakazia, jeho smola, ak prežije, killy sa mu spočítajú v tabulke a zapíše sa, ak zabije zombie inak ako s gulometom, bude diskvalifikovaný)
2) Bude sa hrať na skóre, keďže Vip by mali všetci rovnako, nikdo by nemohol nikoho odsudzovať že mal výhodu a on nie, proste kto najvyššie skóre ten vyhrá, 1 mapu, ( skóre sa bude počítať Kills/Deaths napríklad 88/11 mu výjde 8
( ak by ste chceli zaujímavejšie, mohlo by to prebiehať tak, že je minimálna požiadavka 100 killov, ak budü mať viaceri nad 100killov, nebude záležať od smrtí, postupujü do ďalšieho kola, kde sa "pobijü znova"
3) Kto bude mať na konci kola najviac bodov a spirithov

-
LegendB - Kolemjdoucí
Ak niečo napište mi, alebo zavolajte cez poštu na TS 

-
LegendB - Kolemjdoucí
Dobrá nápad už mám kolem zítřka by už tu měl být,jináč:
Jeden bude 4 x First a další 4x Last a co? Hloupost..
Mám ten svůj návrh je dobrý,ale mysím že bych ho mohl nějak doladit
Příspěvek od LegendB » 23 srp 2014, 15:35
Mám jeden návrh, ktorý by mohol byť v pohode ohľadom Súťaže na zombie, je to síce jednoduché, a hráči s Vip/Extravip by mali svoje výhody, a obyčajní hráči by mali tak ako doteraz ( bez výhod ) je samozrejmé, že si môžu svojvoľne dokupovať výhody.. Alebo by bolo dobré aktivovať EVIP výhody pre všetkých po dobu turnaja
3) Kto bude mať na konci kola najviac bodov a spirithovspirity majú hodnotu 1 a body 0.1) napr. 24 spirithov a 205 bodov to je 44.5 bodov dokopy za mapu)
Jeden bude 4 x First a další 4x Last a co? Hloupost..
Mám ten svůj návrh je dobrý,ale mysím že bych ho mohl nějak doladit
Foni

-
Hele - Mistr
• Stránka 1 z 1