Re: FURIEN UPDATE
Kriste pane..
lama

-
Domikuss - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy píše:sekyr píše:Na CTF se mi to stalo znova, bohužel to nelze vyscreenovat. vteřinu po hozeni He spadne hra
TAkže ti to dělá na furien a ctf ? ty servery nemají vůbec nic společnýhoJestli ti to navíc dělá u tohodle modelu, tak to spíš vypadá na problém u tebe
Dělá mi to jen na CTF, do této konverzace v tomto topicu jsem se zapojil z důvodu, že se tu o tom psalo. Nějaké nápady jak to opravit?
-
sekyr - Pokročilý
Dwandy píše:Domikuss píše:Ale tak stary fu bol naj.. Veľká škoda a ešte tie granáty -,- to už pri nich chválabohu nekempia ale teraz 5 navadenych na teba idu.. Ono nemôžeš tie updaty robiť celkom podľa seba.. Mohol by si urobiť topic, v ktorom by ľudia napísali čo by chceli odobrať/pridať
jsem sobeccelé GS dělám od začátku jak se mi zlíbí a nebudu to měnit
Nechápu, proč si pořád stěžujete. Tak jako technologie se vyvíjí dopředu, tak i servery a jejich mody. Mě osobně se ten nový furien líbí daleko více, protože má více možností a itemů. Ještě k tomu jsem procházel konkurentní servery a jejich Furien mody a tady tento se k nim nedá ani rovnat na jaké vysoké úrovni je.
-
Hoolder - Spamer
AirTOmEK píše:Vysoké a skažené.. asi tak
beztak všichni nadávaj jen proto, že je pro ně hra složitější než dřív. Je to vidět z každé reakce tady na fóru. Lidem prostě vyhovuje, když někam můžou naběhnout a bez rozmyslu zabijou všechny kolem sebe (cítí se pak jako páni) Teď se u toho musí přemejšlet a to je problém. Dovolit si to co dřív může už jen zkušenější hráč furienu, který si ale o to víc cení toho, když vykuchá půl CT teamu ..
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Normálně jsem už stálý hráč Furienu a většinou já osobně hraju Rambo Styl naběhnu a vybucháp polovinu CT
.. Ale většinou pokuď jde komunikace tak komunikuju s Teamem. A o tom to je, pokusit se o spolupráci s teamem nabíhat společně a ne, že si tam skočíš sám pokoušíš se z bombou pozabíjet polovinu CT a pak dropneš bombu a Furieni už jsou bezmocní pokuď tam nenaběhnou.
Rozhodně tento furien je lepší

Rozhodně tento furien je lepší

-
AwPGamer - Spamer
je to dobre ale tie granaty, hlavnie tie laserove hraci stale zneuzivaju
lepsie to bolo bez nich
a nedal by sa o5 vratit skin SK ? bolo to lepsie

lepsie to bolo bez nich
a nedal by sa o5 vratit skin SK ? bolo to lepsie

-
Dr0p3r - Kolemjdoucí
Prosím Vás,
viete ako sú za sebou tie KILL pesničky alias Killstreak pesničky?
viete ako sú za sebou tie KILL pesničky alias Killstreak pesničky?
-
gump497 - Zkušený