Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie Evolution vs. Starý update

Příspěvekod v0tr3lec » 29 srp 2014, 19:56

Dobrý deň, moje meno je v0tr3lec a túto tému píšem z dôvodu ,že tu neustále niekdo tvrdí že je na Gamesites stále starý update zombie.Som hráčom zombie serverov na Gamesites od roku 2010 a denne pracujem zo zombie plague verziou 4.3,preto si dovolím povedať,že server Zombie Evolution starý update není ! a hned vám to aj dokážem :Okrem toho že je Evolution na zombie plague 4.3 verzií a okrem textov :"Pohroma Zombie vyhrala !","Lide se uspesne ubranili" a "Uzdravení +30hp" nemá zo starým updatom nič spoločné :lol:

- Hned ked sa pripojíte na server všimnete si skiny VIP a noVIP humanov,ktoré sú trošku odveci starého uddatu.
- Čo sa týka sirény má trvať 15 sekúnd a má byť bez odpočtu ! ale to je taká maličkosť :D
- Skôr by som si všimol nákupné menu primárnych zbraní :niesú tam navýber zbrane za klasické peniaze (Rock guitar,Ak long,Svdex,Thompson,FN F2000 a dual Mp7a1)dokonca tam není ani najoblúbenejšia zbraň starého updatu :Cart blue ,a to už je čo povedať.Namiesto toho je tam nejaké m4a1 cold,Ak special,Shotgun,Awp magnum sniper,nejaký čudný Thompson zo zvukom p90tky a dual Mp7a1 zo zvukom zbrane mac10 :lol: !
- Prvý zombie má mať žltý glow,8x viac hp,pri strielaní doň nemá spomalovať a má uberať -60hp.Tento nemá ani ten glow.
- Podme ku zombie:za starého update bolo na výber 7 typov zombie:Ghost,Bigger,Crab,Spider,Speed,Sleep a Jump.Není tam ani len Crab,namiesto Spidera je tam zas Climb,ktorého má úplne každý zombie server na území Česka a Slovenska !Jumper má multijumpy vo vzduchu namiesto vysokého skákania ,Bigger je skrížený zo Sleepom a dokonca je tam Termal zombie ,ktorý v starom update vôbec nebol.
- Extra itemy:Special gun je zbraň m14,ktorá striela zlaté náboje alebo skôr zlaté lúče :lol: ,terminátor je na servery nesmrtelný(nieže by mal 550hp,ap a zostával na dalšie kolo s 350hp,ap),není tam ani Hanibal lector ani m79 grenader namiesto toho sú tam dual pistols ktoré svietia na červeno a na modro .
- Samotné efekty a zvuky:počas kola sa striedalo 9 skladieb/zvukov,väčšinou z Restident evilu a Sawa.Není tam ani jeden z nich.Namiesto toho tam sú nejaké výkriky chlapa a ženskej :D .Všetky zvuky zombie sú rovnaké pre každý typ.Každý typ zombie má mať svoje vlastné Idle,Pain a Infect/respawn zvuky !
- Namiesto módu"Nemesis prichazi"(plague mod) tam je mod "Zombie vs Humans",ktorý je totálne odveci starého updatu.
- Na servery niesú na výber Epic veci teda ani spirity,ktoré boli pre starý update dosť kĺúčové.
- Chýba na výber obrovské množstvo map napr. :zm_2_crazy_tower2x , zm_fun_world_allstars , zm_egyptian , zm_aztec_2012 , zm_alaska_ver2....
- Taktiež tam není takzvaný infect effect(pri nakazení stmavla obrazovka na 2 sekundy a potom sa vrátila do normálu).

Myslím si ,že som tu toho napísal viac než dosť :D .Odišlo kvantum hráčov z GS kvôli tomu že tu už nebol starý update a nie tento server,ktorý ho má vraj pripomínať .Som z tých,ktorý preferujú starý update pred novým a preto si myslím že by bolo dobré vytvoriť ozajstný zombie server s ozajstným starým updatom.To bude dôvodom prečo ten server pustne,to bude dôvodom prečo je ten server úplne odveci.My sme nechceli naspäť zombie plague verziu 4.3 ale celý starý update !
Ďakujem za pochopenie
v0tr3lec
Amatér
Amatér

Zombie Evolution vs. Starý update

od Rumcajz » 29 srp 2014, 19:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Evolution vs. Starý update

Příspěvekod DeadJoy7 » 29 srp 2014, 20:58

Ja sem v roce 2010 hraval Zm Evo :) byl sem tam dennodene furt me to bavilo a to sem nemel ani vipko .. Furt sem zavidel vipkum jak si hrajou a NEUSTALE tam byl plny server :) Mozna tim starym udpatem to bylo ze tam bylo furt plno,byl to podle me jeden z nejuzasnejsich serveru co sem znal. Moc bych si pral aby se to vratilo do "spravnych kolejich" protoze Evo by melo byt plny,je tu uzasny server,ale mozna jinatsima zmenama se to projevilo na hrace tak uz tam za dne ani neni polovina serveru coz je smutne :( Btw: souhlasim s votrelcom a vadi mi ze to takhle skoncilo pro Evo .. Pro GS to bylo velka chvala :)
DeadJoy7
Amatér
Amatér

Příspěvekod kironet » 29 srp 2014, 21:55

Ikdyby se evolution updatoval, bude tam minimum hráčů.
Většina brečí že chce starý update, ale když se nasadí tak server bude plný max pár dnu, pak si všichni uvědomí že byl naprd.
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod v0tr3lec » 29 srp 2014, 22:17

Presne som takúto odpoveď čakal :).Vy už dopredu viete čo sa stane.Nieže by ste niečo skúsili ale radšej tu budete hovoriť o tom ako dopadne.Ja som vlastne témou chcel docieliť len to aby ste už nespomínali že je Evolution starý update :lol: a aby ste skúsili vytvoriť server s ozajstným starým updatom.Starý update nebol na prd,boli to najlepšie a najkrajšie časi na zombie,bola to radosť hrať.Žiaľ tie krásne časi sa už zrejme nevrátia :cry:
v0tr3lec
Amatér
Amatér

Příspěvekod kironet » 30 srp 2014, 03:28

v0tr3lec píše:Presne som takúto odpoveď čakal :).Vy už dopredu viete čo sa stane.Nieže by ste niečo skúsili ale radšej tu budete hovoriť o tom ako dopadne.Ja som vlastne témou chcel docieliť len to aby ste už nespomínali že je Evolution starý update :lol: a aby ste skúsili vytvoriť server s ozajstným starým updatom.Starý update nebol na prd,boli to najlepšie a najkrajšie časi na zombie,bola to radosť hrať.Žiaľ tie krásne časi sa už zrejme nevrátia :cry:

Evolution se neupdatuje z jednoho krásného důvodu, a tím je ten, aby se na něj mohli posílat hráči co furt spamují že chtěj starý update.
Na Evolutionu máte starý update a sami vidite že tam už nikdo nehraje.
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod v0tr3lec » 30 srp 2014, 07:01

To nemyslíte vážne !Prosím vás prečítajte si môj prvý príspevok ku téme ešte raz ! :oops: Ja tu napíšem jednoznačné dôkazy o tom že Evolution starý update NENÍ a vy tu znova napíšete že je a odmietate poskitnúť akúkoľvek pomoc tomu serveru.Ten server je na tom dosť zle takže by bolo dobré keby sa na ňom niečo skúsilo vylepšiť.K tomuto nemám už viac čo dodať :oops: ,som apsolútne znechutený z toho ako sa staviate ku názorom hráčov ktorý zastávajú staré updaty a aspom sa teraz ukázalo ako to máte v p*** s prepáčením . :evil:
v0tr3lec
Amatér
Amatér

Příspěvekod Georgeton » 30 srp 2014, 10:44

Jedna pripomienka ... hral som na EVO este v roku 2011 ale ziadny Crab tam nebol, ano bol tam climb. Dokonca vtedy crab neviem ci bol ZM, lebo som ho nevidel ani na Chroniku ani na Night.
Georgeton
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 31 srp 2014, 00:58 VIP

votrelec nezlob se, ale pises uplny hlouposti. Zombie evolution nikdy updatovaný nebyl, je tak jak vznikl v roce 2010 a nebudu se tu s tebou dohadovat o tom že to tak není, protože to vím líp jak ty. Navic to, co si napsal jako "dukazy" dokazuje jen jedno a sice to, ze jsi vazne vedle jak ta jedle :) Na zombie evolution totiz nikdy cart blue nebyl, terminator tam byl vzdy nesmrtelny a mohl bych pokracovat.

Nejdriv brecite po starom zombie (ktery tu je) ale ten se vam uz ocividne taky nelibi a tak vymejslite nesmysly, ze to stary zombie neni? :) to uz je vazne moc

A ano, víme dopředu co se stane.

Lock
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Zombie Servery