• Stránka 1 z 1
Nechápu
Ahoj,chci se zeptat z jakého důvodu nabízíte zpoplatněné nefungující VIP vhody na webu ( Hlavně na toto mi prosím odpovězte) proč to nenabízíte,až když to opravdu bude .. Možná je vám tato otázka nepříjemná,ale já si ty výhody zaplatil a dodnes je nemám,myslím že mám právo se ptát .. Proto doufám ze mi to tu nelocknete po nesmyslné odpovědi.Všimněte si že jsem slušnej,to samé očekávám od vás .Děkuji
-
Skelpe - Amatér
Re: Nechápu
Ked si tu dáš VIP aktivácia, tak VIP na web tam nie je.
Aktiváciu najdeš len vtedy ak prejdeš na stránku http://www.gamesites.cz/VIP/web (manuálne)
Toto VIP je skôr dané na web ako na fórum. Teda výhody sú iba na web (gamesites.cz) a na staré fórum.
Keď si pozrieš výhody tak ti to snáď musí dojsť že tam skoro nič nie je...
1. VIP Profil - na webe
2. VIP Forum - staré fórum
3. VIP Temata - staré fórum
4. VIP Sekce - staré fórum
5. VIP Chat - staré fórum
6. VIP Komentáre - funguje na webe
Aktiváciu najdeš len vtedy ak prejdeš na stránku http://www.gamesites.cz/VIP/web (manuálne)
Toto VIP je skôr dané na web ako na fórum. Teda výhody sú iba na web (gamesites.cz) a na staré fórum.
Keď si pozrieš výhody tak ti to snáď musí dojsť že tam skoro nič nie je...
1. VIP Profil - na webe
2. VIP Forum - staré fórum
3. VIP Temata - staré fórum
4. VIP Sekce - staré fórum
5. VIP Chat - staré fórum
6. VIP Komentáre - funguje na webe
-
WARNING - Mistr
mam mit VIP v mini chatu,mel bych editovat a mazat staré příspěvky .. Ma byt topic pro VIP a další a další ... Nemam nic .. Ty tu meles uplny kraviny,nestojím i to aby jsi mi tu psal hlouposti a expil si profil,jak to mas ve zvyku.. Otázka není na uzivatele ale vedeni cau
-
Skelpe - Amatér
Tuto klikni a skús sa pozrieť na Nahled pri každej z výhod.
Potom sa zamysli či ešte je tu na GS také fórum.
Potom sa zamysli či ešte je tu na GS také fórum.
-
WARNING - Mistr
Co to mektas paneboze ??????????? GS mi samo psalo na email,ze výhody zatím nejsou a ze až budou obnoví mi VIP ... Asi mi to napsali jen tak ze srandy ne ? A chtěj podvadet ,tak ze zrusi starej web .... Hele jdi si spamovat a expit si profil do nekinecnejch diskuzi ... Tady meleš fakt hovadiny a zbytecne
-
Skelpe - Amatér
Skelpe píše:GS mi samo psalo na email,ze výhody zatím nejsou a ze až budou obnoví mi VIP ...
No.. tak čo sem píšeš? Si až taký netrpezlivý že si ešte založíš (po tom emaily) nezmyselný topic...
Skelpe píše: Hele jdi si spamovat a expit si profil do nekinecnejch diskuzi ... Tady meleš fakt hovadiny a zbytecne
Ja mám príspevkov dosť. Čiže sem píšem aby som pomohol ale komu neni rady tomu neni pomoci.

Jasne ti napísali že keď budú tak budú. Tak čomu nechápeš?
GS v hlavnom menu neponúkajú VIP na web. Na tú stranku sa dá prejsť iba manuálne. A nebudú to rušiť keď sa to bude obnovovať... len to schovali ale niekto asi nevie pochopiť prečo.
-
WARNING - Mistr
Proč ? Ja se neptam kdy bude ... Ja se ptám proč to vůbec nabizej Ted udělali nove forko a VIP stejne nikde a nee tadne manualne,sami me na to VIP odkazali v topicu který jde založil .. Ja nevím ale proč ni sem pises ty ? Ja se ptám kompetentnich
Jsem na mobilu,sry za preklepy
Jsem na mobilu,sry za preklepy
-
Skelpe - Amatér
Rád by som chcel vedieť z kade si sa dozvedel o VIP na webe. Či si na to robilo reklamu GS alebo niekto kto ani nevie či tam sú výhody alebo nie.
-
WARNING - Mistr
Neuvidis protože mi zmizlo x topicu kvůli špatnému zalohovani gs .. Navíc VIP aktivaci si nakliknes i v nastavení profilu
-
Skelpe - Amatér
V nastavení na webe. Ale nie na fóre.
Na webe máš dve výhody (vip komentáre a profil).
Oukej, ja sa tu nebudem hádať, keď tak možno sa sem vyjadrí aj niekto vyšší. Uvidíme
Ja som len chcel vyjadriť svoj názor
o ktorom si myslím že je pravdivý.
Peace
Na webe máš dve výhody (vip komentáre a profil).
Oukej, ja sa tu nebudem hádať, keď tak možno sa sem vyjadrí aj niekto vyšší. Uvidíme

Ja som len chcel vyjadriť svoj názor

Peace

-
WARNING - Mistr
Ti pusu ze gs sami uznali ze je to ZATÍM nefunkční .. Pochopis to ?Me zajima proč to nenabizej až když to bude funkcni
-
Skelpe - Amatér
ak mas otazky k VIP, opytaj sa vo VIP poradni... LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1