I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

TheRohlikar PRECO MI ZAMIKAS STAZNOST !

Příspěvekod hyena » 02 zář 2014, 14:26

viewtopic.php?f=865&t=61860
Ty si tam co za body napisal ???
1. ja nepisem podla vzoru, na ten sa ti mozem z vysoka.... pisem zato ze som dostal ban od admina ktory je na servery a toleruje camp na kazdej mape, kazde kolo !!!
2.ja nepisem aby pozorovali kazdeho na servery, len som spomenul ze tam chodia 2hraci co maju cheaty, ale moje forum je o staznosti na admina nie o zabanovani tych 2hracov, tak citaj co pisem
3.mam na to byt adminom, ale to by dostala polka serveu slay, alebo kick za camp a mali by ste prazdny server, lebo to co maju robi vasi admini nerobia a prihliadaju iba na to... takze zbytocni ludia !!!
4.keby som vedel ze je na servery admin tak mu napisem nech tresta slay, zial nevidno na servery kto je admin a ani sa ten admin neprizna a pritom tam je.... takze dalsi bod z cesty....
Takze aby som ti to zhrnul, riesim svoj ban za nadavanie od admina ktory toleruje camp kazde kolo... Alebo to mate v pravidlach ze admini nesmu trestat camp ????? Lebo toto sa netoleruje na ziadnych portaloch a serveroch !
A poprosim ta nezatvaraj mi moje forum v ktorom chcem nieco riesit, to ze si admin neznamena ze mi tam napises 4body ktore su uplne z cesty a locknes mi to... Lebo takto si len potvrdzujete to, ze admini neriesia camp a hned to riesite na servery banom a na fore locknutim... FORUM JE NA DISKUSIU, NIE NA TO ABY SI SI POVEDAL SVOJE A POTOM TO ZAMKOL............
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

TheRohlikar PRECO MI ZAMIKAS STAZNOST !

od Rumcajz » 02 zář 2014, 14:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TheRohlikar PRECO MI ZAMIKAS STAZNOST !

Příspěvekod hyena » 02 zář 2014, 14:29

zamYkat
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 zář 2014, 14:36

hyena píše:1. ja nepisem podla vzoru, na ten sa ti mozem z vysoka

V tom případě se ti můžeme i my z vysoka na blbosti co píšeš.
hyena píše:3.mam na to byt adminom

Tím si mě dostal. Píšeš jako někdo kdo šel včera teprve do druhé třídy, nemáš zájem řídit se pravidly a o chování snad ani nemluvím :)

Doporučuji začít se pravidly řídit, takto si vykoleduješ akorát moc ošklivý trest.
Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TheRohlikar » 02 zář 2014, 15:06

Ještě jen doplním. Pokud řešíš tvůj ban, tak se nauč rozdělovat témata.

Žádost o Unban a Stížnost na Administrátora je rozdíl. Dokonce sám přiznáváš, že jsi něco napsal, takže vlastně spamuješ zbytečně. Ale jo... my jsme tu "zbyteční"... :)
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy