I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Spirith, JB1

Příspěvekod SheldoN » 03 zář 2014, 11:18

admin na serveri uplne ignoruje (asi nechce pocut pravdu, aby sa nahodou z jeho pravdy nestala lož)... pisal som do chatu nadavky ale ani jednu spravu mi neodoslalo pre tu cenzuru, a potom mi to aj docasne zablokovalo chat...potom som dostal kick... na otazku zaco kick som dostal odpoved- "aby si sa naucil chovat" .... nemyslim ze to je adekvatna odpoved.... ide o to ze nechapem zaco som dostal kick ked ani jednu z tych nadavok do chatu neodoslalo...neviem ci admini ten chat nemaju vycenzurovany ale tak ked admina prosim aby mi poslal screen s nadavkou lebo mne tu konzolu po kicku vymazalo a on si zase mele len svoje uplne od temy tak to nie je normalne.. spirith nauc sa citat medzi riadkami... dufam ze uz tu sa dockam odpovede a toho screenu ... serus
SheldoN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Spirith, JB1

od Rumcajz » 03 zář 2014, 11:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirith, JB1

Příspěvekod SheldoN » 03 zář 2014, 11:31

btw. druhy bod vzoru staznosti (dokaz) nemozem splnit kedze konzola sa po kicku vymaze...
SheldoN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Spirith » 03 zář 2014, 11:45

ty by si si mal uvedomiť že aj keď nadávku rozdelíš stále je to nadávka.. a to že tebe sa to zmazalo nieje môj problém a už vôbec nie keď to nevieš pochopiť.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SheldoN » 03 zář 2014, 11:55

ty nevies pochopit ze od toho tam je ta cenzura? ze ked to nenapise do chatu nikto to nevidi tak akoze zaco kick? btw. na serveri si pisal ze mam napisat staznost a ty dodas screen...kde je screen ty chytrak?
SheldoN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Spirith » 03 zář 2014, 12:09

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 426&page=1 tu je vidieť aké je tvoje správanie na servery, hlavne druhá strana. Ale tie nadávky v HLstats niesu na nešťastie .. takže za ten kick sa ti musím tým pádom ospravedlniť.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod l0wShine » 03 zář 2014, 12:10

Spirith si dá špecialne pozor nato, aby nabudúce mal screeny a predišlo sa prípadným - podobným sťažnostiam. :]

zamykám.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy