• Stránka 1 z 1
Spirith, JB1
admin na serveri uplne ignoruje (asi nechce pocut pravdu, aby sa nahodou z jeho pravdy nestala lož)... pisal som do chatu nadavky ale ani jednu spravu mi neodoslalo pre tu cenzuru, a potom mi to aj docasne zablokovalo chat...potom som dostal kick... na otazku zaco kick som dostal odpoved- "aby si sa naucil chovat" .... nemyslim ze to je adekvatna odpoved.... ide o to ze nechapem zaco som dostal kick ked ani jednu z tych nadavok do chatu neodoslalo...neviem ci admini ten chat nemaju vycenzurovany ale tak ked admina prosim aby mi poslal screen s nadavkou lebo mne tu konzolu po kicku vymazalo a on si zase mele len svoje uplne od temy tak to nie je normalne.. spirith nauc sa citat medzi riadkami... dufam ze uz tu sa dockam odpovede a toho screenu ... serus
-
SheldoN - Kolemjdoucí
Spirith, JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spirith, JB1
btw. druhy bod vzoru staznosti (dokaz) nemozem splnit kedze konzola sa po kicku vymaze...
-
SheldoN - Kolemjdoucí
ty by si si mal uvedomiť že aj keď nadávku rozdelíš stále je to nadávka.. a to že tebe sa to zmazalo nieje môj problém a už vôbec nie keď to nevieš pochopiť.
-
Spirith - Zkušený
ty nevies pochopit ze od toho tam je ta cenzura? ze ked to nenapise do chatu nikto to nevidi tak akoze zaco kick? btw. na serveri si pisal ze mam napisat staznost a ty dodas screen...kde je screen ty chytrak?
-
SheldoN - Kolemjdoucí
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 426&page=1 tu je vidieť aké je tvoje správanie na servery, hlavne druhá strana. Ale tie nadávky v HLstats niesu na nešťastie .. takže za ten kick sa ti musím tým pádom ospravedlniť.
-
Spirith - Zkušený
Spirith si dá špecialne pozor nato, aby nabudúce mal screeny a predišlo sa prípadným - podobným sťažnostiam. :]
zamykám.
zamykám.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1