• Stránka 1 z 1
BaseBuilder #1 | Nedostatok Adminov!!!
Server:Basebuilder #1
Nickname porušujícího: Je ich viac!
Důkaz: http://leteckaposta.cz/395410272
SteamID + Screenshot SID: http://leteckaposta.cz/395410272
Váš pohled na situaci: Dobrý deň chcel by som nahlásiť nedostatok adminov! Teda hráčov, ktorý porušujú pravidlá lebo je tam nedostatok adminov jak začala škola.
Nickname porušujícího: Je ich viac!
Důkaz: http://leteckaposta.cz/395410272
SteamID + Screenshot SID: http://leteckaposta.cz/395410272
Váš pohled na situaci: Dobrý deň chcel by som nahlásiť nedostatok adminov! Teda hráčov, ktorý porušujú pravidlá lebo je tam nedostatok adminov jak začala škola.
[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
BaseBuilder #1 | Nedostatok Adminov!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder #1 | Nedostatok Adminov!!!
1. se nebudu dívat na tak dlouhé demo
2. demo mi nejde přehrát
3. máme tu vzor na nahlašování
2. demo mi nejde přehrát
3. máme tu vzor na nahlašování
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
No lenže každú chvílu tam je porušovanie pravidiel tak čo???!!! Oplatí sa mi časovať video na ktorom je každé 4 min porušovanie pravidiel?
[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Promiňte, že se sem vyjadřuji, ale tak trochu se to týká všech 
No, jak ti to shrnout. Většina z adminů (včetně mě) je málo aktivních nejspíš z důvodu nástupu na novou školu nebo a mají rozhodně důležitější věci na práci, než sedět u CS. Někteří nastupují, jiní maturují... . Pro vás jako max. 14 letý hráče je tato představa starostí a povinností pro adminy v reálném životě asi trochu více zkreslená a nereálná.
K tomu PP jako takovém
Pokud chceš nahlašovat v PP a máš dema, které jsou 30 minut a delší, je třeba je vyčasovat. Pokud se ti to nechce časovat, tak si napiš čas zahájení dema a postupně si zapisuj časy prohřešků třeba na papír. Jinak ti v PP pravděpodobně nevyhoví. Nebo dělej krátká dema (po prohřešku demo stopni a začni natáčet nové)
Ještě jednou se omlouvám za vyjádření.

No, jak ti to shrnout. Většina z adminů (včetně mě) je málo aktivních nejspíš z důvodu nástupu na novou školu nebo a mají rozhodně důležitější věci na práci, než sedět u CS. Někteří nastupují, jiní maturují... . Pro vás jako max. 14 letý hráče je tato představa starostí a povinností pro adminy v reálném životě asi trochu více zkreslená a nereálná.
K tomu PP jako takovém
Pokud chceš nahlašovat v PP a máš dema, které jsou 30 minut a delší, je třeba je vyčasovat. Pokud se ti to nechce časovat, tak si napiš čas zahájení dema a postupně si zapisuj časy prohřešků třeba na papír. Jinak ti v PP pravděpodobně nevyhoví. Nebo dělej krátká dema (po prohřešku demo stopni a začni natáčet nové)
Ještě jednou se omlouvám za vyjádření.
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
Ještě dodám k Spyrovu vyjádření.
Naše tělo je stejné jako tvoje (Vaše).
Jsme jen lidi. Nejsme stroje!
Spoustu z nás mají koníčky atd. Mě osobně začíná hokejová sezona a kickbox.
Tak nám(mi) promiň, že žiju životem který je za tvým oknem, který není u počítače, TV či herní konzole.
+
Bež se podívat na ostatní BBčka! Tak admini nechodí vůbec a ty si tu stěžuješ, že tam nemáš admina když ti to někdo blokne tunel..
Na to, že si akademik dáváš celkem smutné stížnosti :/
Naše tělo je stejné jako tvoje (Vaše).
Jsme jen lidi. Nejsme stroje!
Spoustu z nás mají koníčky atd. Mě osobně začíná hokejová sezona a kickbox.
Tak nám(mi) promiň, že žiju životem který je za tvým oknem, který není u počítače, TV či herní konzole.
+
Bež se podívat na ostatní BBčka! Tak admini nechodí vůbec a ty si tu stěžuješ, že tam nemáš admina když ti to někdo blokne tunel..
Na to, že si akademik dáváš celkem smutné stížnosti :/
-
Dubator - Drbna
Nevidite, ze mu jenom jde o prava?
Proto je akademik a proto si stezuje na nedostatek adminu. Nejde mu o omlouvani se a reseni problemu jinak, nez pridelenim vsech prav tomu nejpovolanejsimu - jeho velicenstvu, doktorovi, vazenemu a nejlepsimu MuDrRainbowdashovi.
Proto je akademik a proto si stezuje na nedostatek adminu. Nejde mu o omlouvani se a reseni problemu jinak, nez pridelenim vsech prav tomu nejpovolanejsimu - jeho velicenstvu, doktorovi, vazenemu a nejlepsimu MuDrRainbowdashovi.
-
hiruki - Pokročilý
Pokud chceš aby jsme se na to demo koukli, tak vyčasuj demo, ne jak naposled kdy jsi nám naplácal 5 časů(2 s toho nešli) a nakonec s toho byla nejvážnější tvoje dohoda.
e.jamsy: Vypis nick hraca, dovod tebou nahlaseneho porusenia a cas na deme, kedy k tomu poruseniu doslo. Mas nato den, potom bude tema locknuta.
e.jamsy: Vypis nick hraca, dovod tebou nahlaseneho porusenia a cas na deme, kedy k tomu poruseniu doslo. Mas nato den, potom bude tema locknuta.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
hiruky to povedal jasne, bol si zamietnutý v žiadosti, tak teraz ideš ukazovať, že sme spravili chybu, takýto prístup však na zm neplatí, ked chceš byt akademik, nahlasuj ako máš a veci, ktoré sú skutočne na ban, podobné nahlásenia nebude nikto riešit, lock.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1