• Stránka 1 z 1
[Forum]Problém s prihlásenim na web
Zdravím chcel by som sa opýtať a aj poradiť
Keď sa chcem prihlásiť na GS web tak aby som bol proste prihlásený ( aby mi bolo vidno fotku v pravom hornom rohu , dúfam že chápete ) tak mi to proste napíše : http://postimg.org/image/q1ats7q2h/
neviem čo mám robiť , ale keď sa prihlásim tak , že chcem rýchlo niečo napísať tak mi to ide ( zrejme ma nechápete :/ )
Chcem sa opýtať či je tu niekto kto sa tomu rozumie ,že by mi pomohol cez ten TeamWiever alebo ako sa to vola ....
Na TS3 od GS som stále ( mersii )
Keď sa chcem prihlásiť na GS web tak aby som bol proste prihlásený ( aby mi bolo vidno fotku v pravom hornom rohu , dúfam že chápete ) tak mi to proste napíše : http://postimg.org/image/q1ats7q2h/
neviem čo mám robiť , ale keď sa prihlásim tak , že chcem rýchlo niečo napísať tak mi to ide ( zrejme ma nechápete :/ )
Chcem sa opýtať či je tu niekto kto sa tomu rozumie ,že by mi pomohol cez ten TeamWiever alebo ako sa to vola ....
Na TS3 od GS som stále ( mersii )
-
Mersi96 - Mistr Yoda
[Forum]Problém s prihlásenim na web
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s prihlásenim na web
Pomôže mi niekto ?
-
Mersi96 - Mistr Yoda
skus iny prehliadac
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Smaz cookies.
-
hiruki - Pokročilý
Chvílu neišiel web ani forum.. Robilo mi to isté
Už ti to ide na 100 %

Už ti to ide na 100 %

-
CouRse - Mistr
Prehliadavače som skúsil všetky a nič , Cookies som "asi možno zmazal " a nič , idem mi to ako vždy dá sa prihlásiť len keď chcem hneď niekomu odpísať na topic :/
-
Mersi96 - Mistr Yoda
To by mohol diagnostikovat niekto z Gamesites, ci nie si zabanovany alebo preco sa ti to presne buguje. Ked si vymazal cookies, tak to je vec servera. Mozno skus len gamesites.cz namiesto www.gamesites.cz.
-
hiruki - Pokročilý
Mal som podobný problém. Skús vymazať históriu daného prehliadača a prihlásiť sa nanovo. Ban určite nemáš, to by ti zobrazilo. Potom sem editni, či pomohlo.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Cecooo píše:Mal som podobný problém. Skús vymazať históriu daného prehliadača a prihlásiť sa nanovo. Ban určite nemáš, to by ti zobrazilo. Potom sem editni, či pomohlo.
Ty si snad este nerobil vlastny web. Ked cookies nema, tak by mala aplikacia zacinat od zaciatku a zrejme ho aj tak presmeruva dokola. To je chyba v kode aplikacie a to sa neda vyriesit od klienta.
Ta chyba aplikacie moze byt prave v banovani alebo nejakej nedovolenej akcii.
-
hiruki - Pokročilý
Už je to fixnuté, pokud by se ti to ještě stalo, tak smaž cookies a bude to fungovat bez problému
LOCK
LOCK

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1