• Stránka 1 z 1
Public servery
Zdravím,
Jak sem začínal na serveru Public mini,dali se nominovat mapy jako de_tuscan,de_dust_4ever,de_dust2002 apod. Ted' už tyto mapy nejdou a já se ptám proč? Příjde mi,že se na publicu ty mapy hrajou pořád dokola,nešlo by tyto mapy a popřípadě i další mapy na server přidat?
Jak sem začínal na serveru Public mini,dali se nominovat mapy jako de_tuscan,de_dust_4ever,de_dust2002 apod. Ted' už tyto mapy nejdou a já se ptám proč? Příjde mi,že se na publicu ty mapy hrajou pořád dokola,nešlo by tyto mapy a popřípadě i další mapy na server přidat?

-
Kovyyy - Amatér
Public servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public servery
Čauko,
Věci ohledně Map na Publics se řeší často, často jsou tady tyhle příspěvky zda by nešlo něco přidat/odebrat atp.
Četl jsem jeden příspěvek, kde byly různé návrhy na mapy a odebrání atd.
Vyšlo z toho-
-Mapa de_mirage se přidávat nebude (Důvod nevíme)
- Mapa de_cbble byla smazána (Kvůli lagům/bugy)
- Mapa de_dust možná bude přidaná, nevím jestli už je, ale každopádně Machec říkal, že to pořeší.
Toť vše co jsem vyčetl aktivního na tohle téma -_-
Opravdu už se mapy na Publics řešili už hodněkrát, a tenhle seznam je myslím platný
Netřeba to podle mě rozebírat...
Mě osobně by nevadilo přídání de_mirage, dust či prodigy, ale to už je jedno
Věci ohledně Map na Publics se řeší často, často jsou tady tyhle příspěvky zda by nešlo něco přidat/odebrat atp.
Četl jsem jeden příspěvek, kde byly různé návrhy na mapy a odebrání atd.
Vyšlo z toho-
-Mapa de_mirage se přidávat nebude (Důvod nevíme)
- Mapa de_cbble byla smazána (Kvůli lagům/bugy)
- Mapa de_dust možná bude přidaná, nevím jestli už je, ale každopádně Machec říkal, že to pořeší.
Toť vše co jsem vyčetl aktivního na tohle téma -_-
Opravdu už se mapy na Publics řešili už hodněkrát, a tenhle seznam je myslím platný

Netřeba to podle mě rozebírat...
Mě osobně by nevadilo přídání de_mirage, dust či prodigy, ale to už je jedno

CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
Re: Public servery
de_dust uz tam je, ale zbytek jmenovanych map neni. Taky bych je tam privital.... Vedeni jednoduse pridejte je tam please 

-
krChN4 - Drbna
• Stránka 1 z 1