• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Webová stránka
Selenko1 píše:hehe já stím problém nemám rád pomáhám ale mrzí mně to ale tak nedá se nic dělat nokvůly tomu se nezblázním
aké decké že hehe ja stím problem nemam looooool veď čo si jak nepíš nezmyselné príspevky

>>> Admin All CTF <<<
>>> Steam ACC - KeXT3r <<<
Všetky problémy, otázky atď čo sa týka CTF modu >>> Private message [PM]!
>>> Steam ACC - KeXT3r <<<
Všetky problémy, otázky atď čo sa týka CTF modu >>> Private message [PM]!
-
KeXT3r - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ja mám problém s vyhľadávaním. V minulosti som si dal do vyhľadávača nejaké slovo alebo STEAM ID a vyhľadalo mi to všetky príspevky, v ktorých je to dané slovo. Čiže vyhľadávač na fórum + na webe.
Lukassino a spol., problém s automatickým prihlasovaním som vyriešil tak, že som premazal históriu prehliadača a prihlásil sa znovu.
Ďalej mi zmizol príspevok aj v nábory adminu : Už som bol pripustený k pohovoru, no ten komentár nejak zmizol ( pokiaľ viem robilo sa PP, staznosti a unban )
Ako písal Shortyx ocenil by som, keby sa postupom času pridávali výhody za VIP na fórku ( napr. vidieť admin sekciu, ale to už preháňam
)
Dwandy viem, že je s týsm kopa roboty, ale prajem veľa šťastia do budúcna
Lukassino a spol., problém s automatickým prihlasovaním som vyriešil tak, že som premazal históriu prehliadača a prihlásil sa znovu.
Ďalej mi zmizol príspevok aj v nábory adminu : Už som bol pripustený k pohovoru, no ten komentár nejak zmizol ( pokiaľ viem robilo sa PP, staznosti a unban )
Ako písal Shortyx ocenil by som, keby sa postupom času pridávali výhody za VIP na fórku ( napr. vidieť admin sekciu, ale to už preháňam

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Cecooo píše:Ja mám problém s vyhľadávaním. V minulosti som si dal do vyhľadávača nejaké slovo alebo STEAM ID a vyhľadalo mi to všetky príspevky, v ktorých je to dané slovo. Čiže vyhľadávač na fórum + na webe.
Ako písal Shortyx ocenil by som, keby sa postupom času pridávali výhody za VIP na fórku ( napr. vidieť admin sekciu, ale to už preháňam)
Admin sekci

Jinak, jako VIP by mohl mít na fórku zvýrazněný nick a ještě něco

Jinak, nezkoušel jsem to po updatu, ale občas nešly prohlížet příspěvky jiných uživatelů a někdy i své, doufám že toto je také opravené

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Admin sekciDDD si zabil
Proc? Jsou tam snad nejake tajnosti? Kdyz jo, tak je napis sem a my rozresime, co s nimi

-
hiruki - Pokročilý
Mám nějakej problém s avatarem
včera jsem si jí změnil a dneska se mi změnila na nějakou co sem nikdy neměl.. Potom se mi změnila zase na starou 

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Čauko Dwandy,
ešte pred updatom ma to pravidelne upozornovalo že niekto napísal príspevok medzi tým ako som ja písal svoj.
No teraz to nejako prestalo.
Príklad: pozriem UB žiadosť, chlapec tam nedal screen z doby banu, tak kliknem na odpovedať, napíšem mu návod kde ho nájsť a dam odoslať.
Potom pozriem znova ten topic a 2 minúty pred mojím príspevkom napíše niekto to isté...
ešte pred updatom ma to pravidelne upozornovalo že niekto napísal príspevok medzi tým ako som ja písal svoj.
No teraz to nejako prestalo.
Príklad: pozriem UB žiadosť, chlapec tam nedal screen z doby banu, tak kliknem na odpovedať, napíšem mu návod kde ho nájsť a dam odoslať.
Potom pozriem znova ten topic a 2 minúty pred mojím príspevkom napíše niekto to isté...
-
WARNING - Mistr
mě to dělá v pořádku
tak to nevím kde je problém, ale brzy vydáme další větší update

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Asi bych nastavil i rozesílání skupinových PM, organizátorům turnajů a spoustu dalším by to podle mě dost pomohlo 

- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Zase mi to změnilo obrázek. Už po třetí sem si dal Eazy E a po nějakém čase se mi to vrátí zase na C&H
...
Koukni se na to, jestli někde není chyba , díky

Koukni se na to, jestli někde není chyba , díky

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Ked som si zmenil meno na webe tak sa mi to buglo a mam ako keby dva účty tento účet MiskinShortyx3 a Shortyx3
memberlist.php?mode=viewprofile&u=34143 na jednom mam normal prispevky a na druhom od znova
memberlist.php?mode=viewprofile&u=34143 na jednom mam normal prispevky a na druhom od znova

-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
MiskinShortyx3 píše:Ked som si zmenil meno na webe tak sa mi to buglo a mam ako keby dva účty tento účet MiskinShortyx3 a Shortyx3
Na webe gamesites.cz (nie na fore) sa mi na MiskinShortyx3 už neda prihlasit ale tu hej

-
MiskinShortyx3 - Spamerův sluha
Uvítal by som tu, ak sa dá, nejaký topic s názvom " Na paškál " a šlo by o otázky hráčov smerom k adminom, kde by sa dalo pýťať adminov na rôzne otázky, čo hráčov zaujímajú a admini by tam odpovedali
Admini by tam mohli vysvetliť a obhajit svoje ciny a skutky...

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Cecooo píše:Uvítal by som tu, ak sa dá, nejaký topic s názvom " Na paškál " a šlo by o otázky hráčov smerom k adminom, kde by sa dalo pýťať adminov na rôzne otázky, čo hráčov zaujímajú a admini by tam odpovedaliAdmini by tam mohli vysvetliť a obhajit svoje ciny a skutky...
Nemyslím si no, čo tak ts? Pm?
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}
{
Ban(playerid);
return 1;
}
-
kjn - Zkušený
Prosim o prejmenovani fora Support a podfor. Momentalne nastaveni evokuje dojem, ze se tam bude radit a to nebude.
Vemte si popis:
"Potřebujete s něčím poradit? Naši supporti vám rádi poradí."
Poradi, ale sem to nepiste.
Hlubsi podforum:
"Nějaký problém s počítačem? Sem s ním!"
Ne "sem s nim!". Jinam s nim! Sem jedine se zadostmi! Obdobne u jinych.
Vemte si popis:
Hlubsi podforum:
-
hiruki - Pokročilý
hiruki píše:Prosim o prejmenovani fora Support a podfor. Momentalne nastaveni evokuje dojem, ze se tam bude radit a to nebude.
Vemte si popis:
Hlubsi podforum:
Taky jsem si toho všiml, pracuje se na tom

e.Hoolder: Hotovo, je to tak, jak by to mělo být
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4