• Stránka 1 z 1
popokatepetl/Jailbreak
Zdravím, chtě bych si stěžovat na admina z JB myslím, že jeho pravý nick je Spirith.
Když teda tak chtěl ať na něho tu stížnost podám tak tu jsem.
Takže měli jsme jít do klece na zadní stěnu potom řekl simon, že si dáme box na zadní stěně zapnul ho, někteří odešli ze zadní stěny a měli dostat kill a admin popokatepetl začal mluvit, že je to zakázané, jestli to udělá ještě jednou, že může dostat ban.Pokud vím, tak hráči si mohli vybrat místo na zadní stěně, když šli do té kelce.
Děkují za vyřešení a přejí příjemný zbytek dne
Když teda tak chtěl ať na něho tu stížnost podám tak tu jsem.
Takže měli jsme jít do klece na zadní stěnu potom řekl simon, že si dáme box na zadní stěně zapnul ho, někteří odešli ze zadní stěny a měli dostat kill a admin popokatepetl začal mluvit, že je to zakázané, jestli to udělá ještě jednou, že může dostat ban.Pokud vím, tak hráči si mohli vybrat místo na zadní stěně, když šli do té kelce.
Děkují za vyřešení a přejí příjemný zbytek dne

-
Nerwi - Drbna
popokatepetl/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: popokatepetl/Jailbreak
Simon povedal až keď sme boli na zadnej stene že si dáme box. Keby to povedal ako súčasť príkazu v ktorom nám povedal že máme isť na zadnú stenu alebo keď sme tam ešte len išli tak by som nič nepovedal. S htcinfom sme to na servery vysvetlili.. keby si nebol tak vyťažený písaním tejto sťažnosti a neafkoval tak by si to počul. 

-
Spirith - Zkušený
Já jsem afkoval a proto jsem tam psal, že box na zadní stěně může být. (Fucking Logic)
- Když dal příkaz do kelce k zadní stěně tak sis to místo mohl vybrat kde budeš stát při další atrakci.
Demo - http://leteckaposta.cz/898843104 Čas 6:20
- Když dal příkaz do kelce k zadní stěně tak sis to místo mohl vybrat kde budeš stát při další atrakci.
Demo - http://leteckaposta.cz/898843104 Čas 6:20
-
Nerwi - Drbna
Asi ti nič nehovorí povinný vzor viewtopic.php?f=865&t=61814 sťažnosť ti bude zamietnutá máš to bez dôkazov.
edit by lenny: Nevyjadřuj se, kde nemáš nebo špatně dopadneš!
edit by lenny: Nevyjadřuj se, kde nemáš nebo špatně dopadneš!
-
patrik11 - Amatér
Už volám do psychiatrické léčebny, dáš mi prosím tě tvojí adresu ať si pro tebe přijedou?
-
Nerwi - Drbna
Když vás pošle na zadní stěnu, může potom kdykoli zapnout box - došlo k vzájemné neshodě za kterou se omlouváme, s adminem jsme to vyřešili.
Uzavírám na žádost Spinneho
LOCK
Uzavírám na žádost Spinneho
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1