• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Nelze se připojit k serveru
Zdravím,
Stáhl jsem váš GSplay, nainstaloval Counter-Strike 1.6 (Tedy non-steam), a spustil..Zázrakem mi to na mých Windows 8čkách funguje, ne jako s ostatními verzemi CS 1.6 z jiných stránek..Připojil jsem na GameSites - GunGame server..A nešlo to..Ukázalo se tam načítání, "Zakládám připojení k serveru...", a freeze, v procesech program neodpovídá a nic..Tak jsem to zkoušel pořád, až mě to jednou připojilo (Sice na jiný server než GameSites, ale na tom nezáleží)..A za pár dnů jsem si chtěl zahrát znova, ale zase.."Zakládám připojení k serveru...", ale po +/- 15 minutách mě to připojilo..Jelikož se mi ale nechce čekat tak dlouho, tak bych prosil o řešení..Děkuji
Sestava :
OS - Windows 8 (64bit)
CPU - AMD A6-4400M APU
GPU - AMD Radeon HD 7520G + 7670M Dual Graphics
RAM - 4 GB
Sestavu na to mám, ale trochu váznou ty 8čky..
Stáhl jsem váš GSplay, nainstaloval Counter-Strike 1.6 (Tedy non-steam), a spustil..Zázrakem mi to na mých Windows 8čkách funguje, ne jako s ostatními verzemi CS 1.6 z jiných stránek..Připojil jsem na GameSites - GunGame server..A nešlo to..Ukázalo se tam načítání, "Zakládám připojení k serveru...", a freeze, v procesech program neodpovídá a nic..Tak jsem to zkoušel pořád, až mě to jednou připojilo (Sice na jiný server než GameSites, ale na tom nezáleží)..A za pár dnů jsem si chtěl zahrát znova, ale zase.."Zakládám připojení k serveru...", ale po +/- 15 minutách mě to připojilo..Jelikož se mi ale nechce čekat tak dlouho, tak bych prosil o řešení..Děkuji
Sestava :
OS - Windows 8 (64bit)
CPU - AMD A6-4400M APU
RAM - 4 GB
- Romas
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Nelze se připojit k serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nelze se připojit k serveru
Romas píše:Zdravím,
Sestava :
OS - Windows 8 (64bit)
CPU - AMD A6-4400M APU
RAM - 4 GB
GSplay byl vyvinut právě pro to, aby to fungovalo na osmičkách, takže v tom by problém být neměl. Osobně GSplay používám několik hodin denně a s připojováním problémy nemám (Windows 8/8.1)
Tvůj problém je ale každopádně velice zajímavý a tak nějak mě nenapadá čím to může být. Ty se pokoušíš napojovat neustále na náš server a najednou tě to připojí jinam? Když se zkoušíš připojit na jiný portál než GS tak to lze bez problémů?
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Ne ne, jde o to, že když zapnu CSko, a zkusím se připojit na server (Nezáleží na portálu)..Tak se to připojuje 15 minut +/-..Např. dneska jsem se připojoval na GameSites - GunGame #2 15 minut, a bylo to v pohodě..Změna mapy a už jsem nemusel čekat..Teď se připojuji na jiný server, který není od GameSites, a už se mi neukazuje "Zakládám připojení k serveru...", ale rovnou to stahuje soubory..No, kdyby se nenašlo řešení, tak si to nechám načíst a bude to v pohodě..
- Romas
- Kolemjdoucí
Romas píše:Ne ne, jde o to, že když zapnu CSko, a zkusím se připojit na server (Nezáleží na portálu)..Tak se to připojuje 15 minut +/-..Např. dneska jsem se připojoval na GameSites - GunGame #2 15 minut, a bylo to v pohodě..Změna mapy a už jsem nemusel čekat..Teď se připojuji na jiný server, který není od GameSites, a už se mi neukazuje "Zakládám připojení k serveru...", ale rovnou to stahuje soubory..No, kdyby se nenašlo řešení, tak si to nechám načíst a bude to v pohodě..
Z posledních slov si ted nejsem jistý. Takže to dělají jen GS servery?
-
Ne
..Nezáleží na portálu, dělá to u všech..První server, na kterej se připojím se připojuji 15 minut..

- Romas
- Kolemjdoucí
Romas píše:Ne..Nezáleží na portálu, dělá to u všech..První server, na kterej se připojím se připojuji 15 minut..
Potřebovali bychom vyzkoušet, jestli ti to dělá i u jiných stažených CS.
-
Ahoj, teď jsem to zkoušel a u mě tento problém nenastává. Když se připojuješ poprvé na server, tak je možné, že to trvá déle. Načítají se ti zdroje hry, atd. Co mě však zaráží je ta 15ti minutová doba načítání u tebe.
-
Hoolder - Spamer
U jiných stažených CS to ani vyzkoušet nemůžu..Háže mi to všelijaké errory, zkoušel jsem všechno překopat, udělat..Až jsem se dostal tam, kdy jsem mohl spustit CSko, hrála hudba, ale neviděl jsem tlačítka v menu..Hodně lidí se setkalo s takovým problémem, ale mně se to nepodařilo vyřešit..
S tím načítáním..Nevím přesně, jestli 15 minut, ale nad 5 minut to bylo 100%..Na bratrovým PC jsem hrál CSko před 2 lety hodně krát, ale to jsem nemusel čekat 5 minut, ale max. 1 minutu..Tak fakt nevím
S tím načítáním..Nevím přesně, jestli 15 minut, ale nad 5 minut to bylo 100%..Na bratrovým PC jsem hrál CSko před 2 lety hodně krát, ale to jsem nemusel čekat 5 minut, ale max. 1 minutu..Tak fakt nevím
- Romas
- Kolemjdoucí
moze to byt aj tvojim pripojenim podla mna to bude asi jedina moznost...aky mas internet? mas wifi? mozr to byt aj slabym signalom...dalsia vec moze byt chyba vo windowse..gsplay pouzival aj moj kamarat a nestazoval sa na nacitavanie...bude to internetom
-
salqen004 - Kolemjdoucí
skús si stiahnuť toto csko -> http://uloz.to/xF3GumG/gamesites-counte ... -steam-zip
BTW: Tvoj problém je fakt zaujímavý
BTW: Tvoj problém je fakt zaujímavý
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
bud mas pomali net alebo v cs je problem
e. Hoolder: Pokud se chceš vyjadřovat, tak nějak objektivně a k věci, takové spamy jsou zbytečné, díky za pochopení.
e. Hoolder: Pokud se chceš vyjadřovat, tak nějak objektivně a k věci, takové spamy jsou zbytečné, díky za pochopení.
-
Nuclear - Kolemjdoucí
Re: [Rieši sa] Nelze se připojit k serveru
Bez odozvy. LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1