I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Šmajdalf / JB6

Příspěvekod byLife » 02 zář 2014, 20:15 VIP

1. Na prvním demu můžete vidět hráče, který si vzal simona. Poté k němu přišel Šmajdalf a spustil, jestli má mikrofon. Mikrofon měl jak můžete slyšet. Ovšem Šmajdalf to ignoroval, nevím z jakého důvodu, poté mu dal kick.

2. Druhé video je ohledně FK. Hráč pod nickem Krotitel Broskviček. Šmajdalf to neřešil. Také tam můžete vidět kažení atrakce, bezdůvodně hitoval T. Šmajdalf opět nic nedělal... Na konec se k tomu bezdůvodnému FA přidal i sám Šmajdalf. Hned co všichni T byly pryč z té mistnosti, tak je začalo nějaké CT bezdůvodně hitovat, sledoval jsem ho a zjistil jsem, že to byl Šmajdalf.. Hned potom Krotitel Broskviček blokuje T a říká " Ta zebra tady stojí, mám ji zabít? " Šmajdalf za se nic neudělal, zebra mohla být ráda, že kapa řekl, aby ho nezabijel ..

3. Při PP neustálé spamování voice, až to pomalu lezlo na nervy, všechno má své hranice. ( Nevím, zda-li tohle můžu přidat do stížnosti, ale když už jsem u toho, tak to přidám .. ). Vrátím se k druhému videu, kde dal Krotitel Broskviček FK hráči "Banánek :3", VD mu další kolo nahlásil, ovšem Kapa mu ho nedal, protože údajně na serveru hráč banánek nebyl, ale podle chatu, jak si můžete všimnout tak BYL ! Šmajdalf neřeší a hraje dál ...

4. Zde si můžete všimnout, že se Banánek ptá, zda-li dostane to VD, což znamená, že na serveru JE ! Šmajdalf místo toho, aby to řešil, tak si bezdůvodně grabuje CT a hraje si s ním ... ( CT dále spamují voice ! )

Pokud jsem někde pochybil, myslím tím, že je to v souladu s pravidly, tak se omlouvám a slibuji, že se to víckrát nestane.

Dema: http://leteckaposta.cz/483260519

S pozdravem
Josef Sklenář ( Life )
byLife
CS:GO Admin

Šmajdalf / JB6

od Rumcajz » 02 zář 2014, 20:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Šmajdalf / JB6

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 zář 2014, 20:35

Admin Smajdalf se vyjádří, proč přehodil CT které mělo mic a ignoroval to že mluví.
Dále se vyjádří, proč neudržoval na serveru pořádek.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Staryjanko » 02 zář 2014, 21:39

Ja len tak okrajovo, nezaujato podotknem že,
čo sa týka bodu číslo 1, dnes som bol na serveri svedkom niečoho podobného, keď sa admin Elwyn pokúšal komunikovať s istým CT, no zjavne ho nepočul aj keď ja som hráčovi rozumel každé jedno slovo.
Staryjanko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod PuNko » 03 zář 2014, 12:36 VIP

Tak ak sa pripojíš na server a si dead tak niekedy to bugne že nepočuješ CTčka a že počuješ len adminov alebo niekedy dead T myslím, ale ak žil a nepočul ho tak neviem.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 03 zář 2014, 14:31

To že mluvil jsem se dozvěděl až po tom co jsem ho přehodil psal mě to někdo na steamu omlouvám se ale opravdu jsem neslyšel nic než sem tam šum a pár písmenek. Poslední dobou je na Jbs strašnej bordel a kdybych se měl držet pravidel tak tam nehraje nikdo krotil jsem je postupem času mírně a na konec se mě to i podařilo. Nezastávám ten způsob přijít vybanovat a odejít (jestli je to špatně tak svůj přístup změním). Omlouvám se za to že se snažím server udržet v pozitivní náladě. Pokaždé když jsem někoho hitl tak to byl známej hráč s kterým jsme v kontaktu na TS (bral to ze srandy). A jestli jsem si pár drobných porušení nevšiml neznamená že jsem je ignoroval. Jsem člověk né stroj sem tam musím pomoct v domácnosti. A né být nonstop na JB. Děkuji.
[Evip] Jailbreak 6
[Citát] Jediný problém s citáty na internetu je ten, že nelze ověřit jejich pravost. Abraham Lincoln 1863!
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hoover » 03 zář 2014, 14:46 VIP

Môžem potvrdiť. V mojom prípade som niekedy nepočul CTčko ani keď som kontroloval zaživa
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod byLife » 03 zář 2014, 15:00 VIP

Pro Hoovera:
Ale pokud se podíváš na to video, tak na konci, než mu dá kill pomocí grabu, se "zasměje", což mi přijde docela podezřelé. Navíc si z toho všechny CT dělají srandu, to znamená, že ho všichni slyší, kromě Šmajdalfa, což je taky celkem divné...

Pro Šmajdalfa:
Píšeš, že sem tam musíš pomoct v domácnosti, ale .. Když se Kapa pokoušel dát např. tu atrakci na těch postelích ( nemám ani ponětí jak se to nazývá ), tak si mohl nějak zareagovat, když mu to hráči bezdůvodně kazí. Přítomný jsi byl.. Nemusíš hned banovat jak píšeš, ale takovéhle základní věci, by jsi nemusel nechávat jen tak, např. ho vzít do grabu, zeptat se ho proč kazí atrakci/napomenout ho ... Dále si mohl zareagovat na to VD, které měl Kapa dát Banánkovi a né si tam grabovat svého kamaráda, který s tebou byl na TSku. To je vše z mé strany.
byLife

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 03 zář 2014, 15:25

Jak říkám byl jsem s pár lidma na TS to že se občas zasměju ve hře nemusí znamenat že se směju někomu z vás, ale někomu z lidí na TS. Sem tam se mě i povede splést tlačítko na TS a na mluvení do CSka. Já ho opravdu neslyšel. A jak mluvíš o té atrakci tak momentálně nevím jaké postele myslíš. Přibliž mě alespoň název mapy třeba si vzpomenu.
[Evip] Jailbreak 6
[Citát] Jediný problém s citáty na internetu je ten, že nelze ověřit jejich pravost. Abraham Lincoln 1863!
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod byLife » 03 zář 2014, 17:42 VIP

SmajdalfFuNny píše:Jak říkám byl jsem s pár lidma na TS to že se občas zasměju ve hře nemusí znamenat že se směju někomu z vás, ale někomu z lidí na TS. Sem tam se mě i povede splést tlačítko na TS a na mluvení do CSka. Já ho opravdu neslyšel. A jak mluvíš o té atrakci tak momentálně nevím jaké postele myslíš. Přibliž mě alespoň název mapy třeba si vzpomenu.

Video č.2
byLife

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 07 zář 2014, 15:39

Už vím, jenže Kapa mě řekl ať počkám venku a hlídám jelikož někdo chyběl. To sis mohl všimnout že jsem dovnitř nelezl. Kdyby mě někdo něco řekl tak zakročím.
[Evip] Jailbreak 6
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 zář 2014, 18:05

Adminovi bude domluveno.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy