• Stránka 1 z 1
[Zlá sekcia] CHYBA U EXTRA VIP
Dobry den včera jsem si kupoval evip ale napsal jsem omylem GAMR 4 Místo GAMS 8 a odečetlo mi to kredit a žadne evip.. prosím o vyřešení děkuji.
-
PrvniZombie - Kolemjdoucí
[Zlá sekcia] CHYBA U EXTRA VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CHYBA U EXTRA VIP
Pokud vím, můžeš tuto záležitost reklamovat u operátora. Tedy, šlo to tehdy, když jsem pro jednoho ještě pracoval. Je to záležitost na pár minut. Stačí mu popsat problém a poté si připravit informace o správném kódu. (GAMS 8). Většinou se jim nechce, ale pokud nebudeš mluvit vyloženě blbosti, neměli by mít důvod Ti nevěřit.
-
Xter - Spamerův sluha
Ono vieš jak sa hovorí, na chybách sa človek učí. Skús to, čo ti napisal Xter, ale neviem no. Poznáš tie dnešné firmy, ale skús to
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Odpoveď tu máš. Zlá sekcia.
VIP poradňa ešte nefunguje ako fungovala. Máš tam základné problémy no ak tam tvoj problém nie je tak píšte na
[email protected]
LOCK
VIP poradňa ešte nefunguje ako fungovala. Máš tam základné problémy no ak tam tvoj problém nie je tak píšte na
[email protected]
LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [Zlá sekcia] CHYBA U EXTRA VIP
bohužel tvoje SMS dorazila jinam. Naše klíčové slovo je GAMS, jestli jsi poslal první slovo v jakémkoli jiném formátu, tak peníze spapal operátor za chybu 

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1