• Stránka 1 z 1
Furien #1 / Bug money
Čaute, mám takový problém že se mi bugli peníze na furien #1, je to už po 2 co se to stalo, minule se mi bugli peníze 10k ale dobře dejme tomu, stane se, na furienu jsem na celkem dlouhou dobu skončil a teďkom po dlouhé době jsem si řek že tam zase začnu hrát. Včera večer jsem odcházel (Cca 23:30) a měl jsem něco kolem 6 100 money, teďka odpoledne (cca 16:50) tam dojdu a mám 102 money, může mi někdo říci proč?! Už mě to nebaví hrát pořád dokola
.... Prosím o odpověď
Děkuji /Dejvo

Děkuji /Dejvo

[Evip]: BaseBuilder #1
[Evip]: Furien #1
[2x Vip]: De_dust2 only #1

Věrný Portálu-->

-
Dejv1k - Amatér
Furien #1 / Bug money
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien #1 / Bug money
Ahoj,
všetko som ti mohol napísať v PM, nemusel si zakladať ďalší topic, ale nevadí...
Najprv som si myslel, že ide iba o jednodňový bug SID, avšak podľa tvojho hlstats viem, že ID sa ti nezmenila.
Ako som ti už písal v minulom topicu, všetko potrebné je TU.
Napísal si mi, že si Steam hráč. Steam hráčom sa peniaze bugujú veľmi často alebo vôbec. Ďalej pri nedávnom mini update boli urobené ďalšie úpravy aby sa peniaze nebugovali, preto si myslím, že ide o situáciu, ktorá je pekne popísaná v topicu v poslednom odseku:
všetko som ti mohol napísať v PM, nemusel si zakladať ďalší topic, ale nevadí...
Najprv som si myslel, že ide iba o jednodňový bug SID, avšak podľa tvojho hlstats viem, že ID sa ti nezmenila.
Ako som ti už písal v minulom topicu, všetko potrebné je TU.
Napísal si mi, že si Steam hráč. Steam hráčom sa peniaze bugujú veľmi často alebo vôbec. Ďalej pri nedávnom mini update boli urobené ďalšie úpravy aby sa peniaze nebugovali, preto si myslím, že ide o situáciu, ktorá je pekne popísaná v topicu v poslednom odseku:
Je nutno podotknout a upozornit hráče na to, že při jakékoliv činnosti, která není na serveru povolena (tím se myslí přehazování do spectu pomocí využívání bugu serveru). Když se například chcete přehodit do spectu na serveru, kde to normálně není možné a využijete k tomu bug ve Vás prospěch, tak vám jednodušše peníze zmizí.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: Furien #1 / Bug money
Vše ti tu napsal eXtremer.
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1