• Stránka 1 z 1
Samoklik
Zdravím
Máme doma notebook Sony -Vaio multi flip s Windows 8 a dotykovým displejem
Máme ho zhruba půl roku a už blbne .. Jsem na počítači a najednou se počítač "zblbne" a kliká si sám kde chce. Ikdyž u toho nejsme to to prostě kliká kde chce.. nerozumíme tomu .. Snažil jsem se o restart, o nastavení správce uloh, touchpet a atd.. Ale nic nepomáhalo + Jak jsem byl ve správce uloh, tak jsem se díval na procesy ( nic jsme nemněli zapnuté, jenom to co on si sám zapl ) a procesor ( Intel Pentium ) ... jel na 56% a střídalo se to kolem 30-60 % .. Grafika jela na pohodu ale procesor prostě jel
Jak jsem ho koupili tak se vůbec nezahříval, po 4 měsících se to už zhoršovalo a teďka jak to "Kliká" samo tak to je horké ja ********
Kdyby co tak můžu přiložit i video jak to dělá samo ... ale nevím jestli to pomůže ..
Děkuji za rady a přeji příjemný den !
Máme doma notebook Sony -Vaio multi flip s Windows 8 a dotykovým displejem
Máme ho zhruba půl roku a už blbne .. Jsem na počítači a najednou se počítač "zblbne" a kliká si sám kde chce. Ikdyž u toho nejsme to to prostě kliká kde chce.. nerozumíme tomu .. Snažil jsem se o restart, o nastavení správce uloh, touchpet a atd.. Ale nic nepomáhalo + Jak jsem byl ve správce uloh, tak jsem se díval na procesy ( nic jsme nemněli zapnuté, jenom to co on si sám zapl ) a procesor ( Intel Pentium ) ... jel na 56% a střídalo se to kolem 30-60 % .. Grafika jela na pohodu ale procesor prostě jel

Kdyby co tak můžu přiložit i video jak to dělá samo ... ale nevím jestli to pomůže ..
Děkuji za rady a přeji příjemný den !
-
Frut - Zkušený
Re: Samoklik
Na 90% je plny prachu a chce vycistit. Pri prehrivani se bezne vyskytnou "samokliky".
Je mozne, ze je to virus a blba konstrukce notebooku, ktera ve spojeni s nim zpusobuje prehrivani. I to je mozne.
Je mozne, ze je to virus a blba konstrukce notebooku, ktera ve spojeni s nim zpusobuje prehrivani. I to je mozne.
-
hiruki - Pokročilý
skor by som sa zameral na problematiku virusov... prebehnut antivirom a antispywarom
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Virus muze delat vsechno, ale v dobe komercnich virusu prahnoucich po PINech a osobnich datech je nejake klikani mimo hru.
-
hiruki - Pokročilý
No jasně že může .. Ale máme tam antivirák, 10x jsme to skontrolovali, odinstalovali blbosti a pořád to děla
Asi to zase odneseme na prodejnu a vyměníme
Bo nic jiného asi nebude 

-
Frut - Zkušený
Zajímavé
Docela hezky návrhy , ale co když je poškozená dotyková vrstva nebo touchpad ? To jak to kliká . Tak je jasné že procesor zvýší svou aktivitu. Co takhle ho dat do servisu až udělali diagnostiku ? A potom se uvidí
Ale ani ten virus by jsem nepodceňoval , i když se dnešní virusy zaměřuji spíše na peníze.
JIŽ BYLO ŘEČENO
Ale jestli ho máte v záruce , tak není co řešit a jdi ho REKLAMOVAT

Ale ani ten virus by jsem nepodceňoval , i když se dnešní virusy zaměřuji spíše na peníze.

Ale jestli ho máte v záruce , tak není co řešit a jdi ho REKLAMOVAT

-
Jony
Nac servis a diagnostika, kdyz si to muze udelat sam? Znate LiveCD? Nastartujete z nej PC a budete tam chvili pracovat (napriklad navstivite gamesites.cz). Kdyz to bude klikat i tam, tak to jiste neni virus.
Diagnostika prehrivani se u touchpadu udela snadno. Kdyz je citit, ze je horky, tak je to tim. Levne touchpady nahodne klikaji od priblizne 50 stupnu.
Diagnostika prehrivani se u touchpadu udela snadno. Kdyz je citit, ze je horky, tak je to tim. Levne touchpady nahodne klikaji od priblizne 50 stupnu.
-
hiruki - Pokročilý
• Stránka 1 z 1