• Stránka 1 z 1
Extremer/JB8
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jon Snow.
[AMXBans] Zbyva jeste 8 minutes and 19 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Posva je moj zivot
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla[Na ukludnenie] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 143807005 '
[AMXBans] Tva IP : ' 92.52.39.10 '
[AMXBans] =======================================
Hram kola na serveri a cca 3 kola po sebe dal hrac Ivanko neohlasene mody, 1 kolo zapol furiena a hrac Jumbo dostal ban ya Nadryovanei na 2 hodinz, pricom nenadrzoval, ja som potom povedal HAHAHA Dostal si ban a potom som dostal aj ja na ukludnenie... Vazne? neviem o tom ze bz to bolo na ban a ked hej najprv pokial viem sa dava kick
Ano som EVIP
screen: nieje asi ani potrebny, BAN : http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... search.php
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jon Snow.
[AMXBans] Zbyva jeste 8 minutes and 19 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Posva je moj zivot
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla[Na ukludnenie] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 143807005 '
[AMXBans] Tva IP : ' 92.52.39.10 '
[AMXBans] =======================================
Hram kola na serveri a cca 3 kola po sebe dal hrac Ivanko neohlasene mody, 1 kolo zapol furiena a hrac Jumbo dostal ban ya Nadryovanei na 2 hodinz, pricom nenadrzoval, ja som potom povedal HAHAHA Dostal si ban a potom som dostal aj ja na ukludnenie... Vazne? neviem o tom ze bz to bolo na ban a ked hej najprv pokial viem sa dava kick
Ano som EVIP
screen: nieje asi ani potrebny, BAN : http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... search.php
-
patrik11 - Amatér
Extremer/JB8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Extremer/JB8
Ahoj,
čakal som ťa...
Pri Jumbovom bane som sa preklikol a hneď vybavil unban, takže tým sa tu neobháňaj...
Je zaujímavé, že keď si ty a Ivan u CT ZRAZU sa dávajú neohlásené módy... Nepripadá ti to divné?
Avšak pravidlo si porušil hneď keď si sa pripojil - bugol si sa k CT. Dostal si kick... Po napojení sa tvoje správanie na servery mierne ukľudnilo do chvíle, keď si sa dostal k CT a neskôr aj Ivan. ZRAZU dal niekto neohlásený mód. A to isté na ďalšej mape, niekoľkokrát za sebou. A vždy ste spamovali voice a hádzali to jeden na druhého.
Ja medzi vami nebudem robiť policajta kto, čo, kde. A tak isto tam nie som pre vašu srandu... Tento problém som preto riešil krátkym banom. Ivan dostal ban za nadržiavanie na 2 hodiny za vec ktorú urobil ešte minulú mapu a ty na ukľudnenie na 10 minút.
Dúfam, že sa poučíš aj keď iba z takého krátkeho banu
eX
e.eXtr3mer Ban už vypršal...
čakal som ťa...
Pri Jumbovom bane som sa preklikol a hneď vybavil unban, takže tým sa tu neobháňaj...
Je zaujímavé, že keď si ty a Ivan u CT ZRAZU sa dávajú neohlásené módy... Nepripadá ti to divné?
Avšak pravidlo si porušil hneď keď si sa pripojil - bugol si sa k CT. Dostal si kick... Po napojení sa tvoje správanie na servery mierne ukľudnilo do chvíle, keď si sa dostal k CT a neskôr aj Ivan. ZRAZU dal niekto neohlásený mód. A to isté na ďalšej mape, niekoľkokrát za sebou. A vždy ste spamovali voice a hádzali to jeden na druhého.
Ja medzi vami nebudem robiť policajta kto, čo, kde. A tak isto tam nie som pre vašu srandu... Tento problém som preto riešil krátkym banom. Ivan dostal ban za nadržiavanie na 2 hodiny za vec ktorú urobil ešte minulú mapu a ty na ukľudnenie na 10 minút.
Dúfam, že sa poučíš aj keď iba z takého krátkeho banu
eX
e.eXtr3mer Ban už vypršal...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
za 1. nebugol so msa na rats ale bolo 7T a 2CT ale mozno ze sa ten dotycny odpojil a man to buglo to ok mohlo sa stat, za 2. to ked napr na teba poviem ze si zapol neohlaseny mod, si das ban? a neviem ake zle bolo moje spravanie lebo ja si niesom vedomi nejakej nadavky alebo nieco ineho a ani som si jej neni vedomi
na dalsej mape kde daval ivan neohlasene mody, este som sa ho spytal do posty on napisal ze on t pusta len vies naco zbytocne ti to hovorit ked nemam dokaz a ty by si to sledoval ajtak
no ale nebudem tu spamovat necham to na HLSA, btw nechcem to pouzit kao UB na 10 minut by mi to bolo fuk ale ide mi o potrestanie admina a za jeho pochybenie, ak by admin nepochybil moze cakat moje ospravedlnenie v pm
na dalsej mape kde daval ivan neohlasene mody, este som sa ho spytal do posty on napisal ze on t pusta len vies naco zbytocne ti to hovorit ked nemam dokaz a ty by si to sledoval ajtak
no ale nebudem tu spamovat necham to na HLSA, btw nechcem to pouzit kao UB na 10 minut by mi to bolo fuk ale ide mi o potrestanie admina a za jeho pochybenie, ak by admin nepochybil moze cakat moje ospravedlnenie v pm
-
patrik11 - Amatér
Ten bug už vôbec riešiť nebudem. Je to jedno. Ako som už napísal, nebudem riešiť vaše hádky na servery. Pretože som tiež nevedel, kto tie módy spúšťa tak som to ani nemohol riešiť.
Na servery som bol viac ako hodinu, vedeli ste, že som admin a tiež viete ako sa na servery správať.
Vaše problémové správanie na servery som preto riešil banom. U teba krátkym, u Ivana dlhým.
Mohol som postupovať slayom, kickom, ale pretože si myslím, že ako dlhodobý hráči viete čo a ako tak som to zamietol.
Možno som tak mal postupovať, ale môj postup splnil požiadavky - na servery bol pokoj.
Na servery som bol viac ako hodinu, vedeli ste, že som admin a tiež viete ako sa na servery správať.
Vaše problémové správanie na servery som preto riešil banom. U teba krátkym, u Ivana dlhým.
Mohol som postupovať slayom, kickom, ale pretože si myslím, že ako dlhodobý hráči viete čo a ako tak som to zamietol.
Možno som tak mal postupovať, ale môj postup splnil požiadavky - na servery bol pokoj.
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Všetko som zapínal ja btw. Iba raz mapu dozadu ho dal čečo.
-
ivanec - Kolemjdoucí
jasne...
si myslis ivanec ze si fakt zaujimavi ze kazis ludom hru, keby ja som bol vedenie uz mas min na 2 mesiace aby si sa spametal 

-
patrik11 - Amatér
• Stránka 1 z 1