Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Unban ZM Chronic 1

Příspěvekod GrunOs » 10 zář 2014, 12:32

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem eXi^.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 59 minutes and 41 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : >---
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1105349905 '
[AMXBans] Tva IP : ' 188.112.114.70 '
[AMXBans] =======================================

Dobrý deň

Dnes som obdržal tento ban .. rád by som si pozrel tie nadávky na admina ktoré som písal .. niekoľko krát som ho upozornil keď skákal bhop že bhop je zakázaný .. ignoroval ma a opakovane mi písal nech sa do neho nestariem že je bhop povolený ... za NK firsta dotyčnému hráčovi nedal ani kick či ban ... za nadávky na moju rodinu od hráča bez vip bola jeho reakcia ignor .. tak som dodal no chatu niečo v znení že je neschopný za čo som dostal kick .. to bola hrozná urážka.. písal som mu opakovane nech neskáče bhop že za to my dostávame ban ignoroval ma a znovu mi dal kick .. na koniec som podotkol že ani raz nieje na serveri schopný admin za čo som dostal kick a následne ban .. prosím o prešetrenie .. aby sa za úprimnosť dávali bany hm .. nemôžem za to že je niekto neschopný a nedá si poradiť aby jeho ego neutrpelo .. za váš čas vopred ďakujem ..

PS: a aj keby bola v ss nadávka určite nebola taká hrozná že musí byť ban na deň .. akože mňa osobne to nezloží že až deň nepotrebujem tam sedieť nonstop ako niekto no keď mi dá niekto z fleku len tak 4 krát kick nech nečaká že budem kľudný s úsmevom na tvári .. takýchto adminov milujem čo si robí čo chce keď je pol servera prázdna .. Chronic bude o pár rokov tak skazený že ..
GrunOs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Unban ZM Chronic 1

od Rumcajz » 10 zář 2014, 12:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban ZM Chronic 1

Příspěvekod AdmynDavyd » 10 zář 2014, 12:55

Ban byl spravedliví LOCK
AdmynDavyd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrunOs » 10 zář 2014, 12:56

poprosím SS ..
GrunOs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tesko » 10 zář 2014, 12:57

Ahoj,
BHOP NENÍ ZAKÁZAN, POKUD NEKAZÍ HRU
HLSTATS CHAT :arrow: ... na minulých mapách jsi urážel hráče/adminy, že to jsou kidi, klidně ti to tu hodím...
2014-09-10 13:22:41 sa zoobud retros. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:22:37 m52m41yza co mi davas kick enschopak ?. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:22:14 ked tu raz nemoze byt schopny admin. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:15:22 si admin mal by si. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:14:47 admin za 5 korun to je pre teba poklona nie urazka tak co sa plasis. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:14:24 kto ta uraza ? sa prebud :D :D. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:13:54 za svoju neschopnost kickujes ? hrdina :D. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:13:19 ejha mas uz vacsie ego nez ja \s\s\s. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:12:57 cosi schyzofrenik ?. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:12:49 do nedavna si tu fnukal nech neskaceme bhop. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:12:37 tu hras nvm kolko uz a nevis ze bhop je zakazany ? :D. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:12:19 admin a nevie ze je bhop zakazany .. ty kde hravas <. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:12:01 chod na forko a precitaj pravidla radsej '. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:11:54 za bhop je ban. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:11:37 ale je. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:11:22 5 korunovy ako som pisal ak nie 2. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:11:15 nadavky na rodinu nic .. bhoper nic a ja mu napisem nieco a kick :D. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:10:54 mas posilnene ego neschopak ?. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:10:21 exi 5 korunovy admin. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:09:51 mamrd s bhopom. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition
2014-09-10 13:06:30 mehehe kid s WH. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust2_newedition

OMLOUVÁM SE ZA MÉ VYJÁDŘENÍ ZDE !
Tesko
Spamer
Spamer

Příspěvekod GrunOs » 10 zář 2014, 13:01

ospravldňujem sa .. je to tu čierne nabielom beriem to .. no keď ma vytáča a nevie mi riadne odpovedať tak to človeka kus naštve .. minule nám dával kick za bhop a pol dňa s nami jednal prečo je zakázaný bhop ani to nevysvetlil riadne .. a teraz je zrazu všetko dovolené ? to ma kus vytočilo keď mi kazí hru kôli niečomu keď na druhý deň to pravidlo neplatí .. povolili mi nervy ešte raz sa ospravldňujem a ban akceptujem ..

PS : adminov už neurážam že sú kidi alebo čo .. to sú len moje nervy .. keby to aspoň admin prešetril čo mu píšeš či už ohľadom bhopu či cheaterov .. nič má ťa na háku a dá ti kick nech sa nestarieš .. to už kde sme ? ale kašlem na to pekný deň prajem :)
GrunOs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod N3mO » 10 zář 2014, 13:06

Grunos Když už jsi teda takhle zkopíroval to pravidlo. Kde se tam, prosím, píše, že se to trestá?
Trestání BHopu je věc, kterou jsem utípl na ZM serverech já. Je alarmující, že se to začalo trestat a ještě k tomu ihned banem.
Bhop trestat nemůžeme. Ne, že bychom nechtěli. K čertu, jak já bych to rád trestal, ale jde o to, že tu je určitá odpovědnost vůči hráčům, kteří to skákat umí i bez scriptu a prostě a jednoduše, je to jejich výhoda. Velká, ale nikdo nikomu nebrání, abyste se ho nemohli naučit také.
Nicméně hlavní důvod zrušení banů za bhop byl ten, že to banovali jen určití administrátoři na některých serverech a docházelo tedy k diskriminaci určitých hráčů, jelikož na jiných serverech si ten bhop mohli skákat před adminama beztrestně.
Toto napísal Xter nie je dávno. Jeden z HLAstats adminov na zm sekcii.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrunOs » 10 zář 2014, 13:13

N3mO píše:Grunos Když už jsi teda takhle zkopíroval to pravidlo. Kde se tam, prosím, píše, že se to trestá?
Trestání BHopu je věc, kterou jsem utípl na ZM serverech já. Je alarmující, že se to začalo trestat a ještě k tomu ihned banem.
Bhop trestat nemůžeme. Ne, že bychom nechtěli. K čertu, jak já bych to rád trestal, ale jde o to, že tu je určitá odpovědnost vůči hráčům, kteří to skákat umí i bez scriptu a prostě a jednoduše, je to jejich výhoda. Velká, ale nikdo nikomu nebrání, abyste se ho nemohli naučit také.
Nicméně hlavní důvod zrušení banů za bhop byl ten, že to banovali jen určití administrátoři na některých serverech a docházelo tedy k diskriminaci určitých hráčů, jelikož na jiných serverech si ten bhop mohli skákat před adminama beztrestně.
Toto napísal Xter nie je dávno. Jeden z HLAstats adminov na zm sekcii.

Akože mne je to jasné bratku .. ja osobne viem skákať bhop bez scriptu či bindu .. len ma naštvalo že som práve od tohto admina dostal kick a nie len od tohto .. a to osm skákal bhop v čase keď nebola nákaza .. alebo keď mi horelo pod zadkom som ho skočil na 3 skoky len a tuc kick alebo hneď upozorňovačky .. ja bez bhpu neviem hrať a musel osm sa podriadiť .. ide len o to že jeden admin banuje bhop iný ho skáče .. chcem len nech je v tom poriadok .. dohodnite sa čo ako riadne .. lebo vravím jeden mi páre ban kick druhý skáče bhop tak nvm už :)
GrunOs
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Neaz » 10 zář 2014, 13:17

Na admina si pořád narážel a navíc ses aji přižnal :arrow: ospravldňujem sa .. je to tu čierne nabielom beriem to ..
Příště se chovej slušně.. a nebuzeruj admina je to taky jenom člověk :)

lock.
Obrázek CS 1.6 Cheathunter
Obrázek Vítěz AIM Cupu
Neaz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xter » 10 zář 2014, 14:53

Všem se omlouvám za způsobené potíže ohledně BHOPU kvůli demagogii "vymyšlených pravidel". BHOP se prostě nikdy trestat neměl a byla pouze velká chyba ho začít banovat. Každopádně to už je pryč a ohledně BHOPU už bany nejsou a nebudou. Během nejbližší doby však proběhne porada, kde by se celé toto téma mělo uvést na pravou míru - to bude ale pouze v případě menšího pohlavkování hráče, který se stal posledním člověkem a BHOPuje před Zombie, aby ho nedostaly. Každopádně do té doby, dokud já veřejně tuto změnu neoznámím, trestáni být nesmíte. MAX! Je povolené hráče slapnout za 0 HP.

Každopádně máš v té žádosti i dost nepřesností. Cituji:

za NK firsta dotyčnému hráčovi nedal ani kick či ban

Za to nikdy nebyl ban ani kick! Nikdy jsem toto pravidlo neviděl. Tato situace byla trestán a pouze v případě, že šlo o úmysl hráče nikoho nenakazit.

za nadávky na moju rodinu od hráča bez vip bola jeho reakcia ignor

Nadávky od VIP či neVIP hráče jsou stejně trestány. Není proto důležité, že to napsal neVIP hráč a docela mě to od Vás mrzí, protože čím dál častěji soudíte hráče podle toho, jestli má VIP nebo ne.

tak som dodal no chatu niečo v znení že je neschopný za čo som dostal kick .. to bola hrozná urážka..

O urážku sice nejde, ale administrátor tam je pro klidný průběh hry, ne pro čtení Tvých výlevů, přičemž tyto narážky si můžeš řvát za počítačem, ale do hry to netahej. Administrátor pak vypadá jak osel, když si nechá takhle veřejně tyto věci líbit. Udělat to naopak (administrátor by to napsal tobě), jistě už by to bylo na fóru ve stížnostech.

Každopádně jedno ocenit umím a to je to, že hráč uzná svou chybu a polepší se do příště. Proto doufám, že když Ti momentálně vyjdu vstříc, už se celá záležitost opakovat nebude. Ban ti tedy ruším a běž hrát. Snad už vše bude v pořádku a situace se celkově uklidní (a myslím tím i Tvé chování).
Lock.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost