• Stránka 1 z 1
Seká mi LOL / HELP
Dobrý deň , chcel by som poprosiť o pomoc , keď hrám lolko , tak všetko okej , ping 40 , fps 80-100 , ale proste ked napr. prvý krát za hru prídem pri turret , do jungle , alebo prvý suboj tak mi to začne sekat , tým sposobom , že zamrzne obraz a zachvilku sa odmrzne , alebo keď je team fight , alebo viacej minimojov , viacej efektov (kúzla) proste , ako keby nestíhal zaznamenávať dáta , ktoré prichádzajú , napr. tie efekty atď. Proste nestíha. Je to hroza , keď napr.idem do suboju až za ich turret , no keď ide do mna aj ich turret , proste to lagne lebo tam je asi viacej efektov (utočí turret , champ. , aj minioni) tak to ako keby nestíha proste zaznamnať 
myslím si , že to internetom neni , pretože seká mi PC aj keď nehrám , prsote keď sa zapne PC tak sa číta a číta až do večera
ale csko ide v pohodke.Mám win 7 a toto je info o mojom PC
Procesor:Intel(R) Core(TM)2 Dou cpu E4500 @ 2.20Ghz 2.19Ghz
RAM: 1,00 GB
typ systému: 64 bitový
to je asi všetko čo tam mám potrebné , grafiku mám Nvidia , neviem ako zistiť aký tip alebo proste podrobnosti , no doteraz mi lolko nesekalo , zhorela mi grafika , celkom dobrý počítačový maniak , mi opravil PC tým , že mi dal novú grafiku , ale však keď je odborník na PC hádam mi tam nedal nejaký "šrot" ak áno , tak či by stačilo vymeniť len RAM , lebo si osobne myslím , že je dosť malá, no prosím o radu

myslím si , že to internetom neni , pretože seká mi PC aj keď nehrám , prsote keď sa zapne PC tak sa číta a číta až do večera

Procesor:Intel(R) Core(TM)2 Dou cpu E4500 @ 2.20Ghz 2.19Ghz
RAM: 1,00 GB
typ systému: 64 bitový
to je asi všetko čo tam mám potrebné , grafiku mám Nvidia , neviem ako zistiť aký tip alebo proste podrobnosti , no doteraz mi lolko nesekalo , zhorela mi grafika , celkom dobrý počítačový maniak , mi opravil PC tým , že mi dal novú grafiku , ale však keď je odborník na PC hádam mi tam nedal nejaký "šrot" ak áno , tak či by stačilo vymeniť len RAM , lebo si osobne myslím , že je dosť malá, no prosím o radu
-
Liam - Pokročilý
Seká mi LOL / HELP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Seká mi LOL / HELP
64 bitový win7 s 1gb ram, na tom vážně chceš hrát hry? K tý grafice, zjistíš typ, pokud se podíváš do správce zařízení
http://oi46.tinypic.com/16i13b.jpg
Chyba může bejt kdekoli, z toho, cos sem postl, nikdo moudrej nebude.
http://oi46.tinypic.com/16i13b.jpg
Chyba může bejt kdekoli, z toho, cos sem postl, nikdo moudrej nebude.
-
iKarl0s - Pokročilý
A dá sa nejako prepnúť na ten 32 bitový ?
-
Liam - Pokročilý
reinstall windows, napřed si zazálohuj všechna data
-
iKarl0s - Pokročilý
To si radšej kúpim new rámku
-
Liam - Pokročilý
zkus si to dat na nejslabsí detaily ve hře a uvidis ale mas na to docela slabej pc
-
Gargy - Amatér
určite si všetko s plochy nahádž do suborou na ploche si nechaj naozaj len to čo potrebuješ určite odporúčam ked máš cleaner ..
-
magicman - Amatér
• Stránka 1 z 1