• Stránka 1 z 1
Awesome/JailBreak 1
Takže.... simon si vzal hráče k fotbalu (nevím jméno mapy, ale pokusím se to popsat). Ihned vedle fotbalu byla ta dráha pro cca 7 lidí. Simon si všechny vězně vzal k té zdi. Poprvé jsem skákal bhop po čáře (asi jen 3 sekundy), ihned jsem přestal a stražil jsem simona tak, jak jsem měl. Ke konci, kdy rozhazoval týmy, tak jsem si opět skočil bhop po čáře, kterou simon nijak nepotřeboval využívat. Celou dobu jsem dával pozor na simona. Admin Awesome mě vzal a grabnul mě a ihned dal od CT. Nijak mě neupozornil, dal ihned od CT. Pokud vím, tak admini mají Upozornit - slay - kick - ban. Chtěl bych tedy vědět důvod, proč takto admin zašel a ihned mě dal od CT.
Bohužel demo nemam, očekával jsem, že tam budou admini, kteří toto dodržují a né, že si dělají co chtějí
Bohužel demo nemam, očekával jsem, že tam budou admini, kteří toto dodržují a né, že si dělají co chtějí
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Awesome/JailBreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Awesome/JailBreak 1
egi1596 píše:Nijak mě neupozornil
Zase lžeš? Sám píšeš, že tě admin přehodil k T! Tak jaké neupozornil?? Dostal si upozornění v podobě přehození od CT. Kdyby ti to nestačilo, přišly by na řadu tvrdší tresty.
Že ti není trapně. CS:GO Expert a takhle si vymýšlet a handrkovat za svou vlastní blbost.
Stížnost se zamítá
lock ty experte..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1