• Stránka 1 z 1
Furien / Zlin wich / Kofolka
Dobrý den,
Tak si tak v klidu k večeru hraju Furien #1 na mapě de_aztec2, běžím na plant A (nebo B nevim který je který
) a narazím do schovaného Furiena(jehož jméno si nepamatuji) a on ma zabije, chvilku ve specte sleduju ty skilly jak si to dávaj a naráz BUM tabulka byl si permanentně zabanován za Wallhack. Nevím jak na to ten dotyčný admin přišel tak bych rád dostal nějaké video či screen nebo já nevím jak si to vlastně ověřujete, že ten dotyčný hráč ma Wallhack. Pro informaci s cheaty nemám žádné skušenosti.
Jestli mi dáte unban je už na vás jsem jen přiležitostný hráč který si kdysi jako vášnivý hráč CSka zakoupil ExtraVIP.Kdy to ješte bylo za krásných 100kč
Hezký den přeju
ADmin Name : 31.10 Zlin Wich and KF !!!!
Tak si tak v klidu k večeru hraju Furien #1 na mapě de_aztec2, běžím na plant A (nebo B nevim který je který

Jestli mi dáte unban je už na vás jsem jen přiležitostný hráč který si kdysi jako vášnivý hráč CSka zakoupil ExtraVIP.Kdy to ješte bylo za krásných 100kč

Hezký den přeju
-
Kofolka025 - Kolemjdoucí
Furien / Zlin wich / Kofolka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban?
Kofolka025 píše:Dobrý den,
Tak si tak v klidu k večeru hraju Furien #1 na mapě de_aztec2, běžím na plant A (nebo B nevim který je který) a narazím do schovaného Furiena(jehož jméno si nepamatuji) a on ma zabije, chvilku ve specte sleduju ty skilly jak si to dávaj a naráz BUM tabulka byl si permanentně zabanován za Wallhack. Nevím jak na to ten dotyčný admin přišel tak bych rád dostal nějaké video či screen nebo já nevím jak si to vlastně ověřujete, že ten dotyčný hráč ma Wallhack. Pro informaci s cheaty nemám žádné skušenosti.
Hezký den přeju
Zapomněl jsem na ten text co to napíše když se skusím připojit do hry

AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem 31.10 Zlin Wich and KF !!!!.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : KoFoLkA I.D.G.A.F.O.S
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1579536286 '
[AMXBans] Tva IP : ' 9*.***.***.**5 '
[AMXBans] ========================================
IP jsem zamazal úmyslně, mám s tím špatné skušenosti, někde jen tak psát svou IP adresu
-
Kofolka025 - Kolemjdoucí
Re: Ban?
Ahoj. Zabanoval jsem tě já. Znáš mě pod nickem neRoOo... Na demu wh
Demo: http://leteckaposta.cz/594724323
Časy: 4:50 Proběhl kolem něho hráč a ty sis ho vůbec nevšímal a střílel si toho neviditelného
5:15 Absolutně si neměl o hráči tušení
6:20-6:30 Celou dobu si byl otočen hráči břichem, aby tě hitl a ty jsi ho pak mohl zabít. Když se nenachytal tak si to zkusil granátem
8:27 Chtěl si vrazit do hráče, aby tě hitl po té ses vrátil zpět a přišel si k němu a začal do něj střílet
Demo: http://leteckaposta.cz/594724323
Časy: 4:50 Proběhl kolem něho hráč a ty sis ho vůbec nevšímal a střílel si toho neviditelného
5:15 Absolutně si neměl o hráči tušení
6:20-6:30 Celou dobu si byl otočen hráči břichem, aby tě hitl a ty jsi ho pak mohl zabít. Když se nenachytal tak si to zkusil granátem
8:27 Chtěl si vrazit do hráče, aby tě hitl po té ses vrátil zpět a přišel si k němu a začal do něj střílet
-
nerochudic - Zkušený
Re: Furien / Zlin wich / Kofolka
Demo v CHH sekci. Vyčkej na konečný verdikt.
-
AwPGamer - Spamer
Re: Furien / Zlin wich / Kofolka
Na demu WH. UB jedině za VIP. LOCK
-
HeRoY - Mistr
• Stránka 1 z 1