• Stránka 1 z 1
JB2/SMEKI
ahoj dnesk jsem bil u na jb2 u polycajtu a admin smeki me sikanoval a diskirminoval. ZADAM O POTRESTANI. nechapu jediny duvod z jeho cinu.
DEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://leteckaposta.cz/198827403
DEMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://leteckaposta.cz/198827403
-
sourek333 - Kolemjdoucí
Re: JB2/SMEKI
Pozrieme..
)

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Na demu jde vidět pouze přesunutí, bez mého upozornění. Já vás 2 několikrát upozorňoval ať mluvíte normálně a né jak nějaké "veverky" skoro sem vám nerozuměl. Vy jste mě pořád neposlouchali, tak už jsem vás potrestal.
-
smekin - Kazatelův učeň
Ahoj, takže tento hráč umí akorát tak provokovat! Včera stejná situace, jako u Smekina - Řeknu ať mluví normálně, ale on si nedá říct a stejně nepřestane provokovat! 

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
Promynte ale takto mluvim normalne. nemuzu za to ze jsem mladsi nez vi tedko uz mi zase na jb2 vyhrozuji banem, prosim o pomoc
-
sourek333 - Kolemjdoucí
Úmyslně máte změněný hlas tak, že vám skoro vůbec není rozumět a ještě se snažíte adminy provokovat?! Vy si koledujete oba dva
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Dnes sa to stalo zase jak píše darkmouse naschvál provokujete adminov uvedomte sa ďakujem 

-
StopFake - Spamer
ale jaka provokace. ty se branis tim ze mam steam v 12 a co jako ? me ho koupyla mamka k narozkam. jsem rad ze si muzu zahrad a ze sem u ct a muzu simonovat a vi me davate k terorystum, nechapu proc.
-
sourek333 - Kolemjdoucí
Víš co by mě hlavně zajímalo? jak ty, tak Predkozka máte pokaždé stejný hlas a pravděpodobnost, že 2 lidé se se stejným hlasem střetnou na 1 JB je hodně malá
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Jaky stejny hlas ? Ted tam byl i nejaky adamek a brosylo a mely podobny hlas. nemuzu za to ze tu hraji moji vrstevnici
-
sourek333 - Kolemjdoucí
Admin Smekinoušek dostane odomňa cukrík.
Sťažnosť zamietnuta.
Sťažnosť zamietnuta.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1