• Stránka 1 z 1
Unban žádost
Dobrý den, rád bych tady slyšel vyjadření výše kompetentních adminu.
http://www.gamesites.cz/amxban/Zombie_s ... p?bid=1016
Včera 11.09.2014 jeden spoluhráč v amoku řekl adminovi jménem Cross, že je buzik(nj, občas ujde, všichni sme lidé) a ten mu dal ihned ban na 1 den. Ja sem se ho chtel zastát(netradiční formou), prišlo mi to nespravedlivé, tak sem mu taky řekl že je "buzik", pride mi to moc nespravedlive za jednou mirnou nadavku 1 den. Pri tom sme byli jeste pred tim, než se stal admin kamarádi, teda já sem to tak alespoň bral
. Pak sem prišel hrát znovu, na jiném a kickoval mne. A Orbikaz mi dal ban na IP a prodloužil ban o 2 hodiny. Pak sem prišel hrát na jiném PC s kámošema. No nekoho ego to nedovolilo a dostal jsem par kicku a ban na dalsi IP....PODOTYKAM ZE SEM NIC ZLEHO NEDELAL. Dnes sem se asertívne ptal orbikaze, proč mi prodloužil ban za """nadavky"""" o 2 hodiny, napsal mi, že jsem retardovanej a tím naše konverzace hasla, asi šel hrat Puzzle. Pak sem šel hrat a Nigas a Cross mi daavali kicky co sem byl na jinem PC. Pak mi Nigas psal, ješte neco psal že jsem osoba bez života nebo neco a pak mi dal ban na 1 den na IP za provokace(nic takovyho nebylo)!, obchazeni banu a nevim co vsechno se mu prisnilo. Jako sem mel 3 bany... na IP a nevim co vsechno za jednou nadavku "buzik" kera ani neni ve slovniku nadavek co mate
. Pak mi skončil ban na Steam IP a na moji STATICKOU IP, tak sem šel hrát s kámošema, chteli si se mnou zahrat, no hnedka dojel Nigas a s Crossem mi davali kick jak na bezicim pase. Pak se mi Nigas vyhrazal, ze budu mit dalsi ban a nevim co. Pri tom se oba chovali arogantne...jako ted to beru z té lidské stránky.
1.Múže mi Orbikaz prodloužit ban o 2 hodiny jen tak?
2.Múžu mi admini dat ban na jiné PC? A když už mám skončený ban na Steam ID a na IP kde hrám?...
3.Múže mi dat Cross ban na 1 den,JENOM ZA To, že mu reknu jendo slovo "buzik"? Take už dal za jendno slovní mirnou nadavku ban 4 lidem. Stylerka, Angel, ja a Stealys, buzik, buzik, buzik, a pi..zdo.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=17228 muj profil
Jo a chci videt ty provokace, oproti temu arogantnimu spravani adminu to nebylo nic.
http://www.gamesites.cz/amxban/Zombie_s ... p?bid=1016
Včera 11.09.2014 jeden spoluhráč v amoku řekl adminovi jménem Cross, že je buzik(nj, občas ujde, všichni sme lidé) a ten mu dal ihned ban na 1 den. Ja sem se ho chtel zastát(netradiční formou), prišlo mi to nespravedlivé, tak sem mu taky řekl že je "buzik", pride mi to moc nespravedlive za jednou mirnou nadavku 1 den. Pri tom sme byli jeste pred tim, než se stal admin kamarádi, teda já sem to tak alespoň bral

1.Múže mi Orbikaz prodloužit ban o 2 hodiny jen tak?
2.Múžu mi admini dat ban na jiné PC? A když už mám skončený ban na Steam ID a na IP kde hrám?...
3.Múže mi dat Cross ban na 1 den,JENOM ZA To, že mu reknu jendo slovo "buzik"? Take už dal za jendno slovní mirnou nadavku ban 4 lidem. Stylerka, Angel, ja a Stealys, buzik, buzik, buzik, a pi..zdo.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=17228 muj profil

Jo a chci videt ty provokace, oproti temu arogantnimu spravani adminu to nebylo nic.
-
Bluedragon - Amatér
Unban žádost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban žádost
2014-09-12 15:43:06 ty si neni fyzicka osoba ale virtualny nolifer. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_army_tn_beta3
Zde: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... 352&page=1

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
Pardon za vyjádření, ale tento hráč je problemovy, kazí hru a snaží se admina poškodit, obdivuji crosse za to co dělá, a vy by jste ho meli respektovat!
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Kazení hry myslíš to, když te jako smoker přitáhnu, zabiju a ty mi pak řekneš, že jsem kokot a že kazím hru? Jako ja nenadávam, ale ty jsi mne prinútil a to mne prinúti fakt jenom hocičo. Todleto je fakt absurdnost. A že obdivuješ Crosse? A za čo? Ješte pred pár dny než se stal adminem chtel podat stížnost na všechny HLSA a nevím co.
-
Bluedragon - Amatér
Zdravím,dal jsi UB ty tak se vyjádřím pouze na tebe.
viděl jsi že dostal Ban Stealys a přesto jsi chtěl udělat ze sebe něco víc urazil si mě jedno jestli jednim slovem nebo více.následně jsi se připojil a začal ses vysmívat ostatním hráčum kteří dostali dříve ban
2014-09-11 18:09:26 nejsem pitomy jak ty ze budu tyden nehrat CS kdyz ty mas ban:D. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_five
2014-09-11 17:01:16 to te nemusi zajima. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:50 nebo angel 1 mesic. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:41 a ste neboli tady
. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:32 jo se smeju jak ste meli ban an tyden. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:20 ty jsi myslis ze ja chodim na ZS jeste?. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:15 head jako ty jsi co ?
. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:58 ne. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:53 ne jen sem si neco overil. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:30 S5. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:26 dobre tak sem tady spť. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
a mohl bych pokračovat několikrát vás tam upozornim a stejně musíte neustále provokovat.
Připojoval ses po každym kickem jiným SID a to pokaždý
viděl jsi že dostal Ban Stealys a přesto jsi chtěl udělat ze sebe něco víc urazil si mě jedno jestli jednim slovem nebo více.následně jsi se připojil a začal ses vysmívat ostatním hráčum kteří dostali dříve ban
2014-09-11 18:09:26 nejsem pitomy jak ty ze budu tyden nehrat CS kdyz ty mas ban:D. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_five
2014-09-11 17:01:16 to te nemusi zajima. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:50 nebo angel 1 mesic. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:41 a ste neboli tady

2014-09-11 17:00:32 jo se smeju jak ste meli ban an tyden. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:20 ty jsi myslis ze ja chodim na ZS jeste?. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 17:00:15 head jako ty jsi co ?

2014-09-11 16:58:58 ne. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:53 ne jen sem si neco overil. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:30 S5. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
2014-09-11 16:58:26 dobre tak sem tady spť. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_arctic_fun
a mohl bych pokračovat několikrát vás tam upozornim a stejně musíte neustále provokovat.
Připojoval ses po každym kickem jiným SID a to pokaždý
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
-
jaroslav1122 - Zkušený
Zatím se k tomu admini nevyjádřili tak to prosím nespamujte a počkejte na verdikt HLSA co vám k tomu napíše.
CS admin: All Furien
Steam: RawManCZ
Facebook Správce
Steam: RawManCZ

-
RawManCZ - Pokročilý
Dúkazy absolútne irelevantní, vytáhnuté z kontextu, nekteré jsou úplne odveci a taktéž ten dátum a čas su od včerejška. Nikomu sem nenadával, jen občas neco odpovedel kamaradum a tak. Na admina Cross a Nigas sem neríkal nic. Taktéž sem se nesnažil být neco víc jak ty s Nigasem. Nice try.
-
Bluedragon - Amatér
Bluedragon píše:Dúkazy absolútne irelevantní, vytáhnuté z kontextu, nekteré jsou úplne odveci a taktéž ten dátum a čas su od včerejška. Nikomu sem nenadával, jen občas neco odpovedel kamaradum a tak. Na admina Cross a Nigas sem neríkal nic. Taktéž sem se nesnažil být neco víc jak ty s Nigasem. Nice try.
Kickovanej jsi byl za obchazení banu.Nespamuj a vyčkej na HLSA nebo Vedení.
NICK VE HŘE: Crossicek
-
jaroslav1122 - Zkušený
1. Ne, administrátor Ti nemůže svévolně prodloužit ban. Nicméně po nastudování Tvého případu nemám nic proti. Jsi věčně drzí.
2. Ne, pokud ban, který jsi dostal původně, již vypršel, neměl bys dostat ban na jiném PC. Pokud jsi se ale připojil v době aktivního banu, je to možné.
3. Ano, může, i bez toho, že by zrovna tebe mel upozorňovat. Věděl jsi moc dobře, že budeš nadávat administrátorovi. Je bohužel tvým zvykem dělat bordel.
Jsi nenapravitelný a tuto žádost zamítám, nicméně dále celý tvůj případ jsem ochotný řešit přes PM. K unbanu ale nedojdeme.
Lock.
2. Ne, pokud ban, který jsi dostal původně, již vypršel, neměl bys dostat ban na jiném PC. Pokud jsi se ale připojil v době aktivního banu, je to možné.
3. Ano, může, i bez toho, že by zrovna tebe mel upozorňovat. Věděl jsi moc dobře, že budeš nadávat administrátorovi. Je bohužel tvým zvykem dělat bordel.
Jsi nenapravitelný a tuto žádost zamítám, nicméně dále celý tvůj případ jsem ochotný řešit přes PM. K unbanu ale nedojdeme.
Lock.
-
Xter - Spamerův sluha
I ked je to už locknuté, vyjadrí msa, kedže sú tu neni presné informácie. Neriešim tie bany, ktoré si dostal predtým, to si mal riešit hned. Prišiel som na server a po chvíli mi admini písali, že už nevedia čo s tebou, že neustále obchádzaš bany, mrkol som Bl a mal si tam asi 3 aktívne bany, chcel som to riešit miernejšou cestou a preto si dostal kick a upozornenie, že máš aktívny ban a nemáš tu čo robit, dostal si další a další a neustále si mlel svoje, ked som asi po 20 kickoch uvážil, že po dobrom to nepôjde, dostal si ban ( v tú dobu si mal ešte 2 aktívne bany aj na steam, aj na NS ). Bol nachvílu od teba pokoj a večer som ta našiel na servery zas, opät si dostal kick a opät si začal valit, že ban je na pc a nie na tvoju osobu a podobné keci a že už ban nemáš atd. atd. po dalších 20 kickoch som dal prednost whisky pred tebou a šiel som off.
a pointa ? - Pre tvoje dobro by si sa mal začat správat normálne, rovnako ako to dokáže 28 ostatných hráčov, inak sa podobné situácie budu opakovať, máš zbytočné íst hlavou proti múru...
a pointa ? - Pre tvoje dobro by si sa mal začat správat normálne, rovnako ako to dokáže 28 ostatných hráčov, inak sa podobné situácie budu opakovať, máš zbytočné íst hlavou proti múru...
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1