• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] fPS PROBLEM...
caute
operacni system:windows 7
nons/steam:steam
Kdy se problém začal projevovat,?:pred tydnom ale aj predtym mi to robilo
Takze,ja ked hravam na furien1 s evip, tak sa mi uplne nanic strafuje,ale fps mam v poho,a kdyz som na inom serveri kde nemam vip tak sa mi uplne top strafuje..Neviete mi pomoct?Dik
operacni system:windows 7
nons/steam:steam
Kdy se problém začal projevovat,?:pred tydnom ale aj predtym mi to robilo
Takze,ja ked hravam na furien1 s evip, tak sa mi uplne nanic strafuje,ale fps mam v poho,a kdyz som na inom serveri kde nemam vip tak sa mi uplne top strafuje..Neviete mi pomoct?Dik

- AAAA
- Zkušený
[Vyriešené] fPS PROBLEM...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fPS PROBLEM...
To nemôže byť tým , že máte evip alebo vip. Nijak to hru neovyplňuje , pravdaže okrem vip výhod.
Koľko máte fps ? Ak sa Vám zle strafuje tak skúste vymazať config.cfg , ktorý sa nachádza v cstrike zložke a potom skúsime nejaké príkazy. A kvôli serveru tiež nie. To sa Vám len zdá.
fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_vsync 0
Ak chcete mať viac ako 100 fps tak musíte mať príkaz fps_override 1 a zvýšiť fps_max na napr. 300
čiže k tomu pridajte
fps_max 300
fps_override 1
Na furiene sa to používa kvôli lepším strafom. Ale na hns to je zakázané. Aspoň myslím.
Koľko máte fps ? Ak sa Vám zle strafuje tak skúste vymazať config.cfg , ktorý sa nachádza v cstrike zložke a potom skúsime nejaké príkazy. A kvôli serveru tiež nie. To sa Vám len zdá.
fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_vsync 0
Ak chcete mať viac ako 100 fps tak musíte mať príkaz fps_override 1 a zvýšiť fps_max na napr. 300
čiže k tomu pridajte
fps_max 300
fps_override 1
Na furiene sa to používa kvôli lepším strafom. Ale na hns to je zakázané. Aspoň myslím.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [Rieši sa] fPS PROBLEM...
ja mam fps v menu 330,a v hre max 150.A len vtedy sa mi zle strafuje ked mam vip.A neviete jak si zvysit fps aj v hre?
- AAAA
- Zkušený
To je prirodzené , že v menu máte viac FPS , pretože tam nie sú textúry a efekty ako v hre. V hre sa to zníži , pretože tam sú efekty , textúry , hráči atp.
No ak máte v hre 150fps a príkaz fps_max máte vyšší , tak Váš počítač viac nevytiahne. A z dôvodu vip to byť nemôže. Prepáčte ale to Vám neverím , pretože som admin na furiene a tiež to hrávam každý deň a niekde vip mám a niekde nie. A strafujem rovnako. Môžete pravdaže skúsiť vymazať ten config.cfg , keď inak nedáte a následne použiť to čo som Vám napísal vyššie.
No ak máte v hre 150fps a príkaz fps_max máte vyšší , tak Váš počítač viac nevytiahne. A z dôvodu vip to byť nemôže. Prepáčte ale to Vám neverím , pretože som admin na furiene a tiež to hrávam každý deň a niekde vip mám a niekde nie. A strafujem rovnako. Môžete pravdaže skúsiť vymazať ten config.cfg , keď inak nedáte a následne použiť to čo som Vám napísal vyššie.
-
Elwyn - Mistr Yoda
AAAA píše:ja mam fps v menu 330,a v hre max 150.A len vtedy sa mi zle strafuje ked mam vip.A neviete jak si zvysit fps aj v hre?
To je nesmysl. Možná ti to lagují vip modely, ale to by ti mělo strhnout maximálně 5 fps, více ne. V menu máš samozřejmě vyšší FPS. Ve hře se ti vykreslují textury, atd. Proto je tam to FPS nižší.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1