• Stránka 1 z 1
SMS - EVIP
Ahoj,poslal sem sms na evip - 99kč a hned prvni sms mi odečetla 99kč a když chcu další tak nejde... VIP mám,jde o to že VIP stojí 200KČ a evip 100 ...,a mě to odečetlo hned 99kč a kod nikde napsalo že to mam odeslat jeste jednou...,ale nemam kredit a dalších 99by to odečetlo ale nechapu jakto? však to stojí 99kč o.O
-
PrvniZombie - Kolemjdoucí
SMS - EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SMS - EVIP
Promiň, ale mám takovej pocit, že i Evip stojí 200 kč
Podívej se pozorně. Podle mých výpočtů by to mělo být 400 kč
, na jakém serveru jsi si aktivoval VIP, a na kterém si chceš dokoupit Evip? 

-
Sp33ll - Pokročilý
BaseBuilder - Mám tam vip,evip sem poslal sms... jinak asi před pul rokem to stálo kč...
jinak včera sem poslal sms GAMR Místo GAMS tak prosím o doplacleni v tom případě ted sem poslal 99kč a včera GAMR misto GAMS tak jestli by jste mi prosím neposlal kod no když už nic...
..

-
PrvniZombie píše:BaseBuilder - Mám tam vip,evip sem poslal sms... jinak asi před pul rokem to stálo kč...jinak včera sem poslal sms GAMR Místo GAMS tak prosím o doplacleni v tom případě ted sem poslal 99kč a včera GAMR misto GAMS tak jestli by jste mi prosím neposlal kod no když už nic...
..
když pošleš SMS v jiném tvaru než je náš (např GAMR) tak ti to peníze sice odečte, ale bohužel ti ty peníze sebral operátor za chybu a my nic nedostali

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
a
kdybych mu zavolal popsal situaci atd... myslíš že by mi vrátil kredit či opravil sms?
ale ted nevím čislo na operatora o2
kdybych mu zavolal popsal situaci atd... myslíš že by mi vrátil kredit či opravil sms?
ale ted nevím čislo na operatora o2

-
jinak nemohli by jste mi poslat kod jako dobře moje chyba. ale tak 1sms mám a tu 2 ne sice vám to nedošlo ale mě to kredit odečetlo tak by jste mi ho mohly poslat ovšem je to vaše volba.. 

-
platba nedosla, takze kod pravdepodobne nedostanes... davam LOCK, odomkne si to Dwandy, pokial bude chciet nieco dodat.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
No to, že si poslal SMS ve špatném tvaru je sice pěkné, ale nám to nic nepřineslo
A vlastně by to mohl říct každý, at mu dáme kod, že poslal sms jinam.
zkus zavolat operátorovi a vysvětlit mu co se stalo

zkus zavolat operátorovi a vysvětlit mu co se stalo
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1