• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Herné Lagy
Operačný systém: Windows 7
Steam/Nonsteam: Steam
Kedy sa začal problém vyvíjať: cca 2 dni do zadu
Takže mám taký problém asi pred dvoma dňami som prišiel na furien a mal som lagy ping cca 100+ tak som odišiel myslel som si že na druhý deň to bude lepšie a bolo ale nie až tak no a do tohto dňa mám ping 30 a náhle to vyskočí na 100 a zase 70 30 atď.
Mám kabelový net žiadny iný komp nie je pripojený mám iba svoj
Skype mám off
Hamachi off
Keď idem do hry (Google chrome) off
A mám tu ešte jeden problém asi včera som si nainštaloval 13 aktualizácií a zapnem na druhý deň net a na gamesites na akých koľvek stránkach na mňa vyskočí asi 5 reklám a to isté aj tu na GS.cz
Potrebujem poradiť takže prosím o pomoc!!
Steam/Nonsteam: Steam
Kedy sa začal problém vyvíjať: cca 2 dni do zadu
Takže mám taký problém asi pred dvoma dňami som prišiel na furien a mal som lagy ping cca 100+ tak som odišiel myslel som si že na druhý deň to bude lepšie a bolo ale nie až tak no a do tohto dňa mám ping 30 a náhle to vyskočí na 100 a zase 70 30 atď.
Mám kabelový net žiadny iný komp nie je pripojený mám iba svoj
Skype mám off
Hamachi off
Keď idem do hry (Google chrome) off
A mám tu ešte jeden problém asi včera som si nainštaloval 13 aktualizácií a zapnem na druhý deň net a na gamesites na akých koľvek stránkach na mňa vyskočí asi 5 reklám a to isté aj tu na GS.cz
Potrebujem poradiť takže prosím o pomoc!!
-
LuckeeRr - Drbna
[Vyriešené] Herné Lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Herné Lagy
Ahoj, udělej si test internetové připojení na tomto odkazu www.rychlost.sk a výsledek v podobě obrázku mi tu pošli a já na to kouknu, popř. nastavíme raty.
Co se týče těch reklam, to je vir, který se nějakým nešťastným způsobem dostal do tvého PC. Také jsem sním bojoval, stačí, když odinstaluješ software, který považuješ za nehodnotný. Toto bych ale nedělal, raději si stáhni teamviewer a napiš mi na TS.
Co se týče těch reklam, to je vir, který se nějakým nešťastným způsobem dostal do tvého PC. Také jsem sním bojoval, stačí, když odinstaluješ software, který považuješ za nehodnotný. Toto bych ale nedělal, raději si stáhni teamviewer a napiš mi na TS.
-
Hoolder - Spamer
Re: Herné Lagy
Hoolder byl rychlejší :'(
K reklamě - jdi v prohlížeči Chromu do nastavení, pak si v levém svislém panelu najeď na záložku rozšíření a vymaž vše nepotřebné.
K reklamě - jdi v prohlížeči Chromu do nastavení, pak si v levém svislém panelu najeď na záložku rozšíření a vymaž vše nepotřebné.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [Rieši sa] Herné Lagy
Oba dva problémy vyřešeny 
lock

lock
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1