Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Návrhy a nápady k topicu Tipy a pomůcky

Příspěvekod DarkMouse » 14 zář 2014, 15:54 VIP

Zdravím,
tento týden proběhla aktualizace topicu Tipy a pomůcky mnou a Di-esem, topic je již nyní celkem rozsáhlý, ale furt se nám zdá, že tam nějaké věci chybí. Proto by jsme chtěli požádat Vás o pomoc a návrhy, co by jsme do tohoto topicu mohli ještě přidělat, aby byl doopravdy se vším všudy. Předem děkujeme za každý smysluplný návrh a nápad :)
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Návrhy a nápady k topicu Tipy a pomůcky

od Rumcajz » 14 zář 2014, 15:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Návrhy a nápady k topicu Tipy a pomůcky

Příspěvekod Hoover » 14 zář 2014, 16:28 VIP

1. Zmeniť veľkosť písma pri zbraniach, príliš bije do očí - e. DarkMouse: Trochu jsem to pozměnil a obrázky zmenšil, ale je to udělané tak, aby to bylo výrazně, aby to lidi nezkoumali 2 a půl hodiny, v případě problémů i takto mám vymyšlené 1 lukrativní řešení.
2. Aktualizovať admin list - e. DarkMouse: K tomuto nemáme přístup, ale pokusím se na to optat.
3. Dopĺniť karaoke Hotel :P - e. DarkMouse: Písničku k Hotelu jsme bohužel nenašli. e.Di-es: Já jí našel, ale nevím jestli to je ona, musím si to poslechnout na serveru. Když tak mi můžeš potvrdit, jestli je toto ona ;)
4. amx_psay dopĺniť písaním, mimo konzole, viem, že je na to nejaký príkaz, dostávam takto PM od hráčov s titulkom (HRAC) (asi :D) - e. DarkMouse: Toto není psay, ale @ do teamchatu nebo chatu, jako je to u admin chatu.
5. Neviem či by sa ujalo, ale mohol by sa urobiť nejaký zoznam, kde by boli ukázaný dobrí hráči ako simon, tí horší alebo proste problematickí (všetko by to bolo na hlasovaní hráčov alebo ako by ste to chceli 8-) ) - e. DarkMouse: Zbytečně složité a těžké na rozlišení, kdo je dobrý a kdo ne.. tento nápad rovnou zamítám.
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Hoover » 14 zář 2014, 17:31 VIP

Keby niečo :D https://www.youtube.com/watch?v=h0G1Ucw5HDg či to je teda to čo chcete
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Miki243 » 15 zář 2014, 09:10

4 guny na jb oasis? osobne som našiel ešte tieto: http://leteckaposta.cz/935188222 - e. DarkMouse: Doděláno, děkujeme za upozornění.
Miki243
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery