• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Drop FPS
Win7
Steam
Neviem kedy to začalo, ale všimol som si to včera.
Ahoj, takže včera som si všimol, že keď niesú pri mne hráči tak mám asi 150-200 FPS, no keď pri mne hráči sú, tak hneď drop na 60-80. Dík za rady.
Steam
Neviem kedy to začalo, ale všimol som si to včera.
Ahoj, takže včera som si všimol, že keď niesú pri mne hráči tak mám asi 150-200 FPS, no keď pri mne hráči sú, tak hneď drop na 60-80. Dík za rady.

-
R4j3C - Zkušený
[Vyřešeno] Drop FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Drop FPS
Akú máte grafickú kartu ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [Rieši sa] Drop FPS
Mám "ATI Radeon HD 3450"
-
R4j3C - Zkušený
Dobrý deň,
Skúšali ste nejaké fps príkazy ?
fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_vsync 0
Po jednom do konzole. Môžete aj pozrieť Váš PC antivirákom , či nemáte náhodou vírus , ktorý je možnou príčinou dropu FPS , kedže sa problém objavil z ničoho nič
Ak chcete skúsiť ešte viac tak tu máte "pokročilejšie príkazy" , ktoré môžu viditeľne zmeniť grafiku hry , pravdaže k horšiemu ale vystúpi fps.
fastsprites 0
- Tento příkaz nám změní kvalitu smoke granátu. Většina hráčů má problém, že když tento granát hodí, tak mají lagy. Při hodnotě 2.0 je nejvíce realný a kvalitní, při hodnotě 0 je méně kvalitní, avšak není tak náročný.
r_decals
- Tímto příkazem si můžete nastavit, jak moc chcete krve ve hře, stopy po kulkách, aj.
r_dynamic
- Při hodnotě 1 zapne dynamické osvětlování (náročnější na fps).
gl_picmip 2
- Sníží, popř. zvýší detaily. Při hodnotě 4 (maximum) máte nejméně kvalitní textury = vyšší fps.
gl_round_down 3
- Sníží detaily textur, opět čím vyšší číslo, tím nižší detaily = vyšší fps.
r_detailtextures 0
- Tento příkaz vypne detailnější textury a jejich vykreslovaní. Opětovně tímto příkazem můžete mít vyšší fps.
Zdroj: viewtopic.php?f=765&t=60254
+ môžete skúsiť toto. Otvorte si steam - knihovňa (library) - kliknite pravým na csko - vlastnosti (properties) - možnosti spustenia (set launch options) a tam napíšte:
-freq 75 -noforemaccel -noforcemparms -nofbo -console -fullscreen -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -32bpp -w 800 +ex_interp
Skúšali ste nejaké fps príkazy ?
fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_vsync 0
Po jednom do konzole. Môžete aj pozrieť Váš PC antivirákom , či nemáte náhodou vírus , ktorý je možnou príčinou dropu FPS , kedže sa problém objavil z ničoho nič
Ak chcete skúsiť ešte viac tak tu máte "pokročilejšie príkazy" , ktoré môžu viditeľne zmeniť grafiku hry , pravdaže k horšiemu ale vystúpi fps.
fastsprites 0
- Tento příkaz nám změní kvalitu smoke granátu. Většina hráčů má problém, že když tento granát hodí, tak mají lagy. Při hodnotě 2.0 je nejvíce realný a kvalitní, při hodnotě 0 je méně kvalitní, avšak není tak náročný.
r_decals
- Tímto příkazem si můžete nastavit, jak moc chcete krve ve hře, stopy po kulkách, aj.
r_dynamic
- Při hodnotě 1 zapne dynamické osvětlování (náročnější na fps).
gl_picmip 2
- Sníží, popř. zvýší detaily. Při hodnotě 4 (maximum) máte nejméně kvalitní textury = vyšší fps.
gl_round_down 3
- Sníží detaily textur, opět čím vyšší číslo, tím nižší detaily = vyšší fps.
r_detailtextures 0
- Tento příkaz vypne detailnější textury a jejich vykreslovaní. Opětovně tímto příkazem můžete mít vyšší fps.
Zdroj: viewtopic.php?f=765&t=60254
+ môžete skúsiť toto. Otvorte si steam - knihovňa (library) - kliknite pravým na csko - vlastnosti (properties) - možnosti spustenia (set launch options) a tam napíšte:
-freq 75 -noforemaccel -noforcemparms -nofbo -console -fullscreen -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -32bpp -w 800 +ex_interp
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ako to vlozit do cfg? Nechce sa mi to stale pisat. 

-
R4j3C - Zkušený
Ahoj,
Výše uvedené příkazy zkopíruješ do svého configu, který máš ve složce cstrike.
e.Nardy : Vše potřebné tu máš, případně mě kontaktuj pmkou, zamykám.
Výše uvedené příkazy zkopíruješ do svého configu, který máš ve složce cstrike.
e.Nardy : Vše potřebné tu máš, případně mě kontaktuj pmkou, zamykám.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support