• Stránka 1 z 1
Spyro / Basebuilder #1
Dobrý deň,
chcel by som nahlásiť admina Spyro za to, že nepomáha na servery, napíšeme mu že má slayovať hráčov lebo nám vlezú do kempy, napísal som aj mená viz. demo a on si tam vošiel a začal nás killovať. Nestalo sa to prvý krát a na Teamspeaku sme boli potom za ním sa ho spýtať ja a Connor a zachvílu knám do room (do mojej) a spýtal sa že či chcem ban za to že som Spyrovi v roomke nadával... ja som mu nič zlé nepovedal, ale Connor tam nadával nie naňho, na nikoho a keď mikos ten mikos prišiel tak som mu povedal daj mi ban ja som mu nič zlé nepovedal! odišiel a to bolo všetko.
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/777486640
chcel by som nahlásiť admina Spyro za to, že nepomáha na servery, napíšeme mu že má slayovať hráčov lebo nám vlezú do kempy, napísal som aj mená viz. demo a on si tam vošiel a začal nás killovať. Nestalo sa to prvý krát a na Teamspeaku sme boli potom za ním sa ho spýtať ja a Connor a zachvílu knám do room (do mojej) a spýtal sa že či chcem ban za to že som Spyrovi v roomke nadával... ja som mu nič zlé nepovedal, ale Connor tam nadával nie naňho, na nikoho a keď mikos ten mikos prišiel tak som mu povedal daj mi ban ja som mu nič zlé nepovedal! odišiel a to bolo všetko.
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/777486640
[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Spyro / Basebuilder #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spyro / Basebuilder #1
Přesně tak jsem dukaz stavěli sme spolu kabinu a naraz vydim jak nam lezu do kempov začal jsem točit společně pisat s wainbowem at jich kickne či slayne nebo něco tento admin ignoroval ale ! Neni to poprve co se takovahle věc stala misto aby admin mohl pomoct a jen je slaynou tak ignoruje vleze do kempy s uzdravkom a zabije nas někdy i rozebere tunel když tam jsme vic jak 3 přitom pišeme že tam ten nepatří a on ignoruje
-
LolinkoDubz - Amatér
Když je nevidí , nemůže je bezdůvodně slayovat/kickovat..
-
Averdos - Pokročilý
Máš nejaký dôkaz s TS? Prišiel som za vami do roomky, že prečo mu nadávate a povedal ak v tom budete pokračovať budem to riešiť nič iné.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Na demo se dívat nemusím.
Chatu jsem zrovna nevěnoval pozornost a tudíž jsem neviděl, že jste něco psali (ani to něšlo, každej furt něco psal). To, že jste byli 3 jsem si všiml, až jsem vás šel zabít.
Poté jste přišli na TS a začali jste se do mne navážet. Poslal jsem vás pryč, protože se mi s vámi nechtělo dohadovat.
Další kolo, kdy jste zase byli za CT, šli k vám asi další 4 ct. Chtěl jsem je slaynout, ale už začalo kolo a stihl jsem jen jedno. To kolo jste zemřeli asi 15 sekund po vypuštění ZM a tudíž nebylo dál co řešit.
Skrz TS se už Mikos vyjádřil.
Pokud si myslíte, že jsou admini stroje nebo zvěř, na kterou si písknete a oni vás na slovo poslechnou, mýlíte se. Admini jsou taky jen lidi a občas to nestíhaj nebo si něčeho nevšimnou.
Chatu jsem zrovna nevěnoval pozornost a tudíž jsem neviděl, že jste něco psali (ani to něšlo, každej furt něco psal). To, že jste byli 3 jsem si všiml, až jsem vás šel zabít.
Poté jste přišli na TS a začali jste se do mne navážet. Poslal jsem vás pryč, protože se mi s vámi nechtělo dohadovat.
Další kolo, kdy jste zase byli za CT, šli k vám asi další 4 ct. Chtěl jsem je slaynout, ale už začalo kolo a stihl jsem jen jedno. To kolo jste zemřeli asi 15 sekund po vypuštění ZM a tudíž nebylo dál co řešit.
Skrz TS se už Mikos vyjádřil.
Pokud si myslíte, že jsou admini stroje nebo zvěř, na kterou si písknete a oni vás na slovo poslechnou, mýlíte se. Admini jsou taky jen lidi a občas to nestíhaj nebo si něčeho nevšimnou.
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
Chvilku počkaj príde ďalšie demo ako si si pomohol grabom hráča.
-
Vyhovorky.. promin ale.. toto je jasna věc když hrač prosi o pomoc usnadnili sme ti to spamovali sme chat kdo tam nepatří ty jsi ignoroval je to už moc + grabuješ si jine CTcka abys je mohl zabit..
-
LolinkoDubz - Amatér
Myslíš to ct, které tam nemělo být? Buď by mělo slay nebo smrt. Chtěl jsem to vyřešit co nejdřív, abyste si zase nestěžovali. Očividně snaha marná 

„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
To CT bolo maso a ne že tam ideš a grabneš si ho před sebe a zabiješ
-
LolinkoDubz - Amatér
Pořád a to samé
Já osobně kdybych vám vešel do tunelu tak bych zabil maso a hned bych se pokusil zabít i Tebe! A jakmile bych zabil tebe tak bych poslouchal stížnosti typu "Proč sis ho negrabnul" atd? Chlapy hledáte každou možnou kravinu na nás. Sebemenší náš kolaps a hned to tu řešíte.. :/ Vím, že BB je asi váš Život. Že jste na tom závislý. Jak tu admin Spyro napsal. "Jsme jen lidi tak jako Vy" Jak by vám bylo se starat o 24-členný server? A já osobně mezi masem a CT na zabití co je v tunelu navíc nevidím rozdíl
Můžete být rádi, že tam chodíme a vy si tu pořád jen stěžujete.. :/
Poprosím vyhněte se Spamu. Ať už se tu vyjádří jen HLSA, Šerifové či Vedení
Děkuji Dubátor

Poprosím vyhněte se Spamu. Ať už se tu vyjádří jen HLSA, Šerifové či Vedení

Děkuji Dubátor

-
Dubator - Drbna
Dubator ale chápeš jeho tam blokli že nemohol ísť do tunela a on si ho tak grabol keby je v tuneli nepoviem nič ale on nebol v tuneli bol bloknutý.
-
Sorry vůbec jsem tě teď nepochopil.
Vyhni se spamu a Čekej!
Vyhni se spamu a Čekej!
-
Dubator - Drbna
O nějakém grabu mě nic nezajímá. Není na to důkaz, proto to řešit nebudu. Slovo proti slovu.
Každopádně je jasné, že tato stížnost je zase vaše další provokace. I když napíšete jména hráčů, co vám tam vlezli, admin musí jít a udělat to sám a přesvědčit se na vlastní oči. Je očividné, že jste si tam z adminů udělali nejspíš sluhy. Good job.
Stížnost je bezpředmětná. Nejsme stroje.
Každopádně je jasné, že tato stížnost je zase vaše další provokace. I když napíšete jména hráčů, co vám tam vlezli, admin musí jít a udělat to sám a přesvědčit se na vlastní oči. Je očividné, že jste si tam z adminů udělali nejspíš sluhy. Good job.
Stížnost je bezpředmětná. Nejsme stroje.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1