• Stránka 1 z 1
Poskládání PC
Zdravím,
jen bych se chtěl zeptat, neposkládal by mi někdo PC cca do těch 10-15 tisíc (Pokud by se našlo něco fakt nadupaného, připlatím si)?
Herní, abych rozjel dost her na full detaily, např. GO, Rust, Payday 2 a další... Nebo alespoň na normal a plynule, díky
I se skříní/bednou prosím
A kdyby měl někdo zkušenosti s Netbookama, tak nějaký ten netbook do cca 5-7 tisíc
jen bych se chtěl zeptat, neposkládal by mi někdo PC cca do těch 10-15 tisíc (Pokud by se našlo něco fakt nadupaného, připlatím si)?
Herní, abych rozjel dost her na full detaily, např. GO, Rust, Payday 2 a další... Nebo alespoň na normal a plynule, díky

I se skříní/bednou prosím

A kdyby měl někdo zkušenosti s Netbookama, tak nějaký ten netbook do cca 5-7 tisíc

-
Rainox - Spamer
Poskládání PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poskládání PC
Za 15tisíc si moc "nadupaný" PC neposkládáš... Řekni jakej máš limit popř. jestli chceš PC se všim všudy nebo použiješ něco ze starého PC... 

-
KOF - Profesionál
ZE starého PC nic použít nechci, ale jak říkám, pokud by se našlo něco fakt nadupaného, tak si připlatím do těch max. 20 tisíc 

-
Rainox - Spamer
CPU
GPU
Motherboard
RAM
HDD
Chladič CPU + na skříň
Zdroj
Mechanika
Skříň
--------------------------
19,300 Kč
OS musíš dokoupit nebo pokud máš doma krabicovou verzi na 3 instalace... popř. něco z nabídky Linuxové distribuce
Pokud k tomu má někdo něco, tak mě opravte
GPU
Motherboard
RAM
HDD
Chladič CPU + na skříň
Zdroj
Mechanika
Skříň
19,300 Kč

-
KOF - Profesionál
Ale pokud by jsi vážně chtěl něco na hraní, tak na TSku by jsi mi musel říci více, např. mechanika je dnes už víceméně k ničemu... Potom jestli vyloženě musíš mít nVidii + Intel nebo to chceš postavit na AMD... Zaleží pouze na tobě...

-
KOF - Profesionál
Posledné hry si na linuxe neviem predstaviť. Windows je rozhodne herná platforma pre PC.
Pokiaľ ide o hernú grafiku, tak za podobnú cenu je R9 285 (Mantle, DirectX 12, TrueAudio, FreeSync …) – t.j. karta, ktorá v sebe nesie poslednú architektúru z hi-endového Radeonu R9 290 a +- výkon R9 280 (za mňa skôr mínus). Je postavená ako priami konkurent ku GTX 760.
http://www.alza.cz/gigabyte-r9285wf2oc-2gd-d2169255.htm
Pokiaľ ide o hernú grafiku, tak za podobnú cenu je R9 285 (Mantle, DirectX 12, TrueAudio, FreeSync …) – t.j. karta, ktorá v sebe nesie poslednú architektúru z hi-endového Radeonu R9 290 a +- výkon R9 280 (za mňa skôr mínus). Je postavená ako priami konkurent ku GTX 760.
http://www.alza.cz/gigabyte-r9285wf2oc-2gd-d2169255.htm
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Ešte by som poukázal na procesor – core i3 ma v hrách veľmi podobné výsledky ako i5 (v rámci fps), pokiaľ chceš zošporiť nejaké koruny tak tu máš na to priestor.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Je to 1000Kč více... K tomu OS, nechtěl jsem aby to vypadalo jako že mu vnucuji Windows...
Samozřejmě vše se dá doladit až po domluve na TS.... místo té 1x8 bych taky zvolil raději 8Gb kit 2x4....

-
KOF - Profesionál
KOF píše:CPU
GPU
Motherboard
RAM
HDD
Chladič CPU + na skříň
Zdroj
Mechanika
Skříň
19,300 Kč
OS musíš dokoupit nebo pokud máš doma krabicovou verzi na 3 instalace... popř. něco z nabídky Linuxové distribuce
Toto se mi líbí, akorát to popř nějak doladím, vyměním tedy 8Gb kit 2x4 místo 1x8, Kazdopádně děkuji a pokud máte tedy ještě něco, napište, jinak můžete lock, kdyžtak se kofe ozvu
-
Rainox - Spamer
• Stránka 1 z 1