I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

bLaCkboOomb./ FUN #1

Příspěvekod CHOBOTjePHAN » 16 zář 2014, 16:06

Zdravim chcel by som podat staznost na admina ktory mi dal ban za Nadavky V Nickname ale ziadne nadavky tam nemam

tu je cely popis banu:

detaily banu
Nickname _=R Smrdi=_Doc Mengele***
SteamID STEAM_0:0:47504012
SteamCommunity ID 76561198055273752
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Nadavky [V Nickname]
Zabanován dne 16.09.2014 - 16:51:34
Vyprší dne 16.09.2014 - 17:51:34 (56 Minut zbývá)
Zabanovaný od bLaCkboOomb.
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Fun server #1 (fy_pool_day)
Celkem obdržených banů 0

admin tvrdi ze slovo "SMRDI" je nadavka ale ja si to nemyslim.

a to nerobi len mne ale aj ostatnim na serveri.

dakujem
CHOBOTjePHAN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

bLaCkboOomb./ FUN #1

od Rumcajz » 16 zář 2014, 16:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bLaCkboOomb./ FUN #1

Příspěvekod RiDeR1 » 16 zář 2014, 16:28

Fajn Chobotko a spol. ...
Takže k věci...
Dostal jsi za tohle ban už několikrát, od různých kolegů, tenhle je konkrétně ode mne...
Vy neustále, ale neustále provokujete, jste problémový hráči a děláte si z nás akorát tak srandu...
Tahle banda už delší dobu shazuje a poškozuje jednoho stálého hráče na funech především tím, že rozšiřují klan ''deXTer smrdí'' ... + nějaký nadávky
Úmyslně tím provokujou jak nás, tak dextera a já a ostatní Fun admini jsme se dohodly, že jim to nebudeme tolerovat. Opravdu mě nebaví se koukat v chatu na věci typu: ''Nábor do klanu!, kdo chce do klanu?'', když jde o poškozování hráče...je fakt, že tohle má na svědomí spíš tvůj kolega. Byl jsi nahlášen v PP, rozhodl jsem se zajít na server a domluvit se s vámi, ať té trapnosti už necháte, ale marně...přišel jsem a ty jsi si do nicku dal místo ''deXTer smrdí'' ''R smrdí'' (dobře věděl, že jde o mě!), a já mám té vaší provokace a shazování deXTera dost a ostatní admini taky!
Link na PP viewtopic.php?f=824&t=63148
Dostaly několik banů, dostaly milion upozornění, dostaly změny nicku, nic, prostě nic nepomohlo...nic...takže jsme to už začaly řešit bany na hodinu, já se prostě nebudu koukat, jak shazujete deXTera, protože si vás dává a potom i mě případně další adminy...

P.S. kecy jako to, že jde o hlášku ze seriálu si nechte, máte to tam napsané přesně jako deXTerovo jméno a začaly jste si ho tam dávat a ponižovat ho kvůli němu!
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod CriTicaL » 16 zář 2014, 16:40

Hello,

Veci sa majú presne tak ako píše Rider !!
Ty sa tu asi chceš hrať na to že keď niekomu povieš že smrdí tak to nie je nadávky ale uraziť to môže. Už ste dostali tonu upozornení, typu kick, zmena mena a písali sme to aj na stenu že si neželáme aby ste tento clan/toto meno propagovali !!!, ale nie vy si tam tento clan naďalej po servery šírite a provokujete tým Dextera aj NÁS !!!! Myslím že je logické keď vás kickneme alebo zmeníme meno, že toto meno nemáte používať ALE NIE, VY SI HO VESELO DÁTE ZASE A PROVOKUJETE !!!
Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.

Albert Einstein

Think like CriTicaL.
CriTicaL
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FFgamingTweety » 16 zář 2014, 16:41

Předem se omlouvám že se sem vyjadřuji ale s Riderem naprosto souhlasím neustále tím uráží hráče DeXTer + Někteří se naváží i do adminu a nemyslím si že to štve jenom Ridera vice k tomu napsal Rider
FFgamingTweety
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod letec29 » 16 zář 2014, 18:30

1. Toto je sťažnosť. Tu máš mať dôkazy o pochybení admina ty.
2. Prešiel som si všetky podrobnosti a adminovi aj písal.
Vaše chovanie je neprípustné. Bud začnite hrat a hru si užívat alebo pokračujte a zvykajte si na bany. A nie na hodinu a ani na dve.

Sťažnosť sa zamieta. LOCK.
Obrázek
Obrázek
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy