• Stránka 1 z 1
Lag-následný překlik-neznamená demence
Zdravím.. Hraji furien1, zapínám si itemy a na kontě mám 13000+. Mačkám čísla : 3-itemy, 5-multi jump, který mám koupený.. Menší lag a už mi tam skočilo Zmatení.. Které jsem koupil omylem.
Příčina.. Můj komp, maybe..
Internet..
Server..
Mohli by jste mi s tím prosím Vás pomoci? Vymazání toho itemu Zmatení, který nahradím jiným.. Nebo nějak tak..
Jestli tvrdíte, že je to má demence, jak jsem se doslechl.. Tak je to jasné - Admini nebudou řešit takové věci, jako je omyl.. Ani kdyby to šlo tak se snažit nebudete.. to jsem pochopil..
I přesto sem píši a doufám, že tomu tak nebude.. Díky, (prosím hned nelockovat, vyjádřím se k tomu ještě)
Příčina.. Můj komp, maybe..
Internet..
Server..
Mohli by jste mi s tím prosím Vás pomoci? Vymazání toho itemu Zmatení, který nahradím jiným.. Nebo nějak tak..
Jestli tvrdíte, že je to má demence, jak jsem se doslechl.. Tak je to jasné - Admini nebudou řešit takové věci, jako je omyl.. Ani kdyby to šlo tak se snažit nebudete.. to jsem pochopil..
I přesto sem píši a doufám, že tomu tak nebude.. Díky, (prosím hned nelockovat, vyjádřím se k tomu ještě)
-
LockLock - Kolemjdoucí
Lag-následný překlik-neznamená demence
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lag-následný překlik-neznamená demence
Bohužel jak si již napsal, tohle my řešit nebudeme. Překlikl ses a bohužel návrat není možný.
-
AwPGamer - Spamer
I kdyby byl/i kdyby to šlo, "nastavené" to máte tak, že to vracet prostě nebudete.. Jsem ochotný za návrat dát vip..
Něco jako vip za unban..
Něco jako vip za unban..
-
LockLock - Kolemjdoucí
To je až také tažké znovu našetriť? Ja som mal 18000 a preklikol som sa a kúpil som MultiJump.
Neboj, keď máš Vip/Evip, tak sa lahko dá našetriť(keď nie si lama
).

-
R4j3C - Zkušený
Už to tu bylo několikrát. Našetři stane se i člověk pochybí
Lock.

Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1