• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] MC Textury
Zdravím.
Musel jsem stáhnout segře MC.
No a když jsem ji ho stáhl, tak spustění šlo bez problému. No ale pak, když jsem vytvořil mapu tak zatím svět vypadal úplně normálně ale po chvíli
http://leteckaposta.cz/655396398
Asi 90 ze 100 textur pryč. jen láva, zvířata a nějaké zabugované textury (viz. foto). Pokud se to nezpraví, tak mi to moc neva, aspoň budu více času na PC
ale já nejsem takový šmejd, že bych byl tak vyčůraný a ségře dopřeju tuhle hru (ikdyž nikdo moc nechce aby děti neseděly u MC doma), takže kdyby někdo věděl jak vyřešit tenhlé problém, tak ať pomůže. Dík 
PS: Moc to nespěchá
DD
(Mám grafickou AMD a Win7 32bit, 64 nemám protože mám jen 2 GB RAM. Javu mám updatlou)
Musel jsem stáhnout segře MC.
No a když jsem ji ho stáhl, tak spustění šlo bez problému. No ale pak, když jsem vytvořil mapu tak zatím svět vypadal úplně normálně ale po chvíli
http://leteckaposta.cz/655396398
Asi 90 ze 100 textur pryč. jen láva, zvířata a nějaké zabugované textury (viz. foto). Pokud se to nezpraví, tak mi to moc neva, aspoň budu více času na PC

PS: Moc to nespěchá

(Mám grafickou AMD a Win7 32bit, 64 nemám protože mám jen 2 GB RAM. Javu mám updatlou)

-
WizEnchikO - Pokročilý
[Vyřešeno] MC Textury
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MC Textury
Mal som podobny problém ale je to len bug textur, grafika je extreme zahrata a nestiha vykreslovat zkontroluj teploty a vyfoukej prach. 

» GameSites.cz
-
AlinoLEk - Pokročilý
Re: MC Textury
Neaktivita / vyriešené!
LOCK
LOCK
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán