I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Graphics/JB9

Příspěvekod MucqBro » 17 zář 2014, 18:19

Takže zdravím dnes cca v 19:00 byl na serveeru JB 9 přítomen admin Graphics, no to zatím není podstatné ale hralo se normalni kolo a já byl u CT a terorista chtěl MIK simon mu ho dal a ten T si začal vymýšlet že sem ho zabil minulé kolo a já abych měl proti sobě obranu tak sem zkopíroval z konzole kdo ho zabil, a to byl admi Graphics, terorista se ke všemu přiznal že si vymýšlí ale o nedlouho mě Graphics grabl , proč si vymýšlím že ho zabil on, přitom kdyby nebyl liny tak se podiva do konzole ze ho on fakt zabil on se furt branil tim že awp má poprvé přitom v konzoli to je hezky vidět, pak mě přehodil za lhaní k T na serveru byl i Tommy který by mi to snad mohl dokázat ,ale nevím.

SCREEN , ŽE HO ZABIL ON - http://www.imagehosting.cz/?v=jbsnow0003.bmp

ale on se ubrani on je bezchybny ,takove lidi nesnaším.
MucqBro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Graphics/JB9

od Rumcajz » 17 zář 2014, 18:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Graphics/JB9

Příspěvekod Abee » 17 zář 2014, 19:18 VIP

Ahoj, takže za 1. To že jsi vyfotil screen z kola kdy byla vzpoura a zabil jsem ho protože předtím zabil 2 CT nedokazuje že jsem ho zabil předchozí kolo. On řekl že jsi ho zabil ty a v konzoli to také bylo (screen nemám nebyl důvod to fotit) a ty jsi se začal vymlouvat že jsem ho zabil já tudíž já jsem dal FK o kterém T mluvilo. Za 2. Taky tě nemám zrovna v lásce ale nějak přetrpět to musím. Za 3. jak jsi psal na serveru byl přítomen i admin Tommy a nic proti neměl, nýbrž se mnou souhlasil. Toť je ode mne vše.
Abee
Drbna
Drbna

Re: Graphics/JB9

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 zář 2014, 19:21

Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy