• Stránka 1 z 1
Admini knife serverů čtěte prosím.
Ahoj,rád bych měl na mém steamu v přátelích adminy knife serverů.Stává se mi denně,že se nedá hrát .. protože někdo zdržuje,buď bunny hopem a utíkáním nebo lezením do textur.Admin je na daném serveru málokdy.Což není nic proti vám,knife servery jsou 4 .. takže vy jste třeba na 3 a někdo kazí hru na 2.. z toho důvodu to nejde mít za zlý vám,adminům.Pohodlnější by bylo kdybych mohl psát vám rovnou na steam,než abych někoho natáčel,pracně psal stížnosti tady na webu ,když ban dostanou stejně až druhej den a tu aktuální chvíli to nevyřeší .. Stížnosti budu psát jen když nebudu mít žádného admina online na steamu.. Tak si mě prosím vás přidejte.
Steam name: Skelpe
Nebo jestli pro vás bude pohodlnější mi poslat,vaše steam name do sz.. tak klidně ( i když to bude lock,posílejte nebo přidávejte .. čím víc,tím líp
Steam name: Skelpe
Nebo jestli pro vás bude pohodlnější mi poslat,vaše steam name do sz.. tak klidně ( i když to bude lock,posílejte nebo přidávejte .. čím víc,tím líp

-
Skelpe - Amatér
Admini knife serverů čtěte prosím.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admini knife serverů čtěte prosím.
Pokud chceš nějakého knife admina na steam do přátel, tak si ho přidej jakmile ho uvidíš na serveru a následně jemu nahlašuj provinilce
LOCK

LOCK
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife