• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Csko
Steam
Dôvod neviem, myslím si, že nejaký vírus. Asi od Včera.
Zapnem csko dám príkazy na Fps, ale vôbec mi ho nezdvihne. Ale aj tak celé Csko. je úplne iné ako bolo. Na deme je vidieť, že mi len tak z ničoho nič skoči hore šipka. Všetky Cfg som vymazal a skúšal som aj skontrolovať Pc, ale nič nenašlo. http://leteckaposta.cz/423639317
Steam
Dôvod neviem, myslím si, že nejaký vírus. Asi od Včera.
Zapnem csko dám príkazy na Fps, ale vôbec mi ho nezdvihne. Ale aj tak celé Csko. je úplne iné ako bolo. Na deme je vidieť, že mi len tak z ničoho nič skoči hore šipka. Všetky Cfg som vymazal a skúšal som aj skontrolovať Pc, ale nič nenašlo. http://leteckaposta.cz/423639317
-
R4j3C - Zkušený
[Vyřešeno] Csko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Csko
Ahoj,
Pokud se domnivas, že máš v PC virus, tak doporučuji ti Antivir: ESET SMART SECURITY 7 - stáhnu zkušební verzi z ofic. stránky a nainstaluj, poté jen je potřeba email k aktivaci.Hnědé potom dej Smart kontrolu, melo by to najit všechny nebezpečné viry v compu. Já osobně s tím mam zkušenosti a už se mi to stálo, ze jsem měl zavirovany Comp a Smart kontrola mi pomohla.
S pozdravem NaVry.-
Pokud se domnivas, že máš v PC virus, tak doporučuji ti Antivir: ESET SMART SECURITY 7 - stáhnu zkušební verzi z ofic. stránky a nainstaluj, poté jen je potřeba email k aktivaci.Hnědé potom dej Smart kontrolu, melo by to najit všechny nebezpečné viry v compu. Já osobně s tím mam zkušenosti a už se mi to stálo, ze jsem měl zavirovany Comp a Smart kontrola mi pomohla.
S pozdravem NaVry.-
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
Re: [Rieši sa] Csko
Ahoj, hore som pisal, ze som uz dal skontrolovat Pc, ale nic nenaslo. Mam Eset.
-
R4j3C - Zkušený
Zdravím,
Skúste zmazať zložku "cstrike" a "resource" a následne dáte overiť integritu hry.
Bude sa Vám sťahovať všetko odznova , tým myslím modely , skiny atp , no za pokus nič nedáte.
Urobíte to následovne:
1. Zmažete zložky
2. Otvorte STEAM
3. Knihovňa (library)
4. Kliknite pravým na csko
5. vlastnosti (properties)
6. Miestne súbory (local files)
7. overiť integritu medzi pamäti hry (verifity integrity ....)
Počkáte dokým sa to spraví , dáte close a skúste spustiť cs , či problém pretrváva.
Skúste zmazať zložku "cstrike" a "resource" a následne dáte overiť integritu hry.
Bude sa Vám sťahovať všetko odznova , tým myslím modely , skiny atp , no za pokus nič nedáte.
Urobíte to následovne:
1. Zmažete zložky
2. Otvorte STEAM
3. Knihovňa (library)
4. Kliknite pravým na csko
5. vlastnosti (properties)
6. Miestne súbory (local files)
7. overiť integritu medzi pamäti hry (verifity integrity ....)
Počkáte dokým sa to spraví , dáte close a skúste spustiť cs , či problém pretrváva.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Robi mi to aj na NS. Urobim Screen z Ns tam ked dam TAB, tak mi ukazuje nieco ohladom Half life (aspon myslim) 

-
R4j3C - Zkušený
Este skusim vymazat tie zlozky a overit..
-
R4j3C - Zkušený
Nový problém je, že keď sa idem napojiť na server, tak mi sekne asi v trištvrtine 

-
R4j3C - Zkušený
Teraz, keď idem zapnúť Csko, tak mi napíše
failed to initialize authentication interface. Exiting...

-
R4j3C - Zkušený
Neviem čo je toto nad tým (The Orange Box) , ale nikdy mi to tam nepísalo.. http://leteckaposta.cz/907775816
-
R4j3C - Zkušený
R4j3C píše:Neviem čo je toto nad tým (The Orange Box) , ale nikdy mi to tam nepísalo.. http://leteckaposta.cz/907775816
To mas reklamu

Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Ahoj, problem som vyriesil. Stacilo prepnut zo Softwer do openGl. Aj tak diky za rady. Prosim o Lock. 

-
R4j3C - Zkušený
• Stránka 1 z 1