• Stránka 1 z 1
Kde jsou všichni?! (žádost o pomoc)
http://ctrlv.cz/Hv8l
Ahojte, možná jste si již ze screenu všimli, mám takový problém na TSku, konkrétně se mě nezobrazují lidi v roomkách ve kterých zrovna nejsem, např. jsem ve vstupní bráně fajn, vidím lidi co jsou také ve vstupní bráně, ale už nevidím lidi co jsou v roomkách ve kterých nejsem, tedy všechny ostatní, ani když si kliknu na info o té roomce, vidím počet lidí 0 a když do ní příjdu tak to mám zase jako s tou vstupní bránou, vidím jenom lidi co jsou semnou v roomce, ale už nevidím lidi ve vstupní bráně, začalo mě to dělat teprve nedávno, napadl mě update TSka, ale nepomohlo, byl bych raději, kdyby to šlo jinak než přes reinstall.. :O
Snad mě někdo pochopil tak jak to myslím, cením si každé rady a i snahy o pomoc
..
Ahojte, možná jste si již ze screenu všimli, mám takový problém na TSku, konkrétně se mě nezobrazují lidi v roomkách ve kterých zrovna nejsem, např. jsem ve vstupní bráně fajn, vidím lidi co jsou také ve vstupní bráně, ale už nevidím lidi co jsou v roomkách ve kterých nejsem, tedy všechny ostatní, ani když si kliknu na info o té roomce, vidím počet lidí 0 a když do ní příjdu tak to mám zase jako s tou vstupní bránou, vidím jenom lidi co jsou semnou v roomce, ale už nevidím lidi ve vstupní bráně, začalo mě to dělat teprve nedávno, napadl mě update TSka, ale nepomohlo, byl bych raději, kdyby to šlo jinak než přes reinstall.. :O
Snad mě někdo pochopil tak jak to myslím, cením si každé rady a i snahy o pomoc

Memento mori
-
miklklein - Zkušený
Kde jsou všichni?! (žádost o pomoc)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kde jsou všichni?! (žádost o pomoc)
Skús stlačiť to, čo je označené na obrázku -> KLIK
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Re: Kde jsou všichni?! (žádost o pomoc)
jop, funguje to, děkuju mockrát
, bych nevěřil, že můžu být až takovej dement.. 

Memento mori
-
miklklein - Zkušený
• Stránka 1 z 1