• Stránka 1 z 1
Zombie blood 2 a ostatní zm servery.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat hráčů a samozřejmě i administrátorů co si myslí o restartování levelů a ranku na zombie serverech.
Já si osobně myslím, že by se mělo resetovat pravidelně všechny zombie servery bez ohledu na to, jestli se tam hraje více, či méně. (tím myslím Zombie blood 2 a např. ZB 1, kde je full server)
Jestli si dobře pamatuji, tak kdysi to bylo dáno, že se resetovalo co 4 měsíce. Jestli to tak nebylo, tak mě prosím opravte.
Já bych teď někdy konečně resetoval a pak bych počkal určitý čas a nadále to "+ -" dodržoval.
A proč to tu vlastně píši? Chtěl bych znát názory i ostatních a především chci, aby si toho všimli administrátoři (nejlépe Quick a další..) a možná něco změnili.
Kdyby bylo jasně dané datum apod.. tak určitě zamezíte otázkám tohoto typu.
Já si osobně myslím, že by se mělo resetovat pravidelně všechny zombie servery bez ohledu na to, jestli se tam hraje více, či méně. (tím myslím Zombie blood 2 a např. ZB 1, kde je full server)
Jestli si dobře pamatuji, tak kdysi to bylo dáno, že se resetovalo co 4 měsíce. Jestli to tak nebylo, tak mě prosím opravte.
Já bych teď někdy konečně resetoval a pak bych počkal určitý čas a nadále to "+ -" dodržoval.
A proč to tu vlastně píši? Chtěl bych znát názory i ostatních a především chci, aby si toho všimli administrátoři (nejlépe Quick a další..) a možná něco změnili.
Kdyby bylo jasně dané datum apod.. tak určitě zamezíte otázkám tohoto typu.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
Zombie blood 2 a ostatní zm servery.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie blood 2 a ostatní zm servery.
uplne s tebou suhlasim hrači by mali vediet keby je reset aby sa nato vedeli pripravit
a nie 1 deň som an servery a pridem o tyžden nič netušiaco a niektory hrači už malu 30 HP a Zariche (hovorim o BB) tak určite keby som vedel kedy ten rest je tak sa pripravim tak, aby som max. 1 deň meškal ... lebo nahlepšie sa tiskavaju levely zo začiatku. 

som dekel
-
DeWALT - Amatér
Prosím Vás, a jak se na to připravujete? To jako že den před restartem si uděláte pizzu, abyste měli co jíst u počítače a nemuseli zbytečně vstávat. Nebo já to nepochopil.
Zombie je zrovna mód, který nějakou přípravu na restart nepotřebuje. Prostě se jede od nuly a tím se myslí jen levely a staty. Jinak nic. Tak se na to hlavně připravte.
Zombie je zrovna mód, který nějakou přípravu na restart nepotřebuje. Prostě se jede od nuly a tím se myslí jen levely a staty. Jinak nic. Tak se na to hlavně připravte.

-
Xter - Spamerův sluha
Xterů myslím, že tu majitel příspěvku naráží na týdenní falšovanou nemoc..
Také si myslím, že u Zombie je jedno kdy tam přijdete
Nic vám skoro neuteče a když si skilla tak se dostaneš během 3 dnů do popředí 

-
Dubator - Drbna
Dubisek8 píše:Xterů myslím, že tu majitel příspěvku naráží na týdenní falšovanou nemoc..Také si myslím, že u Zombie je jedno kdy tam přijdete
Nic vám skoro neuteče a když si skilla tak se dostaneš během 3 dnů do popředí

-
Kamikadzee - Spamerův sluha
to ti nepovie ani hlsa zm, kedy bude reset, pretože to sám nevie, dané sú len termíny okolo vianoc ( resp. noého roka ) a letných prázdnin, všetky ostatné resety sú individuálne podla potreby, prípadne nečakané, o ktorých sa dopredu nevie. z pravidla sa dá na resete dohonut, po apelovaní hlsa na dw, pokiaľ by staty hráčom dosahovali maximálne hodnoty ( tým sa samozrejme nemyslí tých pár ludí, čo sú tam nonstop a max. hodnoty maju zachvílu. )
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Xter píše:Prosím Vás, a jak se na to připravujete? To jako že den před restartem si uděláte pizzu, abyste měli co jíst u počítače a nemuseli zbytečně vstávat.

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Já se na to nepotřebuji připravit, ale prostě mě např.. nebaví hrát, když si každý myslí jaká je skilla a je v Top 3, když já jsem začal hrát o měsíc později než oni a mám rank 13 - 15
Prostě máme vysoké levely a já bych si zase rád začal od znova, tak sem se chtěl zeptat jaký máte názor a jestli to cítíte jako já.

Prostě máme vysoké levely a já bych si zase rád začal od znova, tak sem se chtěl zeptat jaký máte názor a jestli to cítíte jako já.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
restart je vždycky neplánovaný
Opravdu to záleží na tom, jak se zrovna vyspím. Rozhodně ale nedělám restarty víc jak 1x za 3 měsíce. Spíš je to delší doba, než kratší.

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:restart je vždycky neplánovanýOpravdu to záleží na tom, jak se zrovna vyspím. Rozhodně ale nedělám restarty víc jak 1x za 3 měsíce. Spíš je to delší doba, než kratší.
To abych na furienech začal šetřit

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1