• Stránka 1 z 1
Chronic
Čaute, po roce jsem zase začal hrát a všiml jsme si pár změn. Některé k lepšímu ale některé k horšímu. Teda alespoň pro mě. Proto bych se chtěl zeptat, proč se terminátor jenom na kolo a po kole automaticky zmizí... Chápu že je to proto, že potom už zm´s nemají šanci. Ale takhle si ten člověk, který si koupil to eVIP neužije tu hru jak kdysi. Myslím si, že by se to dalo udělat jinak, třeba nějak posílit stranu ZM. Každopádně je to jenom můj návrh a spokojím se klidně jen i s odpovědí, zda by bylo možné to nějak pozměnit nebo ne a proč. Děkuji 

-
Push8 - Kolemjdoucí
Re: Chronic
Ahoj, stačí, aby si člověk z minulého kola přenesl SG/BZ a 200 bodů a na začátku dalšího kola si kup znovu Terma. Během toho kola není problém nasbírat body na dalšího Terma do dalšího kola.
-
Xter - Spamerův sluha
To by mi ještě nevadilo že term mizí po kole ale vadí mi to že Mi zmizí motorovka jakmile si koupím terma..
-
RadekCZCZ - Pokročilý
Jo jako já beru že je to třeba nějak oslabit. Ale spíš něž bych oslaboval lidi, tak bych přidal nějaké výhody Zm. Jako máš pravdu, že se to v podstatě dá získat hned zpět. JE to prostě takový můj malý návrh. Byl jsem zvyklý na to, že vše zůstávalo, tak je to takový nezvyk, když přijdu po roce na ZM a další kolo už nemám nic
Každopádně dík za odpověď. 

-
Push8 - Kolemjdoucí
RadekCZCZ píše:To by mi ještě nevadilo že term mizí po kole ale vadí mi to že Mi zmizí motorovka jakmile si koupím terma..
To je tak těžký dát jeden kill a koupit si motorovku znova ?

-
-
ACABanik - Amatér
RadekCZCZ píše:To by mi ještě nevadilo že term mizí po kole ale vadí mi to že Mi zmizí motorovka jakmile si koupím terma..
Mě spíše vadilo, že když jsem si koupil k SG ještě motorovku a pak koupil terma, tak mi motorovka zmizela a k SG se mi přimotala M4 a Deagle.

Jinak souhlasím, že bych přidal nějakou výhodu na stranu zombie, ať je sranda.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
To taky nemám rád když mi tam naskočí m4, někdy když je chaos tak omylem vyhodím i sg a jsem v čudu 

-
AshCentaur - Amatér
• Stránka 1 z 1