• Stránka 1 z 2 • 1, 2
ja se snad po**********
Zas problem nejspíš prodám Steam!
Vztupni bod procedury _AIL_stream_sample_handle@4 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mss32.dll nalést
Vztupni bod procedury _AIL_stream_sample_handle@4 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mss32.dll nalést
-
munco - Zkušený
ja se snad po**********
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ja se snad po**********
hele a nepujde to inak?
-
munco - Zkušený
mě to taky píše, reinstaloval jsem jenom hru CS 1.6 a pak jsem udělal DownGrade
návod zde:
Otevřete si
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Smažte Half-Life
Stáhněte toto : http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
(Jmenuje se to counter-strike) přejmenujte to na Half-Life a dejte to do common.
1. Takže první složku staženou common/Half-Life smažete
2. Stáhnete to co jsem napsal, tu složku přejmenujete na Half-Life (má název counter-strike)
3. Tu složku kterou jste přejmenovali z counter-strike dáte do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Zapnete csko, možná to bude pomalu načítat, zorientovat se v steamu se to musí, prostě chvíli počkáte, dáte new game,
načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a mělo by vám to všem jet.
návod zde:
Otevřete si
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Smažte Half-Life
Stáhněte toto : http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
(Jmenuje se to counter-strike) přejmenujte to na Half-Life a dejte to do common.
1. Takže první složku staženou common/Half-Life smažete
2. Stáhnete to co jsem napsal, tu složku přejmenujete na Half-Life (má název counter-strike)
3. Tu složku kterou jste přejmenovali z counter-strike dáte do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Zapnete csko, možná to bude pomalu načítat, zorientovat se v steamu se to musí, prostě chvíli počkáte, dáte new game,
načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a mělo by vám to všem jet.
-
Hambovi - Zkušený
jaj hele Vztupni bod procedury _AIL_stream_sample_handle@4 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mss32.dll nalést k tomu mam jen s a složku nic ine?
-
munco - Zkušený
Hele, nábor má mít originalitu, což se u mě projevila.

-
Hambovi - Zkušený
pomuže mi někdo?!!!
-
munco - Zkušený
Symbio prosim tě ty se sem radši nevyjadřuj díky. Tokové dementní rady jako přeinstal se praktikuj doma, ale semka nám to nepíš díky. A ty Munco se řid prosim tě rady admin Hambovi.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
Musíš ísť do steamu / knihovna /pravým na CS/ vlasnosi /místny soubory/ a overiť integritu mezipamněti hry
mal by to potom ísť
mal by to potom ísť
-
BloWeR - Pokročilý
ahoj dělal jsi downgrade?
-
EucasoLL - Pokročilý
no hele nebudu sprostý ale je mi to už někde ja to smazal a\ místo na disku už nemam:O a\le skusim se udělat rady BloWeR
a EucasoLLe? ako se děla downgrade:)
a EucasoLLe? ako se děla downgrade:)
-
munco - Zkušený
oka chlape jen tak to nevzdáš přeci POMOHU TI
pošlu ti navod na Downgrade
ale je to jak dáváš složku Half-Life do common 
DŮLEŽITÝ KROK!! JESTLI UŽ JSI TOTO ROBIL UDĚLEJ TO ZNOVU ALE JEŠTĚ PŘED TÍM UDĚLEJ TOTO: KDYŽ JSI SI DAVAL HALF-LIFE TAK TAM V TE SLOŽCE MAŠ TEĎ CSTRIKE CZECH.. PŘEKOPIRUJ SI HO NA PLOCHU A PAK HO HODIŠ DO TE SLOŽKY HALFLIFE AŽ JI PŘEDĚLÁŠ (JE TO K TOMU ABY SE TI ZNOVU NELOADOVALI MAPY) ALE JESTLI JSI DOWNGRADE JEŠTĚ NEDĚLAL TAK TOTO NEROB
1. krok - Zálohujte si potřebné věci, které nebudte chtít po této úpravě stahovat ze serverů
2. krok - Smažte složku Half-Life
3. krok - Stáhněte si toto - http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
4. krok - Po stáhnutí tuto složku přejmenujte na Half-Life a dejte to do common.
5. krok - Zapněte csko, možná to bude pomalu načítat, musí se to zorientovat ve steamu, prostě chvíli počkáte, dáte new game, načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a vše jako dříve.

DŮLEŽITÝ KROK!! JESTLI UŽ JSI TOTO ROBIL UDĚLEJ TO ZNOVU ALE JEŠTĚ PŘED TÍM UDĚLEJ TOTO: KDYŽ JSI SI DAVAL HALF-LIFE TAK TAM V TE SLOŽCE MAŠ TEĎ CSTRIKE CZECH.. PŘEKOPIRUJ SI HO NA PLOCHU A PAK HO HODIŠ DO TE SLOŽKY HALFLIFE AŽ JI PŘEDĚLÁŠ (JE TO K TOMU ABY SE TI ZNOVU NELOADOVALI MAPY) ALE JESTLI JSI DOWNGRADE JEŠTĚ NEDĚLAL TAK TOTO NEROB
1. krok - Zálohujte si potřebné věci, které nebudte chtít po této úpravě stahovat ze serverů
2. krok - Smažte složku Half-Life
3. krok - Stáhněte si toto - http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
4. krok - Po stáhnutí tuto složku přejmenujte na Half-Life a dejte to do common.
5. krok - Zapněte csko, možná to bude pomalu načítat, musí se to zorientovat ve steamu, prostě chvíli počkáte, dáte new game, načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a vše jako dříve.
-
EucasoLL - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2