• Stránka 1 z 1
Bhop
Zdravim,
mohli by ste prosim Vas zacat tvrdo trestat ten Bhop? Neviem ako ste prisli na to, ze sa to nema trestat!
Ved Bhop je ako keby urcita forma cheatov, zvyhodnuje to hraca pred zbytkom servera a sprava sa to ako keby mal nejaky trapny SpeedHack!
Milion krat sa stava, ze na serveroch Bhopuju ludia, aby prezili. Utekaju tym pred zombie a napriklad ja(a nie len ja), ked to nepouzivam, tak ma skor chytia ako toho, co sa takymto sposobom chce stat lastom.
Pripadne hlavny zombie ked je jump, vybhopuje server za minutu. Fakt ma to nastve ked Bhopuje, strafeuje a neda sa tomu branit.
Cital som si Vase zverejene pravidla a citujem:
"SOUPIS PRAVIDEL VYPLÝVAJÍCÍ Z NÁVODU
...
13) Nekazte hru jakýmkoliv jiným způsobem (např. Bhop - na bunnyhop má Gamesites svůj server, kde si ho skákejte, ale na Zombie to nepatří).
14) Tato pravidla se mohou kdykoliv změnit, jejich sledování by pro Vás mělo být prioritou a jejich neznalost Vás neomlouvá."
Alebo nech mi niekto zodpovedny, co zmenil toto pravidlo, vysvetli, preco zvyhodnuje tymto sposobom ludi.
hawk
mohli by ste prosim Vas zacat tvrdo trestat ten Bhop? Neviem ako ste prisli na to, ze sa to nema trestat!
Ved Bhop je ako keby urcita forma cheatov, zvyhodnuje to hraca pred zbytkom servera a sprava sa to ako keby mal nejaky trapny SpeedHack!
Milion krat sa stava, ze na serveroch Bhopuju ludia, aby prezili. Utekaju tym pred zombie a napriklad ja(a nie len ja), ked to nepouzivam, tak ma skor chytia ako toho, co sa takymto sposobom chce stat lastom.
Pripadne hlavny zombie ked je jump, vybhopuje server za minutu. Fakt ma to nastve ked Bhopuje, strafeuje a neda sa tomu branit.
Cital som si Vase zverejene pravidla a citujem:
"SOUPIS PRAVIDEL VYPLÝVAJÍCÍ Z NÁVODU
...
13) Nekazte hru jakýmkoliv jiným způsobem (např. Bhop - na bunnyhop má Gamesites svůj server, kde si ho skákejte, ale na Zombie to nepatří).
14) Tato pravidla se mohou kdykoliv změnit, jejich sledování by pro Vás mělo být prioritou a jejich neznalost Vás neomlouvá."
Alebo nech mi niekto zodpovedny, co zmenil toto pravidlo, vysvetli, preco zvyhodnuje tymto sposobom ludi.
hawk

-
keron - Zkušený
Re: Bhop
RadekCZCZ píše:Kero zase pláčeš?Hold jako s prominutím ale je to vaše blbost admini že ste to takhle udělali...
Hajim svoje pohodlie, ked hram. To vy nedokazete, dokazete len podvadzat a zhadzovat ludi trapnymi poznamkami. Ked sa Ti nieco v zivote udeje, bud ticho a nechaj to tak, nech ta vsetci vlci osklbu a vy ovce sa medzi sebou tlapkajte po chrbate, ze ste neplakali.
A okrem toho places ty, ked ta zabijam.
-
keron - Zkušený
Když už jsi teda takhle zkopíroval to pravidlo. Kde se tam, prosím, píše, že se to trestá?
Trestání BHopu je věc, kterou jsem utípl na ZM serverech já. Je alarmující, že se to začalo trestat a ještě k tomu ihned banem.
Bhop trestat nemůžeme. Ne, že bychom nechtěli. K čertu, jak já bych to rád trestal, ale jde o to, že tu je určitá odpovědnost vůči hráčům, kteří to skákat umí i bez scriptu a prostě a jednoduše, je to jejich výhoda. Velká, ale nikdo nikomu nebrání, abyste se ho nemohli naučit také.
Nicméně hlavní důvod zrušení banů za bhop byl ten, že to banovali jen určití administrátoři na některých serverech a docházelo tedy k diskriminaci určitých hráčů, jelikož na jiných serverech si ten bhop mohli skákat před adminama beztrestně.
Trestání BHopu je věc, kterou jsem utípl na ZM serverech já. Je alarmující, že se to začalo trestat a ještě k tomu ihned banem.
Bhop trestat nemůžeme. Ne, že bychom nechtěli. K čertu, jak já bych to rád trestal, ale jde o to, že tu je určitá odpovědnost vůči hráčům, kteří to skákat umí i bez scriptu a prostě a jednoduše, je to jejich výhoda. Velká, ale nikdo nikomu nebrání, abyste se ho nemohli naučit také.
Nicméně hlavní důvod zrušení banů za bhop byl ten, že to banovali jen určití administrátoři na některých serverech a docházelo tedy k diskriminaci určitých hráčů, jelikož na jiných serverech si ten bhop mohli skákat před adminama beztrestně.
-
Xter - Spamerův sluha
Ja som to vždy bral troška inak, čo som sa snažil nie raz vysvetlit či už hráčov, adminom alebo vyššie, márne. bhop ako taký nebol na zm nikdy zakázaný a netrestal sa žiadno, trestalo sa kazenie hry pomocou bhopu, a to je rozdiel. Predsa je rozdiel, ked si ctko začne na servery bhpovat, ked ešte neni žiadna nákaza alebo po mape behá pár zm, vtedy nemá žiadny význam toho bhopujúceho hráča nejako obmedzovat. Ine je zas, ked je na mape 30 ludí a z toho 27 zm a ctčko začne bhopom utekat a nemožu ho nakazit. vtedy to berem, ako kazenie hry, kedže už nerobí nervi 1 - 2 zm ale väčšine serveru a je do konca mapy 1 a viac minút, vtedy je umna slay namieste ( ban samozrejme nie, to si len niekto prekrútil pravidlá ), ale nemože sa stat, že niektorý horlivý hráči nahlásia hned každeho, koho na prvý krat nenakazili a skáče bhop, mrsknu ho na web a admin bez váhanie dá ban... bez toho, aby vedel aká bola skutočná situácia na server,y či tu hru skutočne znepríjemnoval väčšine servera, alebo len tomu nahlasujúcemu. Takto som celú bublinu okolo bhopu videl ja a tak sme sa nanej aj kedysi dohodli myslím.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Xter píše:Když už jsi teda takhle zkopíroval to pravidlo. Kde se tam, prosím, píše, že se to trestá?
Xter, viem Bhopovat. Podstata je taka, ze ked to zacnem pouzivat, tak si proti mne zahra par hracov z topky. Na blood 1 sa od posledneho resetu pripojilo 5k-6k hracov? Uhraju ovela menej, ako by mohli. A tym nebudem kazit hru ostatnym? Vsetkym pokazim hru a potom to mozno ostatni z pravidelnych hracov obkukaju a zacnu pouzivat. Hrac SiamskyBuk, priemerny hrac, ked zacal Bhopovat, tak vsetkych daval zaradom. Nedalo sa ho nahanat ako hlavneho, nedalo sa s tym nic urobit. Predstav si situaciu, ze zacne on bhopovat ako hlavny. Napr. ja, kakao atd.. dalsi traja-styria hraci zacneme bhopovat po vacsej mape a tym utekat. Tak co ostani? Nech si trhnu nohou, vsak ich je len niekolko tisic.

V pravidlach si dobre napisal, Bhop server mate, tak nech to robia tam. A podla mojho skromneho nazoru diskriminovali chalani s pravami tych, ktori boli zabití hracmi s touto vyhodou a nie opacne ako si to napisal.
Ale prisposobim sa samozrejme. Vas svet, Vase pravidla.
Zdar

-
keron - Zkušený
Ja ti to napisem takto: Bhop je to iste ako VIP alebo EVIP. Nemusis si ho kupit(sa ho naucit) ale ked ho mas, mas nejaku vyhodu. Je velmi vela hracov, teda asi 80% co by nevydrzala ani 2 minuty byt nenakazeny ak by nemali VIP, EVIP. Dnes to kazdy vyuziva lebo poskytne to hracovi urcitu vyhodu a to iste mas aj s Bhopom, sice sa neda kupit ale naucit sa da a tiez ti poskytne urcitu vyhodu. Samozrejme suhlasim jak napisal Niggas, je rozdiel bhopovat na zaciatku kola a na konci ked je vela zombie. A ak sa vie tak sa da na takeho hraca pockat, zastavit ho a nakazit.
-
Georgeton - Amatér
Ještě bych se k tomu rád vyjádřil já.
Já si bhopem na začátku kola před nákazou dělám adrenalin. (To podle mne není nic špatného)
Ale zase jak již psali výše nemělo by se moct Bhopovat když je nákaza (5 ZM - full server) Já osobně bych to trestal kickem, protože je to výhoda, jak si nasbírat body.
A to ani nemluvím o Více násobné nákaze, kde není HL Zombie a 3 hráči si Bhopují přes celou mapu a "killujou".
Já si bhopem na začátku kola před nákazou dělám adrenalin. (To podle mne není nic špatného)
Ale zase jak již psali výše nemělo by se moct Bhopovat když je nákaza (5 ZM - full server) Já osobně bych to trestal kickem, protože je to výhoda, jak si nasbírat body.
A to ani nemluvím o Více násobné nákaze, kde není HL Zombie a 3 hráči si Bhopují přes celou mapu a "killujou".
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Neviem ako by som sa vyjadril niektorý hráči Bhop vedia a je to už iba ich šikovnosť ako sním zaobchádzajú no Auto bunny hop by sa mal podľa mňa trestať,začne sa rozkakovať a už sa nedá chytiť ... Väčšinou si to nevšímám ale musím mať zavreté obidva oči aby som to nevidel..

Robíš v živote naozaj to čo ťa baví ?!
CS ALL ZOMBIE *29.9.2014 *The Legend
LOL Support *29.11.2014
-
dev1lko - Zkušený
Lenže nie vždy rozoznáš Script od Ručného bhop.. Sem za aby sa bhop netrestal ale sú situácie kedy by mal hráč dostať aspoň slay ,pretože už som párkrát zažil ako sme nahánali hráča keď skákal bhop ak to vie tak je obtiažne ho chytiť
-
N3mO - Mistr
N3mO píše:Lenže nie vždy rozoznáš Script od Ručného bhop.. Sem za aby sa bhop netrestal ale sú situácie kedy by mal hráč dostať aspoň slay ,pretože už som párkrát zažil ako sme nahánali hráča keď skákal bhop ak to vie tak je obtiažne ho chytiť
Však tak jak to píšeš, to je.

-
Xter - Spamerův sluha
Myslím si, že bola veľká blbosť bhop trestať. Ja osobne bhop používam jenom nekdy ale nerobím to nejak surovo protože vím že to hráčom vadí. Ale aj ostatni hrači zombie by mali zistiť, že sa bhop nebanuje a nie aby pisali dajte ban course on bhopuje to je kid a podobné nádavky ktoré sa na serveroch vyskytujú.
Ale na ten bhop nejakej tak surovej bhop na celu mapu by som aspon slay dal..
(Prominte za moju gramatiku ale pišem na mobile
)
Ale na ten bhop nejakej tak surovej bhop na celu mapu by som aspon slay dal..
(Prominte za moju gramatiku ale pišem na mobile

-
CouRse - Mistr
Samozrejme, že bola blbosť banovať bhop. každopádne si myslím, že otázka bhopu na zm je uzavretá a vyriešené vec, admini boli jasne oboznámený, ako riešit bhop a hráči búdú onedlho tiež informovaný, nie len o bhope, ale aj dalších pravidlách formou topicu na webe. Otvárat tu teda dalšie diskusie je zbytočné.
Generálny tajomník zombie.
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1