Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Pravidla [aktualizace]

Příspěvekod Dwandy » 24 zář 2014, 01:37 VIP

Došlo k aktualizaci(zjednodušení) pravidel, protože tamtoho bylo moc a hráčům z toho šla hlava kolem (vlastně i mě :) ).:

>> nová pravidla zde

Nějaké dotazy?
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Pravidla [aktualizace]

od Rumcajz » 24 zář 2014, 01:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pravidla [aktualizace]

Příspěvekod SponErko » 24 zář 2014, 06:29 VIP

- CZ zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp

Ahoj, jen podotýkám, že tam je napsané klece.. Jednou jsem viděl jak o HVD dal někdo FK všem vězňům v kleci, protože si myslel, že je to CT zóna.. Tak ať to není pro některé matoucí.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Elwyn » 24 zář 2014, 10:57 VIP

SponErko píše:
- CZ zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp

Ahoj, jen podotýkám, že tam je napsané klece.. Jednou jsem viděl jak o HVD dal někdo FK všem vězňům v kleci, protože si myslel, že je to CT zóna.. Tak ať to není pro některé matoucí.

Lenže tam je napísane Odkud CT hlídají T a pak vymenované príklady na miesta - hradby , veže , klece
Treba to pochopiť ako hráč.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SponErko » 24 zář 2014, 11:44 VIP

Tak ono je to i logické, jen říkám, že jsem zažil případ, kdy to CT vyvraždilo, tak by bylo vhodné to upřesnit, aby nedocházelo k takovýmto nedopatřením.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Hoover » 24 zář 2014, 13:02 VIP

Rozhodne pomôžu začiatočníkom, je ale stále Spinnieho verzia v platnosti?
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Dwandy » 24 zář 2014, 13:04 VIP

HooveR píše:Rozhodne pomôžu začiatočníkom, je ale stále Spinnieho verzia v platnosti?

není
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod DarkMouse » 24 zář 2014, 13:47 VIP

Asi bych udělal ještě nějaké doplnění pojmů, aby se hráči zbytečně s námi nehádali, že např. hvězdice v kleci na mapě jail_indiana_v2 je také čárou.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 zář 2014, 13:52

Ne, nic doplňujícího se dělat nebude. Takový úmysl byl s FAQ a jak to dopadlo. Hráč vymyslel nějakou situaci a admini to chtěli okamžitě dopsat do FAQ aby věděli jak postupovat. Místo aby použili hlavu a uvažovali, začali ze všeho dělat pevná pravidla.

Pravidla jsou nově sepsaná ale platí pořád to co platilo do teď. Pořád se budete řídit tím samým, nic se neměnilo, jen je to nově sepsáno a jsou vypuštěny kilometrové slohy..
Pokud si nebudete s něčím vědět rady, napište mi a já vám poradím!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dwandy » 24 zář 2014, 13:54 VIP

jen pár věcí je úplně nových, např: - při hromadném volném dni je pohyb před zbrojkou na vlastní nebezpečí
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Elwyn » 24 zář 2014, 16:00 VIP

Dwandy píše:jen pár věcí je úplně nových, např: - při hromadném volném dni je pohyb před zbrojkou na vlastní nebezpečí

To je prosím pekne ako myslené ? Napr. je vzbura a ct omylom zabije 2T naraz tak ten druhý nedostal FK , pretože sa tam motal "na vlastné nebezpečie" ?
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod PuNko » 24 zář 2014, 16:07 VIP

Elwyn píše:
Dwandy píše:jen pár věcí je úplně nových, např: - při hromadném volném dni je pohyb před zbrojkou na vlastní nebezpečí

To je prosím pekne ako myslené ? Napr. je vzbura a ct omylom zabije 2T naraz tak ten druhý nedostal FK , pretože sa tam motal "na vlastné nebezpečie" ?

jj, keď niake T vojde do zbrojky a CT omylom zabije aj toho za ním čo stojí pred zbrojkou tak za to není VD lebo sa tam nemal čo motať
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS2 Hlavní Admin
CS2 Hlavní Admin

Příspěvekod Smokeyy » 24 zář 2014, 16:11

PuNko69 píše:
Elwyn píše:

jj, keď niake T vojde do zbrojky a CT omylom zabije aj toho za ním čo stojí pred zbrojkou tak za to není VD lebo sa tam nemal čo motať

Aspoň ho to naučí si užívat VDčka jak vězeň má :D
Jinak super, už jsem měl z FAQu mozek tam, kde by neměl mít :?
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Elwyn » 24 zář 2014, 16:17 VIP

Presne , majú sa hrať a nie skúšať využiť každú nepozornosť CT-čka :D
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod hTcinfo » 25 zář 2014, 13:12 VIP

aspoň se teď prokaže jak jsou ti hrači naučení hrat, žádný zbytečný biflovaní pravidel, jb je jednoduchej mod a admin ho ma korigovat aby si hrači nevymyšleli zbytečný pravidla blbosti, kterým si nahrabou kily na vězních, nato si jděte na pub.

Jsem rád, že už se hrači nemůžou z každou pitomostí odkazovat na ten konečně smazaný FAQ.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod TheShreek » 25 zář 2014, 18:49 VIP

Jak již napsal info, je super, že se vše promazalo, alespoň ubude otázek typu "a co když bude trošku jinak apod.."

V prvních chvílích jsem si ale také myslel, že to teď bude "horší", ale po krátké zkušenosti jsem usoudil, že to je takhle lepší.

Zlatá věta -> JB je jednoduchej mod o pobavení a admin je tam od toho, aby korigoval hráče, tak že nevymýšlí různé blbosti ;)
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Další

Zpět na JailBreak Servery