• Stránka 1 z 1
JailBreak 1 popocatepetl
Ahoj, já jsem Nici a chci abyste potrestali Admina Popocatepetl z JailBreak 1
Důvod? 1. Začla klasická hra stojim v tunelu v cele na mapě jb_rats a hráči se na sebe tlačí mě to vybugne do TXT.
Tak píšu Admin? TukyeSpin? Tuky? a Popocatepetl? Nikdo neodpovída Tuky odpověděl ale neměl čas asi...
Pak dostanu kick od admina Popocatepetl tak se ho zeptam za co atd... Fajn ban to mi je jedno 10min mě nezabije ale ten kick sis mohl odpustit. Tak jsem mu to visvětloval a on si stál za svim ok. Pak ban...
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/471672247 3 screeny z console.
Důvod? 1. Začla klasická hra stojim v tunelu v cele na mapě jb_rats a hráči se na sebe tlačí mě to vybugne do TXT.
Tak píšu Admin? TukyeSpin? Tuky? a Popocatepetl? Nikdo neodpovída Tuky odpověděl ale neměl čas asi...
Pak dostanu kick od admina Popocatepetl tak se ho zeptam za co atd... Fajn ban to mi je jedno 10min mě nezabije ale ten kick sis mohl odpustit. Tak jsem mu to visvětloval a on si stál za svim ok. Pak ban...

2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/471672247 3 screeny z console.

Život je boj, každý by měl bojovat ale TY! Ty už jsi pro mě prohrál!
-
Nici - Pokročilý
JailBreak 1 popocatepetl
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 1 popocatepetl
nemáš tam čo robiť ... ale určite všetci veľmi vedia že vy sa tam vždy dostanete len tak (irónia)
-
Spirith - Zkušený
Re: JailBreak 1 popocatepetl
Nici píše:Ahoj, já jsem Nici a chci abyste potrestali Admina Popocatepetl
Ahoj, já jsem Awee a chci aby si už nikdy nenapsal ve slovním spojení "stát si za svým", měkké i

Nici píše:a on si stál za svim
Pokud se ti něco takového stane, máš to napsat do chatu. Co si ty udělal? Spamoval si jako hlupák. Na psaní do chatu admin admin admin, atp. ti admin z vysoka kašle. Piš rozumě a rovnou k věci.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1