• Stránka 1 z 1
Rada: Jak vyriešiť tento problém ? Čítajte.
Problém: Mám taký malý problém, v priečinku half-life > cstrike (Mám kupené CS 1.6) sa mi stále objavujú len tak súbory (autoexec, userconfig a pod..). V (autoexec a userconfig) mi to píše "Connect allnetmaster.org:******"... (Keď zapneš hru, tak ťa to pripojí na konkrétny server) Keď to vymažem do pár sekund sa mi to tak vygeneruje späť.. neviete čo s tým je ?
Riešenie: Cca pol hodinu som to hľadal po celom googli a nakoniec som sa dostal ku nejakým rusom na steam forko.. cez google translate som si to preložil, jasne že to nebolo moc presne preložené ale stačilo to... Písali tam že to nejaký nový "vírus" ktorý sa objavuje na serveroch cs 1.6 (hlavne na ruských a takých čo sa zakončujú ".ro") ten vírus ti stiahne také súbory ktoré ti spôsobia to, že v každej zložke kde sú dajaké súbory z cs 1.6 ti to vygeneruje dajaké .cfg (hlavne autoexec, userconfig..) ktoré keď si vymazeš máš ich tam znova a znova.. Keby že sa vám toto stane, tak napíšte do štartu "%appdata%" potom najdite zložku "gleam" a vymažte odtial všetky súbory ... keď vam to napíše že to nieje možné vymazať, tak ukončite Steam a potom to vymažte.. následne preinštaluj CS 1.6 (Vymaž Half-life zložku v steamu a potom klikni v tvojej knižnici na CS 1.6 a daj vymazať súbory alebo jak to tam je napísané) a následne naištaluj CS 1.6 a všetko je v normále. Ďakujem za pozretie, dúfam že v budúcnosti dakomu týmto pomôžem.
By LoLo99.
Riešenie: Cca pol hodinu som to hľadal po celom googli a nakoniec som sa dostal ku nejakým rusom na steam forko.. cez google translate som si to preložil, jasne že to nebolo moc presne preložené ale stačilo to... Písali tam že to nejaký nový "vírus" ktorý sa objavuje na serveroch cs 1.6 (hlavne na ruských a takých čo sa zakončujú ".ro") ten vírus ti stiahne také súbory ktoré ti spôsobia to, že v každej zložke kde sú dajaké súbory z cs 1.6 ti to vygeneruje dajaké .cfg (hlavne autoexec, userconfig..) ktoré keď si vymazeš máš ich tam znova a znova.. Keby že sa vám toto stane, tak napíšte do štartu "%appdata%" potom najdite zložku "gleam" a vymažte odtial všetky súbory ... keď vam to napíše že to nieje možné vymazať, tak ukončite Steam a potom to vymažte.. následne preinštaluj CS 1.6 (Vymaž Half-life zložku v steamu a potom klikni v tvojej knižnici na CS 1.6 a daj vymazať súbory alebo jak to tam je napísané) a následne naištaluj CS 1.6 a všetko je v normále. Ďakujem za pozretie, dúfam že v budúcnosti dakomu týmto pomôžem.

By LoLo99.
-
LoLo99ART - Kolemjdoucí
Rada: Jak vyriešiť tento problém ? Čítajte.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rada: Jak vyriešiť tento problém ? Čítajte.
LoLo99ART píše:Problém: Mám taký malý problém, v priečinku half-life > cstrike (Mám kupené CS 1.6) sa mi stále objavujú len tak súbory (autoexec, userconfig a pod..). V (autoexec a userconfig) mi to píše "Connect allnetmaster.org:******"... (Keď zapneš hru, tak ťa to pripojí na konkrétny server) Keď to vymažem do pár sekund sa mi to tak vygeneruje späť.. neviete čo s tým je ?
By LoLo99.
Lahšie je si dať cfg len na čitanie a toto sa ti nestane.
-
NaKI31 - Mistr
O tomto som počul tiež, ale aj tak, keď to chceš odstrániť a nie tak ignorovať že to dať na čítanie, tak stačí spraviť to čo som napísal.
-
LoLo99ART - Kolemjdoucí
Ďakujeme za návod. LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
Mám převážně tento problém zatím jsem to nijak nehrotil ale teď zkusím tvůj návod a uvidím. Když tak udělám tutoriál aby všichni věděli jak to opravit. Tak já jdu nato teda 
e.AwPGamer: Pomohlo velice díky. Udělal jsem přehledný tutoriál jak jsem to při tomhle dělal xD nesmazatelna-reklama-t63949.html

e.AwPGamer: Pomohlo velice díky. Udělal jsem přehledný tutoriál jak jsem to při tomhle dělal xD nesmazatelna-reklama-t63949.html
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1